Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Terezza @ 2021 02 04, 19:29)
Bėda, kad fruktozė yra dar blogiau, nei gliukozė. Guodžia tik tai, kad obuoliuke fruktozės mažiau, nei eklere cukraus (t.y. gliukozės perpus su fruktoze).

Butent. Del to ir noriu, kad labai retai tenka krimsteleti ju mirksiukas.gif . Bet kai ateis vasara, kirsiu tresnes, kiek lis i mane. NOrs sakoma, kad uogas valgyti galima, bet tresnikes saldokos... Kam apgaudineti save.
Atsakyti

Butent. Del to ir noriu, kad labai retai tenka krimsteleti ju mirksiukas.gif. Bet kai ateis vasara, kirsiu tresnes, kiek lis i mane. NOrs sakoma, kad uogas valgyti galima, bet tresnikes saldokos... Kam apgaudineti save.

Svarbiausia, kad žinai. Ir neryji jų pastoviai.

O atsimenu laikus, kai vietoj cukraus vartodavom fruktozę. Mol sveika  :D

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 02 04, 19:48)

Svarbiausia, kad žinai. Ir neryji jų pastoviai.</p>
O atsimenu laikus, kai vietoj cukraus vartodavom fruktozę. Mol sveika  biggrin.gif</p>

As kazkaip ties stevija apsistojus. Ketinu daiginti stevijos seklas. Ziuresiu kas bus. Auginsiu kaip kambarini augala. Vasara lauke, terasoje, ziema namie.
Atsakyti

As kazkaip ties stevija apsistojus. Ketinu daiginti stevijos seklas. Ziuresiu kas bus. Auginsiu kaip kambarini augala. Vasara lauke, terasoje, ziema namie.

Ji sukelia insulinuo šuolius. Jei to nevengi, tada viskas valio. 

Aš pamažu įpratau prie nesaldintos kavos.

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 02 04, 19:06)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72777418" data-time="1612457486">
<div>
<p>As kazkaip ties stevija apsistojus. Ketinu daiginti stevijos seklas. Ziuresiu kas bus. Auginsiu kaip kambarini augala. Vasara lauke, terasoje, ziema namie.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Ji sukelia insulinuo šuolius. Jei to nevengi, tada viskas valio. </p>
<p>Aš pamažu įpratau prie nesaldintos kavos.</p>

Oi apsivemčiau...reikia stimulo, kad imčiau neėst eklerų...
Sportuot juk pamėgau, tai gal įprasčiau ir prie kitos mitybos
Atsakyti

Oi apsivemčiau...reikia stimulo, kad imčiau neėst eklerų...
Sportuot juk pamėgau, tai gal įprasčiau ir prie kitos mitybos

Apsivemtum nuo ko?

Migrena  nepakankamas stimulas?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 04 vasario 2021 - 19:15
QUOTE(Terezza @ 2021 02 04, 19:11)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72777447" data-time="1612458548">
<div>
<p>Oi apsivemčiau...reikia stimulo, kad imčiau neėst eklerų...

Sportuot juk pamėgau, tai gal įprasčiau ir prie kitos mitybos</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Apsivemtum nuo ko?</p>
<p> </p>
<p>Migrena  nepakankamas stimulas?</p>

Jei būtų tokių, kuriems migrena dingo nuo mitybos-pasiduočiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 02 04, 20:06)
Ji sukelia insulinuo šuolius. Jei to nevengi, tada viskas valio. 
Aš pamažu įpratau prie nesaldintos kavos.

As stevija vartoju tik juodam sokolade. Kavas, arbatas senai be cukraus geriu. Atsisakiau angliavandeniu tik del veziuko, nenoriu jo maitinti.
Atsakyti

Jei būtų tokių, kuriems migrena dingo nuo mitybos-pasiduočiau biggrin.gif

Yra. Daugybę pavyzdžių turiu. Tik kad tu angliškai neskaitai. 
Todėl tavo vietoj geriausia būtų tiesiog pabandyti. Duok sau tris mėnesius. Tik pirmiausia labai gerai įsigilink, ką ir kaip daryt.

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 02 04, 19:28)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72777475" data-time="1612459482">
<div>
<p>Jei būtų tokių, kuriems migrena dingo nuo mitybos-pasiduočiau vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Yra. Daugybę pavyzdžių turiu. Tik kad tu angliškai neskaitai. 

Todėl tavo vietoj geriausia būtų tiesiog pabandyti. Duok sau tris mėnesius. Tik pirmiausia labai gerai įsigilink, ką ir kaip daryt.</p>

Esu skaičiusi, kad paprastiems ar įtampos skausmams mityba padeda
O bet tačiau! Jau keli mėnesiai kai migrenai atia-gavau Aimovig, fantastika visiška tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 04, 17:25)
Sie metai man dekingi, madoj salti atspalviai. Kai pravers kirpyklos duris, vaziuosi pas koloriste. Man patinka mano kirpeja, bet is jos koloriste doh.gif nelbai kokia. Na gal as kiek priekabi, bet geltunumas ant mano galvos ziauriai netinka. O jai kazkaip neiseina, to ko as noriu. Vnz. kirpeja fantastine, o cia stringa. Ziuresiu.

Man tai ryskus.Zeek
https://www.pagiriug...4/item/1157001/
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 04, 20:26)

O, reik galvot jau pamažu apie gėles biggrin.gif kaži mano tujos gyvos unsure.gif
Atsakyti