Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Aš save pavadinčiau ieškančia. Man svarbu ne tik kažkam nekenkti, bet ir savęs nenuskriausti. Manau, natūraliausia žmogui yra valgyti ir mėsą, bet retai ir nedaug, nes juk mes medžiokliai buvome ir valgėme, bet tik kada susimedžiodavom
Aišku - etinė pusė - kita diskusija
Va ko natūraliai nebuvo, tai keksiukų biggrin.gif

Tuo labiau, kad pramoninė žemdirbystė daro tokią pat žalą aplinkai, kaip ir pramoninė gyvulininkystė. Tik veganai/vegetarai tai nutyli. 

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 02 04, 00:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72776860" data-time="1612388576"><div><p>Aš save pavadinčiau ieškančia. Man svarbu ne tik kažkam nekenkti, bet ir savęs nenuskriausti. Manau, natūraliausia žmogui yra valgyti ir mėsą, bet retai ir nedaug, nes juk mes medžiokliai buvome ir valgėme, bet tik kada susimedžiodavom
Va ko natūraliai nebuvo, tai keksiukų vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Tuo labiau, kad pramoninė žemdirbystė daro tokią pat žalą aplinkai, kaip ir pramoninė gyvulininkystė. Tik veganai/vegetarai tai nutyli. </p>

Gal net didesnę, išties smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 03, 23:42)
Aš save pavadinčiau ieškančia. Man svarbu ne tik kažkam nekenkti, bet ir savęs nenuskriausti. Manau, natūraliausia žmogui yra valgyti ir mėsą, bet retai ir nedaug, nes juk mes medžiokliai buvome ir valgėme, bet tik kada susimedžiodavom
Va ko natūraliai nebuvo, tai keksiukų biggrin.gif

Taip, etinė pusė yra, bet toks pasaulis- mėsėdžiai (visaėdžiai) maitinasi silpnesniais. Ir taip bus.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 03, 21:40)
Nu nu, kokios?  biggrin.gif  bigsmile.gif Šiaip viską galima namie, tik plaukų kirpt dar neišmokau, tai jau labai pas kirpėją noriu.
Papildyta:

O tu jos neperskaičius? As su tavo rekomendacija jau prieš kokius metus baigiau. Labai patiko,daug kas susidėlioja į vietas  ax.gif  rolleyes.gif
Papildyta:

Aš kai atsimenu aa močiutę, tai iki pat galo buvo šviesiausio proto, o gera, jokio pykčio niekada  wub.gif  Bet va sveikata šlubavo siaubingai. Matyt vieniems proto sveikatą duoda, kitiems kūno.
Dar sako, kad kurie išlieja visas bjaurastis į išorę, tai užtai ir būna sveiki fiziškai, nes savy nieko nelaiko g.gif

Dar juokaujama, kad tos, kurios amžinai miršta, išgyvena ilgiausiai biggrin.gif
Pastebėjot, žmogaus veide į senatvę, senatvėje, atsispindi neretai jo būdas-būna šviesūs senukai, giedro gero veido, o kai kurių toks veidas, kad raganas be grimo galėtų vaidinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montekrista.back: 04 vasario 2021 - 08:27
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 04, 08:41)
<...>  o kai kurių toks veidas, kad raganas be grimo galėtų vaidinti.

Neima manęs.
Bliamba sninga, sninga !!! Vėl.
Maniškis vakar sukalė visus herojiškumo rekordus: gavo tris bilietus dviems dienoms Liepkalnyje (dzin, kad iki normalių kalnų toli jiems), užbookino vietas kelionei į Antaliją balandžio mėnesiui ir (fu.ck dietą!) užsakė kebabą aštrų.
Aš dar šiandiena ekstazėje ir laukiu artėjančio savaitgalio.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 04, 08:54)
Neima manęs.
Bliamba sninga, sninga !!! Vėl.
Maniškis vakar sukalė visus herojiškumo rekordus: gavo tris bilietus dviems dienoms Liepkalnyje (dzin, kad iki normalių kalnų toli jiems), užbookino vietas kelionei į Antaliją balandžio mėnesiui ir (fu.ck dietą!) užsakė kebabą aštrų.
Aš dar šiandiena ekstazėje ir laukiu artėjančio savaitgalio.

biggrin.gif skrisit? Manęs Kreta dar laukia liepą, bet oi nesu tikra, kad skrisim... Planuoju ir LT užsakyt, kur ir buvom, patiko kažkaip labai.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 04, 08:57)
biggrin.gif skrisit? Manęs Kreta dar laukia liepą, bet oi nesu tikra, kad skrisim... Planuoju ir LT užsakyt, kur ir buvom, patiko kažkaip labai.

Tai taip. Pėstute neisim. Sezoną atidarysime tenais, ne LT. Aš jau planuoju visus hidriakus susikišti, apkaustus demontuoti. Ieškausi inventoriui tašės ant ratukų, nes kelionės parodė, kad trys lentos, trys poros apkaustų, šalmai ir etc. - nešiojamoje tašeje not sexy at all.
Kažką tokio:
https://www.waketool...ardbag-red-2020

Atsakyti

Kaip jums faina,jau keliones planuojate :ax:  Man regis dar šiais metais Baltijos pakrantė bus prabanga.

Mūsų dirbti dar nepaleido  :cray: Dar teks savaitę namuose tūnoti.

Šnd rytą per radiją išgirdau,kad magai ir būrėjai nori prisiskaityti kaip nukentėjusieji nuo pandemijos,ir gauti valstybės paramą. :blink: Lengvatikiai baigėsi, ar koks galas? Būtų juokinga,jei ne būtų pikta.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 02 04, 09:26)
<p>Kaip jums faina,jau keliones planuojate ax.gif  Man regis dar šiais metais Baltijos pakrantė bus prabanga.
</p><p>Mūsų dirbti dar nepaleido  cray.gif Dar teks savaitę namuose tūnoti.
</p><p>Šnd rytą per radiją išgirdau,kad magai ir būrėjai nori prisiskaityti kaip nukentėjusieji nuo pandemijos,ir gauti valstybės paramą. blink.gif Lengvatikiai baigėsi, ar koks galas? Būtų juokinga,jei ne būtų pikta.
</p>

Ha! Aš bandžiau kirptis savo 5 plaukus ant galvos pati. Tai tokia biski apipešiota višta dabar.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 03, 23:36)
Oi susinervino burba su mizne pilnatine😂😂.
O tai lutuke ko burbs praspyre?

tai sakai Pilnatis vis dar tęsiasi? Montekrista tiek rūpinosi tau vaisteliais, bet turbūt parazitas Veryga visus uždraudė, tai vargsti dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 02 04, 09:26)
<p>Kaip jums faina,jau keliones planuojate ax.gif  Man regis dar šiais metais Baltijos pakrantė bus prabanga.
</p><p>Mūsų dirbti dar nepaleido  cray.gif Dar teks savaitę namuose tūnoti.
</p><p>Šnd rytą per radiją išgirdau,kad magai ir būrėjai nori prisiskaityti kaip nukentėjusieji nuo pandemijos,ir gauti valstybės paramą. blink.gif Lengvatikiai baigėsi, ar koks galas? Būtų juokinga,jei ne būtų pikta.
</p>

Maža ko jie nori biggrin.gif
Aš noriu, kad vaikai eitų į mokyklas biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 04, 09:39)
Ha! Aš bandžiau kirptis savo 5 plaukus ant galvos pati. Tai tokia biski apipešiota višta dabar.

Vyras tegu kerpa biggrin.gif Jazau, kirpau saviškį neseniai, siaubas, vienas stresas biggrin.gif Prašosi vėl, bet atidėlioju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 02 04, 00:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72776860" data-time="1612388576"><div><p>Aš save pavadinčiau ieškančia. Man svarbu ne tik kažkam nekenkti, bet ir savęs nenuskriausti. Manau, natūraliausia žmogui yra valgyti ir mėsą, bet retai ir nedaug, nes juk mes medžiokliai buvome ir valgėme, bet tik kada susimedžiodavom
Va ko natūraliai nebuvo, tai keksiukų vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Tuo labiau, kad pramoninė žemdirbystė daro tokią pat žalą aplinkai, kaip ir pramoninė gyvulininkystė. Tik veganai/vegetarai tai nutyli. </p>

Taip, tai tiesa, taip daroma norint patenkinti mūsų apsirijimo poreikį. Bet... nemaža žemdirbystės dalis yra skiriama gyvulių maitinimui (įv grūdinės kultūros). Palyginimui - tam tikro dydžio laukas su kažkokia grūdine kultūra gali išmaitinti 500 žmonių arba porą jaučių, kuriuos valgys tik 50 žmonių. Galutiniam taške daugiau sočių lieka veganų. Skaičius pasirinkau atsitiktinius, nes nepamenu tikslių. Bet šioj vietoj vištiena yra mažiausiai "kenksminga" žemės resursų eikvotoja smile.gif

Gyvulininkystė antra po transporto pagal kenksmingumą žemei bet, manau, po gyvulininkyste palenda ir žemdirbystė, nes skaičiuojama visa tarša nuo pat pradžios, o gyvuliai toli gražu ne žalia natūraliai augančia žolyte maitinasi dauguma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 04 vasario 2021 - 10:36
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 04, 10:26)
Taip, tai tiesa, taip daroma norint patenkinti mūsų apsirijimo poreikį. Bet... nemaža žemdirbystės dalis yra skiriama gyvulių maitinimui (įv grūdinės kultūros). Palyginimui - tam tikro dydžio laukas su kažkokia grūdine kultūra gali išmaitinti 500 žmonių arba porą jaučių, kuriuos valgys tik 50 žmonių. Galutiniam taške daugiau sočių lieka veganų. Skaičius pasirinkau atsitiktinius, nes nepamenu tikslių. Bet šioj vietoj vištiena yra mažiausiai "kenksminga" žemės resursų eikvotoja smile.gif

Aš mėsos valgau labai mažai, kiaulienos niekad, gaminu iš kalakutienos jei mėsiškas patiekalas. Vištų sparneliai dar.
Mažoji mėsėdė, o sūnus į mane, mėsos jam gali nebūti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 04, 10:11)
Vyras tegu kerpa biggrin.gif Jazau, kirpau saviškį neseniai, siaubas, vienas stresas biggrin.gif Prašosi vėl, bet atidėlioju  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Jezau! Jo valia, aš vaikščiočiau su gaurais iki žemės.
Atsakyti