Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Skydiving’as ne man. Nebent su pampersu ir surištą išmestų.

Ajk tu, gėris gi. Aš vis prisimenu, kaip skrendu, skrendu, skrendu....  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 04, 22:11)
Mano atostogos paskutiniu metu dviejų tipų: vanduo / kalnai. Vietos apžiūra šalia, toks lengvas malonumas.
Papildyta:

https://phuketwakepark.com/

As tai pagal natura pasyvi.
Per atostogas man reikia nk neveikt , gulet, valgyt "vsio vkliucieno" kada noriu, dar turi bi)uti silta( vanduo, kambarys, neuzti kondikas ir kad nebita salta).
I
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 02 04, 22:26)
<p>Ajk tu, gėris gi. Aš vis prisimenu, kaip skrendu, skrendu, skrendu....  wub.gif </p>

Aš irgi. Tik virš vandens.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 04, 22:11)

Gal tu kaip ant wakepark pasinrsus, tai gal tau ir super.
Man tai TH pasyviam poilsiui menkesnis nei Turkija.
Atsakyti

Aš irgi. Tik virš vandens.

Aga. Šuolis prie Viktoriojos krioklių  :wub:​ 

Atsakyti

Gal tu kaip ant wakepark pasinrsus, tai gal tau ir super.
Man tai TH pasyviam poilsiui menkesnis nei Turkija.

Va ko nemoku, tai poilsiaut pasyviai. Pavargstu gulėt  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 02 04, 22:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72777627" data-time="1612470624"><div><p>Gal tu kaip ant wakepark pasinrsus, tai gal tau ir super.
Man tai TH pasyviam poilsiui menkesnis nei Turkija.</p></div></blockquote><p></p><p>Va ko nemoku, tai poilsiaut pasyviai. Pavargstu gulėt  biggrin.gif​ </p>

Pats geriausias poilsis. Nk neveikt. Tiesiog gulet, knyga sjaityt, paest, na dar i sport sale nueit ir masaza kartais. Bet kartais😁. Tam ir atostigos.
Vsio. Nebeniriu miegodama cepset.
Papildyta:
As skaiciau tavo kelioniu reportazus. Nerealus. Narsai visur ir labai aktyviai, laukiniskai.
Saunuole.
As tai megeja tiesiog prigilt. Ir kuo silciau - tuo geriau😁.
Atsakyti

Pats geriausias poilsis. Nk neveikt. Tiesiog gulet, knyga sjaityt, paest, na dar i sport sale nueit ir masaza kartais. Bet kartais😁. Tam ir atostigos.
Vsio. Nebeniriu miegodama cepset.

O kam čepsėti miegant?

Knygą skaitau kai mane veža iš taško A į tašką B. Arba miegu. O kitas laikas skirtas veiklai ir įspūdžiams. 

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 02 04, 22:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72777635" data-time="1612471541"><div><p>Pats geriausias poilsis. Nk neveikt. Tiesiog gulet, knyga sjaityt, paest, na dar i sport sale nueit ir masaza kartais. Bet kartais😁. Tam ir atostigos.
Vsio. Nebeniriu miegodama cepset.</p></div></blockquote><p></p><p>O kam čepsėti miegant?</p><p></p><p>Knygą skaitau kai mane veža iš taško A į tašką B. Arba miegu. O kitas laikas skirtas veiklai ir įspūdžiams. </p>

Cepsejimas - perkeltine prasme.
Tiesiog patinka nk neveikt, gulet( na fiziologinai dalykai neisvengoami). Bet tai del mabes atostogos.
Zinai kaip buna - visa ka pasake gidas ar ka pamatei - stengiesi uzfiksuot. Bet po kiek laiko tai nublankdta. Ieskai kazko naujo.
Atsakyti

Va ko nemoku, tai poilsiaut pasyviai. Pavargstu gulėt  :D​ 

As tai pries keliones matau save pliaze gulincia ir ,zinoma, prisidarau planu aplankyt ta, ana, pavalgyt ten, pabandyt sita. Rezultatas būna tikėtas. Po paskutiniu atostogu kai grizom, mes supratom, kad pliaze gulejom max 2 valandas. :D Atostogos viesbutyje prie baseino arba pliaze - nezinau kas tas isvis yr. :D O keliaujam tai dazniausiai prie vandens :)

Atsakyti

Kodėl? Kas per aprašymai?

Aš va dabar apie Somalį žiūriu. Va čia tai nenorėčiau.

Tik kaip jau supratau, pas Nakvisa specifiniai reikalavimai su sportu susije. Jei TH, tai ten man atrodo zymiai geresniu vietu yra, vos imanoma viska suspeti, tad i Puketa kazi ar verta. Pazistami kiek ten vaziavo, tai del isvystytu paslaugu, viesbuciu ir etc, bet man pofik (atsiprasau) tie viesbuciai, as noriu vietiniu turguose maitintis, buti kokioje saloje galva i vandeni sukisus ir t.t. Tai gal as ne Puketo fauna, nezinau. :) 

Atsakyti

Mano atostogos paskutiniu metu dviejų tipų: vanduo / kalnai. Vietos apžiūra šalia, toks lengvas malonumas.
Papildyta:
https://phuketwakepark.com/

Grynai mes su MB :). Mums dar aisku iki kalnu su masina galima. Man asaros tryksta prisiminus tuos vaizdus. 

Supratau del PUketo. :) 

Atsakyti