Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Nakviša @ 2021 02 04, 09:08)
Tai taip. Pėstute neisim. Sezoną atidarysime tenais, ne LT. Aš jau planuoju visus hidriakus susikišti, apkaustus demontuoti. Ieškausi inventoriui tašės ant ratukų, nes kelionės parodė, kad trys lentos, trys poros apkaustų, šalmai ir etc. - nešiojamoje tašeje not sexy at all.
Kažką tokio:
https://www.waketool...ardbag-red-2020

Ar po kebabų tilpsi į hidriaką? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 04, 10:30)
Jezau! Jo valia, aš vaikščiočiau su gaurais iki žemės.

biggrin.gif Klausyk vyro, moterie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 02 03, 22:07)
Tuo labiau, kad pramoninė žemdirbystė daro tokią pat žalą aplinkai, kaip ir pramoninė gyvulininkystė. Tik veganai/vegetarai tai nutyli. 

niekas nenutyli. bet jei jau pramoninė žemdirbystė daro, tai gyvulininkystė tuo labiau. nereikia nei tiek skerdikų, nei pasėlių gyvūnams (kai galima panaudoti viską žmonėms). arba tiesiog išvis miškų naujai užsodinti.
kai pradeda mano tėtis apie: "tu morkos atsiprašyk", tai tik tuo labiau parodo, kad reiktų atsiprašyti tų, kurie turi centrinę nervų sistemą.

dėl etinės pusės: kai protėviai medžiodavo, tai gyvūnas iki atiduodamas galus, visai kitokios kokybės gyvenimą gyveno. mėgavosi džiunglėmis, saule, vandeniu. o dabar kas daroma, gyvūnų holokaustas. kas gimė, būna, kad net saulės nemato iki pat galo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 04, 10:37)
Ar po kebabų tilpsi į hidriaką?  biggrin.gif

Vakar puse, šiandiena puse.
Tilpsiu. Menka nuodėmė.
Gal? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 04, 10:11)
Vyras tegu kerpa biggrin.gif Jazau, kirpau saviškį neseniai, siaubas, vienas stresas biggrin.gif Prašosi vėl, bet atidėlioju  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš MB jau daug kartų kirpau, su mašinka kažkokiu ten numeriu kažkelintu biggrin.gif Bet dabar sugalvojo atsiaugint, tai kaip neandertalietis vaikšto lotuliukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 04, 11:16)
Aš MB jau daug kartų kirpau, su mašinka kažkokiu ten numeriu kažkelintu biggrin.gif Bet dabar sugalvojo atsiaugint, tai kaip neandertalietis vaikšto lotuliukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Tai ir su mašinėle, bet ten kažkaip reikia iki tam tikros linijos, tipo gi šukuosena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 04, 10:50)
niekas nenutyli. bet jei jau pramoninė žemdirbystė daro, tai gyvulininkystė tuo labiau. nereikia nei tiek skerdikų, nei pasėlių gyvūnams (kai galima panaudoti viską žmonėms). arba tiesiog išvis miškų naujai užsodinti.
kai pradeda mano tėtis apie: "tu morkos atsiprašyk", tai tik tuo labiau parodo, kad reiktų atsiprašyti tų, kurie turi centrinę nervų sistemą.
dėl etinės pusės: kai protėviai medžiodavo, tai gyvūnas iki atiduodamas galus, visai kitokios kokybės gyvenimą gyveno. mėgavosi džiunglėmis, saule, vandeniu. o dabar kas daroma, gyvūnų holokaustas. kas gimė, būna, kad net saulės nemato iki pat galo.

Padaryta nemažai tyrimų su augalais. Jie "girdi" vandenį po žeme ir "jaučia" skausmą skabomi. Žinoma, viskas vyksta kitaip nei mums įprasta kalbėt apie cns, bet aš nelaikyčiau argumentu už veganizmą šito dalyko. Tėtis iš dalies teisus.
Ar teko kada girdėt o gal ir matyt, kad pas bjaurius šeimininkus visos gėlės nuvysta? biggrin.gif

O apie gyvūnų gyvenimą, aš nežinau, ar didelis skritumas, kaip jie nugyvena, jeigu paskui yra nužudomi? Ar mažesnė nuodėmė žudyt, jeigu iki tol popinai, šėrei skania žolyte, paleidai į plačias ganyklas?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 04, 10:50)
kas gimė, būna, kad net saulės nemato iki pat galo.

O jei mato, tai galiu ramai suvalgyt? Pvz Airijos karvytės ramiau sau ganosi pievose kiaurus metus, mėgaujasi žole, saule, vėju vandeniu. Pirksiu jautieną ir nesuksiu galvos😄
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 04, 09:22)
Padaryta nemažai tyrimų su augalais. Jie "girdi" vandenį po žeme ir "jaučia" skausmą skabomi.

O apie gyvūnų gyvenimą,

Tai žinoma, augalai girdi.
Todėl grįžtu prie to pačio.
Jei jau girdi ir jaučia centrinės sistemos neturintys augalai, galima tik numanyti, kokį stresą patiria gyvūnai.

Dėl gyvūnų. Aišku, žudyti bet kuriuo atveju blogai, jei pats nemiršti iš bado taigoje.
Čia buvo svarstymai dėl protėvių dietos dar iki žemdirbystės laikų.
Laukiniai gyvūnai nekalėjo, nekentė (žinoma, juos ėdė kiti gyvūnai,) bet palyginus, jie lakstė laimingi, pakol juos nepersmeigdavo homo sapiens ietis.
Ar galime tad jų kančias lyginti su pramoniniais gyvūnais?
Kiaules ir karves atskiria nuo jų jauniklių, gardai tokie, kad kiaulei (kuri yra alabi smalsus žvitrus gyvūnas) nėra kur apsisukti, apie vištas nekalbu, garde net po kelias, snapai nukapojami, kad jos neužlestų viena kitos - gi viską žinai.

Be to, protėviai nevalgė mėsos kasdien, nebuvo šaldiklių, jų pagrindas vis tiek buvo šakniavaisiai, lapai, vaisiai, dar žuvys, vėžiagyviai, - 10proc not plant based kažkur (mityba daug įvairesnė nei žemdirbystės laikais, kuri padarė žmones priklausomus nuo to pačio maisto, ryžių ir kviečių, plius atėjo infekcijos su pergrūstais miestais.)
Dar, protėviai tiek judėdavo, turbūt 20val į parą, kad turbūt nebuvo nė vieno nutukėlio, (nebent gimusio su stipria negalia), visos kalorijos gražiai sudegdavo, o kūnai būdavo it nulieti.
Dabartinis mėsos valgymas nėra seniai privalomas, ypač nėra privaloma save šerti pramonine hormonais maitinamais gyvūnų kūnais. kuris iš mūsų tiek juda? kuris iš mūsų valgo mėsą, jei jau pradeda valgyti, retai? dažniausiai mėsa yra kasdienybė. kaip išvaryti iš kūnų tų priedų perteklių, kurie brukami į pramoninę mėsą?

Įsirašyk į sąrašą profesorės Melanie Joy "Why we Love Dogs, Eat Pigs and Wear Cows". Lb faina moteris, turi sociologijos profesorės laispnį, lb gražiai kalba. ir youtube jos pilna.
Jei ir nenustosi valgyti mėsos, praplėsi žinias. o žinios is everything.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 04 vasario 2021 - 11:49
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 04, 10:41)
biggrin.gif Klausyk vyro, moterie  biggrin.gif

Na palyginus mano plaukų ilgį prieš 21 metus ir dabar - galima daryti išvadą, kad klausau.
Priklausomai nuo mėnulio fazės, nes mano apsilankymas pas kirpėją vis dar iššaukia panikos priepuolius.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 04, 12:13)
Na palyginus mano plaukų ilgį prieš 21 metus ir dabar - galima daryti išvadą, kad klausau.
Priklausomai nuo mėnulio fazės, nes mano apsilankymas pas kirpėją vis dar iššaukia panikos priepuolius.

biggrin.gif net karantinas tavęs neįveikia biggrin.gif
Atsakyti
Nu ką, tos dvi jusu nedapistos vel musu temoj sedi.

O jus,,ziuriu, ny sviet ny zaria tipo labai uzsimanet parasineti biggrin.gif
Tipo nematot kas apie jus rasoma biggrin.gif juokdares Tiesa akis bado.

Kuo uzbaifiau? Mylimuke. Ka apie ja galima parasyri? Nedaug ka. Stora kekšė ir Afrikoje stora kekšė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 vasario 2021 - 13:09