Netikėtai po daug metų pradėjo klibėti plomba. Pasiskambinau, susitariau dėl vizito šiandiena.
Iš dalies krizenau: man apklostė kažkuo, galėjau praktiškai miegoti, tik zyzė burnoje ir smegenyse. Po to pramerkiau akis ir taip gaila savo odontologės pasidarė. Visą dieną praleisti su dviguba kauke, medicininėmis pirštinėmis, akiniais ir antveidžiu. Padėjėja ne ką mažiau outfito užsidėjusi.
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 02, 21:32)
Netikėtai po daug metų pradėjo klibėti plomba. Pasiskambinau, susitariau dėl vizito šiandiena.
Iš dalies krizenau: man apklostė kažkuo, galėjau praktiškai miegoti, tik zyzė burnoje ir smegenyse. Po to pramerkiau akis ir taip gaila savo odontologės pasidarė. Visą dieną praleisti su dviguba kauke, medicininėmis pirštinėmis, akiniais ir antveidžiu. Padėjėja ne ką mažiau outfito užsidėjusi.
Nepraleidzia ji visa diena su gum pirstinem. Yra pertraukos. Jei pagal hig reik dirba - turi keistis tas pirstines.
Baisiau yra po 9 d v prekybcentry kai 8sduida i kauke ir pirstines ir tom paciom pirstinem skaiciuoja grynus, ima kortele, liecia produktus.
QUOTE(given444 @ 2021 02 01, 09:51)
iš kur čia jos trys plaukai?
jūs kai pavarot viena ant kitos...
jei sutarėm dėl svorio/ūgio kažkada nevaryti, tai kam dėl plaukų dabar dergtis.
jūs kai pavarot viena ant kitos...
jei sutarėm dėl svorio/ūgio kažkada nevaryti, tai kam dėl plaukų dabar dergtis.
Ko tu čia moralizuoji? Eik auklėk savo pilnatinę, nenustoja šikt ir minėt "priešių" net tada, kai jos niekas nekalbina. Ar eilinį kartą pasirodysi, kokia esi suknista hipokritė?
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 02, 22:32)
Ko tu čia moralizuoji? Eik auklėk savo pilnatinę, nenustoja šikt ir minėt "priešių" net tada, kai jos niekas nekalbina. Ar eilinį kartą pasirodysi, kokia esi suknista hipokritė?
Oo, labas.
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 02, 22:32)
Kaip augintiniai tavo?
QUOTE(cambala @ 2021 02 02, 22:37)
Oo, labas.
Sveika Pasiilgom
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 02, 22:37)
Kaip augintiniai tavo?
Puikiai
QUOTE(cambala @ 2021 02 02, 13:13)
As tau az parasysiu.
Kokios grazimtojos pasiilgai? Jauciu zinau kokios . Ir namuose galima susitvarkyt .
Kokios grazimtojos pasiilgai? Jauciu zinau kokios . Ir namuose galima susitvarkyt .
Nu nu, kokios? Šiaip viską galima namie, tik plaukų kirpt dar neišmokau, tai jau labai pas kirpėją noriu.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 02, 15:18)
ir dabaigsiu Sekso aušrą (Sex at Dawn). Evoliucinė, apie monogamijos mitus.
O tu jos neperskaičius? As su tavo rekomendacija jau prieš kokius metus baigiau. Labai patiko,daug kas susidėlioja į vietas
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 02, 19:02)
Na, būna žmonės nemalonūs, o į senatvę išvis tampa nepakenčiami. Viskas jiems negerai, nelaimingi. Toli irškit nereikia, burbė va kokua.
Aš kai atsimenu aa močiutę, tai iki pat galo buvo šviesiausio proto, o gera, jokio pykčio niekada Bet va sveikata šlubavo siaubingai. Matyt vieniems proto sveikatą duoda, kitiems kūno.
Dar sako, kad kurie išlieja visas bjaurastis į išorę, tai užtai ir būna sveiki fiziškai, nes savy nieko nelaiko
Pasiimkit jus ta savo nevisprotę cambalą is musu temos, nes prizadu, ji tik i musu tema - as cia... jums jusu nesvarius rubus plauti. Galesit dekot savo cambalai
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 03, 21:50)
Pasiimkit jus ta savo nevisprotę cambalą is musu temos, nes prizadu, kad atisiu lkiekviena diena jums jusu nesvarius rubus plauti. Galesit dekot savo cambalai
ir aš prisidėsiu
Lutukė manau irgi.
Jau atleidom už mylimukės klejones, už cambos neatleisim
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 03, 21:52)
ir aš prisidėsiu
Lutukė manau irgi.
Lutukė manau irgi.
Bet tai šliurės. Sedetu savo susikurtoje autsaideriu temoje, tai neeee...lenda i akis ir lenda.
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 03, 21:40)
Aš kai atsimenu aa močiutę, tai iki pat galo buvo šviesiausio proto, o gera, jokio pykčio niekada Bet va sveikata šlubavo siaubingai. Matyt vieniems proto sveikatą duoda, kitiems kūno.
Kaip mano močiutė iš tėvo pusės. Su ja buvo galima kalbėtis apie bet ką, atrodo, net jos veidas spindėjo gėriu
Dar ta bedarbę durnę bobutę parsiveskit. Ar daugiau joms demesio duokit. Kodel jų nesisodinat ant savo laktos? Jau daede twletabes. Sedekit savo temoj ir bezdekit i musu tema nelysdamos