Aš jau ir taip viską išvaikščiojus, o dabar dar tik Vilniaus ribose galima, tai jau nebėr neišnarstytų kampelių. Knygas tempiuos ryju krūvom, filmai jau atsibodo. Vis tiek tas pats per tą patį. Vat to veiksmo norisi, žmonių, potyrių. Visiems namie jau važiuoja stogas
Kartais iš šono geriau matosi O kas nauja, kartais baisoka.
O dėl gimdymo, aš manau, kai kurias apima smarkus noras kuo labiau grįžti į pirmykštį lygį kaip natūraliausią ir geriausią kūdikiui. Gal tas noras sustiprėja issivysčiusiose šalyse, nes jos jau seniai pamiršusios neigiamą pusę ir apie laukuose gimdančias ir po to einančias vėl dirbt skaito tik knygose.
O kam liūdnas veidukas, čiq gerai ar blogai?
400 L tai kaip 2 vonios jau vaikai ir plaukiot galės
400 L tai kaip 2 vonios jau vaikai ir plaukiot galės
Neramu
Ilgis 150,tai beveik plaukti
O šiaip pasiilgau pavasario... labai...
O ar nebus taip, kad joms namie gimdyti tiesiog... pigiau?
Nu kiek as turejau patirties, tai draudimas medicinos paslaugas labai gerai kompensuoja. Uz visas salis nekalbu, aisku.
</p>
Brt įdomu ar yra skirtumas sumos tarp gimdymo namuose ir ligoninėje.
Man tas gimdymas namuose atrodo,kaip kažkokia nauja mada,natūralizmas kažkoks.Kaip vaikų neskiepijimas,ar kūno plaukų nešalinimas.
Dėl manęs,tegul gimdo kur nori,ir kaip nori.Bet įvykus nelaimei,tegul neieško kaltų.
Gerai,kol gerai,o kai miršta vaikiukas,ar nukraujuoja mama,tada prasideda kaltų ieškojimas.
Tada būna kalti gydytojai-akušeriai,greitukės ekipažai,dulos, ir net sveikatos apsaugos ministras.
Matomai tokios moterys galvoja,kad greitosios ekipažas privalo prie jų namų budėti,kol pasigimdys.Jei gimdymas namuose ir greitosios budėjimas prie namų būtų įteisintas,ir įkainotas tam tikra suma(nemaža) tikrai greitai baigtųsi panašūs pokštai.
</p><p>Dėl manęs,tegul gimdo kur nori,ir kaip nori.Bet įvykus nelaimei,tegul neieško kaltų.
</p><p>Gerai,kol gerai,o kai miršta vaikiukas,ar nukraujuoja mama,tada prasideda kaltų ieškojimas.
</p><p>Tada būna kalti gydytojai-akušeriai,greitukės ekipažai,dulos, ir net sveikatos apsaugos ministras.
</p><p>Matomai tokios moterys galvoja,kad greitosios ekipažas privalo prie jų namų budėti,kol pasigimdys.Jei gimdymas namuose ir greitosios budėjimas prie namų būtų įteisintas,ir įkainotas tam tikra suma(nemaža) tikrai greitai baigtųsi panašūs pokštai.
</p>
Dabqr gali išsikviest namo akušerę, bet...norinčių nėra arba vienetai-juk medikas nenori likti kaltas jeigu ką. Tad kviečiqsi kaimo bobas pribuvėjas arba, kaip šiuo mirties atveju-vyras priėmė kūdikį.
O dėl gimdymo, aš manau, kai kurias apima smarkus noras kuo labiau grįžti į pirmykštį lygį kaip natūraliausią ir geriausią kūdikiui. Gal tas noras sustiprėja issivysčiusiose šalyse, nes jos jau seniai pamiršusios neigiamą pusę ir apie laukuose gimdančias ir po to einančias vėl dirbt skaito tik knygose.
Nu taip, jos jau seniai pamirse visus nepatogumus, kuriuos mes greiciausiai dar prisimename is vaikystes.
Brt įdomu ar yra skirtumas sumos tarp gimdymo namuose ir ligoninėje.
Koks skirtumas? Kiek as esu patyrusi, tai bet kokiu paslaugu kompensacija uzsienyje nepalyginamai geresne nei Lietuvoje. Man visiskai dzin kokia saskaita mano draudimas gaus. As ju net nezinau.
Man tas gimdymas namuose atrodo,kaip kažkokia nauja mada,natūralizmas kažkoks.Kaip vaikų neskiepijimas,ar kūno plaukų nešalinimas.
Dėl manęs,tegul gimdo kur nori,ir kaip nori.Bet įvykus nelaimei,tegul neieško kaltų.
Gerai,kol gerai,o kai miršta vaikiukas,ar nukraujuoja mama,tada prasideda kaltų ieškojimas.
Tada būna kalti gydytojai-akušeriai,greitukės ekipažai,dulos, ir net sveikatos apsaugos ministras.
Matomai tokios moterys galvoja,kad greitosios ekipažas privalo prie jų namų budėti,kol pasigimdys.Jei gimdymas namuose ir greitosios budėjimas prie namų būtų įteisintas,ir įkainotas tam tikra suma(nemaža) tikrai greitai baigtųsi panašūs pokštai.
Mada yra labai galingas dalykas, visgi. Keicia zmoniu mityba is pagrindu...Prisimenu kai buvo paleo manija. IR matyt, kad gimdymo vieta. Deja. Ne taip tokie sprendimai turetu butu priimami.