QUOTE(Terezza @ 2021 02 04, 00:07)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72776860" data-time="1612388576"><div><p>Aš save pavadinčiau ieškančia. Man svarbu ne tik kažkam nekenkti, bet ir savęs nenuskriausti. Manau, natūraliausia žmogui yra valgyti ir mėsą, bet retai ir nedaug, nes juk mes medžiokliai buvome ir valgėme, bet tik kada susimedžiodavom
Aišku - etinė pusė - kita diskusija
Va ko natūraliai nebuvo, tai keksiukų
</p></div></blockquote><p></p><p>Tuo labiau, kad pramoninė žemdirbystė daro tokią pat žalą aplinkai, kaip ir pramoninė gyvulininkystė. Tik veganai/vegetarai tai nutyli. </p>
Gal net didesnę, išties
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 03, 23:42)
Aš save pavadinčiau ieškančia. Man svarbu ne tik kažkam nekenkti, bet ir savęs nenuskriausti. Manau, natūraliausia žmogui yra valgyti ir mėsą, bet retai ir nedaug, nes juk mes medžiokliai buvome ir valgėme, bet tik kada susimedžiodavom
Aišku - etinė pusė - kita diskusija
Va ko natūraliai nebuvo, tai keksiukų
Taip, etinė pusė yra, bet toks pasaulis- mėsėdžiai (visaėdžiai) maitinasi silpnesniais. Ir taip bus.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 03, 21:40)
Nu nu, kokios?
Šiaip viską galima namie, tik plaukų kirpt dar neišmokau, tai jau labai pas kirpėją noriu.
Papildyta:
O tu jos neperskaičius? As su tavo rekomendacija jau prieš kokius metus baigiau. Labai patiko,daug kas susidėlioja į vietas
Papildyta:
Aš kai atsimenu aa močiutę, tai iki pat galo buvo šviesiausio proto, o gera, jokio pykčio niekada
Bet va sveikata šlubavo siaubingai. Matyt vieniems proto sveikatą duoda, kitiems kūno.
Dar sako, kad kurie išlieja visas bjaurastis į išorę, tai užtai ir būna sveiki fiziškai, nes savy nieko nelaiko
Dar juokaujama, kad tos, kurios amžinai miršta, išgyvena ilgiausiai
Pastebėjot, žmogaus veide į senatvę, senatvėje, atsispindi neretai jo būdas-būna šviesūs senukai, giedro gero veido, o kai kurių toks veidas, kad raganas be grimo galėtų vaidinti.