Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Atejau i tema, nesuprantu kas cia vyksta.

Merginoskokios Jus saunuoles, kad jau atostogas suplanavot. As tik po to, kaip pasiskiepisiu, vaziuoti i Prancuzija.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 04, 13:24)

Merginoskokios Jus saunuoles, kad jau atostogas suplanavot. As tik po to, kaip pasiskiepisiu, vaziuoti i Prancuzija.

Aš į akvariumą sukišau tiek, kad į Maldyvus kokius nuskrist galėjau ir ilsėtis biggrin.gif Baisu pagalvot, tai stengiuosi ir negalvot, tik mėgautis rezultatu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 04, 13:26)
Aš į akvariumą sukišau tiek, kad į Maldyvus kokius nuskrist galėjau ir ilsėtis biggrin.gif Baisu pagalvot, tai stengiuosi ir negalvot, tik mėgautis rezultatu  biggrin.gif

Susidėlioja kiekvienas savo prioritetus.
Bent jau mums pradeda žiauriai trūkti vietos namie. Reikalingas papildomas kambarys - sandelys.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 04, 13:36)
Susidėlioja kiekvienas savo prioritetus.
Bent jau mums pradeda žiauriai trūkti vietos namie. Reikalingas papildomas kambarys - sandelys.

oi, na buto norėčiau su terasa biggrin.gif Bet savo rajone biggrin.gif na ir ploto daugiau, penkto kambario biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 04, 13:38)
oi, na buto norėčiau su terasa biggrin.gif Bet savo rajone biggrin.gif na ir ploto daugiau, penkto kambario biggrin.gif

Nepadės nei butas, nei terasa. Vienas užkimšta dviračiais, kitas kaitais, lentomis, spintos apsaugos priemonėmis ir aprangomis. Mano drabužinės dvi dalys vien mano drabužiams. O kur dar bernų? O kur dar lagaminai?
Čia vien mano šalmai:

vartotojo įkelta nuotrauka

Pažįsti visus?
Atsakyti
biggrin.gif kelis biggrin.gif Pas mane gyvūnijai viskas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Na palyginus mano plaukų ilgį prieš 21 metus ir dabar - galima daryti išvadą, kad klausau.
Priklausomai nuo mėnulio fazės, nes mano apsilankymas pas kirpėją vis dar iššaukia panikos priepuolius.

Kodel?

Atsakyti

Atejau i tema, nesuprantu kas cia vyksta. **************** Merginoskokios Jus saunuoles, kad jau atostogas suplanavot. As tik po to, kaip pasiskiepisiu, vaziuoti i Prancuzija.

Kur vaziuosi?

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 04, 13:24)

Jo Moonte...ir tu bijok kol tol jusu dvi priedurnes eis pas mus -jus mane cia matysite ir as jums akis badysiu su jusu netobulu gyvenimu linciavimu biggrin.gif

Tu tai isvis durnė paskutinė. Atiduoti bizni diedui, kad tik tas pareitu...o cia tai bobos kvailumas kvadratu.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 04, 13:26)
Aš į akvariumą sukišau tiek, kad į Maldyvus kokius nuskrist galėjau ir ilsėtis biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif matosi, kad niekada toliau Turkijos nebuvus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 04, 11:10)
Vakar puse, šiandiena puse.
Tilpsiu. Menka nuodėmė.
Gal? biggrin.gif

Pilypas is kanapiu islindo biggrin.gif
Savo begaliniais postais nori parodyti, kad jusu seimoje viskas tvarkoje? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 vasario 2021 - 14:52
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 04, 14:31)
<p>Kodel?
</p>

Todėl, kad iki paskutinės minutės nežinau ko noriu iš savo penkių plaukų. Gal keisti plaukų spalvą, o gal nusikirpti trumpai trumpai.
Pavasarį grįžau raudona spalva išdažytais plaukais. Ne ryža, o raudona. Žagsėjo savaitę. Dabar šatenė.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 04, 14:56)
Todėl, kad iki paskutinės minutės nežinau ko noriu iš savo penkių plaukų. Gal keisti plaukų spalvą, o gal nusikirpti trumpai trumpai.
Pavasarį grįžau raudona spalva išdažytais plaukais. Ne ryža, o raudona. Žagsėjo savaitę. Dabar šatenė.

Nakviša,,cambala vis sako, kad mano diedas babajus. Bet gi tik tave cia babajus krušo, daugiau cia tokiu durniu nera. Ar dar yra? Idomu Iš Šviesos babajinio kraujo taip pat ar ne?
Papildyta:
Tai kaip su tais babajais? Ju birkos lenktos ar tokios pacios kaip baltu zmoniu?
Papildyta:
Tai ko cia teletabės savo tema skaito kaip anonimai? biggrin.gif
Oi negaliu negaliu biggrin.gif

Pasiimkit tas dvi psichines is musu temos ir as cia neisiu - netersiu temos, Man to nereikia ir man jusu gyvenimai neidomus , nes cia yra tik principo reikalas
Papildyta:
Nakviša, ir vel cambala manes klausia apie treciu šaliu babajus. Nu tu jai papasakok, gi ttik tu su jais cia krušaisi, tu apie juos viska zinai, ne as..Dzyyyzis...
Papildyta:
Vo...matau cambala parieja

Tai tu paklausi savo kamarades kuo babajiskos birkos skiriasi nuo lietuviškų? Matyt šalta, kaip zuvis buvo lovoje, kad ans ja ismete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 vasario 2021 - 15:37
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 04, 15:36)
Nakviša,,cambala vis sako, kad mano diedas babajus. Bet gi tik tave cia babajus krušo, daugiau cia tokiu durniu nera. Ar dar yra? Idomu Iš Šviesos babajinio kraujo taip pat ar ne?

tai tu nematei jo? toks prie jų gulėjęs tikrai
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 04, 15:36)
Tai ko cia teletabės savo tema skaito kaip anonimai?  biggrin.gif

kad į mūsų galėtų ateiti iš karto
Atsakyti