Atejau i tema, nesuprantu kas cia vyksta.
Merginoskokios Jus saunuoles, kad jau atostogas suplanavot. As tik po to, kaip pasiskiepisiu, vaziuoti i Prancuzija.
QUOTE(Moonte @ 2021 02 04, 13:24)
Merginoskokios Jus saunuoles, kad jau atostogas suplanavot. As tik po to, kaip pasiskiepisiu, vaziuoti i Prancuzija.
Aš į akvariumą sukišau tiek, kad į Maldyvus kokius nuskrist galėjau ir ilsėtis Baisu pagalvot, tai stengiuosi ir negalvot, tik mėgautis rezultatu
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 04, 13:26)
Aš į akvariumą sukišau tiek, kad į Maldyvus kokius nuskrist galėjau ir ilsėtis Baisu pagalvot, tai stengiuosi ir negalvot, tik mėgautis rezultatu
Susidėlioja kiekvienas savo prioritetus.
Bent jau mums pradeda žiauriai trūkti vietos namie. Reikalingas papildomas kambarys - sandelys.
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 04, 13:36)
Susidėlioja kiekvienas savo prioritetus.
Bent jau mums pradeda žiauriai trūkti vietos namie. Reikalingas papildomas kambarys - sandelys.
oi, na buto norėčiau su terasa Bet savo rajone na ir ploto daugiau, penkto kambario
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 04, 13:38)
oi, na buto norėčiau su terasa Bet savo rajone na ir ploto daugiau, penkto kambario
Nepadės nei butas, nei terasa. Vienas užkimšta dviračiais, kitas kaitais, lentomis, spintos apsaugos priemonėmis ir aprangomis. Mano drabužinės dvi dalys vien mano drabužiams. O kur dar bernų? O kur dar lagaminai?
Čia vien mano šalmai:
Pažįsti visus?
kelis Pas mane gyvūnijai viskas
Na palyginus mano plaukų ilgį prieš 21 metus ir dabar - galima daryti išvadą, kad klausau.
Priklausomai nuo mėnulio fazės, nes mano apsilankymas pas kirpėją vis dar iššaukia panikos priepuolius.
Kodel?
Atejau i tema, nesuprantu kas cia vyksta. **************** Merginoskokios Jus saunuoles, kad jau atostogas suplanavot. As tik po to, kaip pasiskiepisiu, vaziuoti i Prancuzija.
Kur vaziuosi?
QUOTE(Moonte @ 2021 02 04, 13:24)
Jo Moonte...ir tu bijok kol tol jusu dvi priedurnes eis pas mus -jus mane cia matysite ir as jums akis badysiu su jusu netobulu gyvenimu linciavimu
Tu tai isvis durnė paskutinė. Atiduoti bizni diedui, kad tik tas pareitu...o cia tai bobos kvailumas kvadratu.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 04, 13:26)
Aš į akvariumą sukišau tiek, kad į Maldyvus kokius nuskrist galėjau ir ilsėtis
matosi, kad niekada toliau Turkijos nebuvus
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 04, 11:10)
Pilypas is kanapiu islindo
Savo begaliniais postais nori parodyti, kad jusu seimoje viskas tvarkoje?
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 04, 14:31)
Todėl, kad iki paskutinės minutės nežinau ko noriu iš savo penkių plaukų. Gal keisti plaukų spalvą, o gal nusikirpti trumpai trumpai.
Pavasarį grįžau raudona spalva išdažytais plaukais. Ne ryža, o raudona. Žagsėjo savaitę. Dabar šatenė.
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 04, 14:56)
Todėl, kad iki paskutinės minutės nežinau ko noriu iš savo penkių plaukų. Gal keisti plaukų spalvą, o gal nusikirpti trumpai trumpai.
Pavasarį grįžau raudona spalva išdažytais plaukais. Ne ryža, o raudona. Žagsėjo savaitę. Dabar šatenė.
Nakviša,,cambala vis sako, kad mano diedas babajus. Bet gi tik tave cia babajus krušo, daugiau cia tokiu durniu nera. Ar dar yra? Idomu Iš Šviesos babajinio kraujo taip pat ar ne?
Papildyta:
Tai kaip su tais babajais? Ju birkos lenktos ar tokios pacios kaip baltu zmoniu?
Papildyta:
Tai ko cia teletabės savo tema skaito kaip anonimai?
Oi negaliu negaliu
Pasiimkit tas dvi psichines is musu temos ir as cia neisiu - netersiu temos, Man to nereikia ir man jusu gyvenimai neidomus , nes cia yra tik principo reikalas
Papildyta:
Nakviša, ir vel cambala manes klausia apie treciu šaliu babajus. Nu tu jai papasakok, gi ttik tu su jais cia krušaisi, tu apie juos viska zinai, ne as..Dzyyyzis...
Papildyta:
Vo...matau cambala parieja
Tai tu paklausi savo kamarades kuo babajiskos birkos skiriasi nuo lietuviškų? Matyt šalta, kaip zuvis buvo lovoje, kad ans ja ismete.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 04, 15:36)
Nakviša,,cambala vis sako, kad mano diedas babajus. Bet gi tik tave cia babajus krušo, daugiau cia tokiu durniu nera. Ar dar yra? Idomu Iš Šviesos babajinio kraujo taip pat ar ne?
tai tu nematei jo? toks prie jų gulėjęs tikrai
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 04, 15:36)
Tai ko cia teletabės savo tema skaito kaip anonimai?
kad į mūsų galėtų ateiti iš karto