Skydiving’as ne man. Nebent su pampersu ir surištą išmestų.
Ajk tu, gėris gi. Aš vis prisimenu, kaip skrendu, skrendu, skrendu....
Pats geriausias poilsis. Nk neveikt. Tiesiog gulet, knyga sjaityt, paest, na dar i sport sale nueit ir masaza kartais. Bet kartais😁. Tam ir atostigos.
Vsio. Nebeniriu miegodama cepset.
O kam čepsėti miegant?
Knygą skaitau kai mane veža iš taško A į tašką B. Arba miegu. O kitas laikas skirtas veiklai ir įspūdžiams.
Va ko nemoku, tai poilsiaut pasyviai. Pavargstu gulėt
As tai pries keliones matau save pliaze gulincia ir ,zinoma, prisidarau planu aplankyt ta, ana, pavalgyt ten, pabandyt sita. Rezultatas būna tikėtas. Po paskutiniu atostogu kai grizom, mes supratom, kad pliaze gulejom max 2 valandas. Atostogos viesbutyje prie baseino arba pliaze - nezinau kas tas isvis yr. O keliaujam tai dazniausiai prie vandens
Kodėl? Kas per aprašymai?
Aš va dabar apie Somalį žiūriu. Va čia tai nenorėčiau.
Tik kaip jau supratau, pas Nakvisa specifiniai reikalavimai su sportu susije. Jei TH, tai ten man atrodo zymiai geresniu vietu yra, vos imanoma viska suspeti, tad i Puketa kazi ar verta. Pazistami kiek ten vaziavo, tai del isvystytu paslaugu, viesbuciu ir etc, bet man pofik (atsiprasau) tie viesbuciai, as noriu vietiniu turguose maitintis, buti kokioje saloje galva i vandeni sukisus ir t.t. Tai gal as ne Puketo fauna, nezinau.
Mano atostogos paskutiniu metu dviejų tipų: vanduo / kalnai. Vietos apžiūra šalia, toks lengvas malonumas.
Papildyta:
https://phuketwakepark.com/
Grynai mes su MB . Mums dar aisku iki kalnu su masina galima. Man asaros tryksta prisiminus tuos vaizdus.
Supratau del PUketo.