Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Mano nuomone gimdymo skyriai yra gerai sutvarkyti.Gimdyvių srautas mažas,praktiškai kiekviena guli vienutėje.
Nejaugi norima grįžti į tuos laikus,kai medicina buvo nepasiekiama,ir gimdydavo laukuose.Ir didelė dalis naujagimių mirdavo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 01 29, 18:07)
Manau, kad geriau papldomai butu inevestuojama, kad jaukiai sutvarkyti gimdymo istaigas, gerai paruostas personalas, nei leidimas gimdyti namuose.

Nezinau, bet as linkusi apsidrausti, siuo atveju pirmenybe teikiu SAUGUMUI. Gydymo istaigoje didense tikimybe isgyventi, ir kad galimos gimdymo komplikacijos minimaliai itakotu ateiti.

Kad gana geros tos gimdymo įstaigos, ypač jei ne kokios populiarios "konvejerinės", manau tokios gimdo, kur viską už gydytojus "žino" geriau, o dažniausiai ir mokykliniam biologijos kurse pasiklysta.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 01 29, 18:07)
Manau, kad geriau papldomai butu inevestuojama, kad jaukiai sutvarkyti gimdymo istaigas, gerai paruostas personalas, nei leidimas gimdyti namuose.

Nezinau, bet as linkusi apsidrausti, siuo atveju pirmenybe teikiu SAUGUMUI. Gydymo istaigoje didense tikimybe isgyventi, ir kad galimos gimdymo komplikacijos minimaliai itakotu ateiti.

Sūnų gimdžiau Antakalny, prie remontą, sąlygos taip, prastos, su dar dviem moterim gulėjsu pagimdžius, kranai š...i, bet greit paleido. Gydytojas tobulas, kitas person irgi

Mažąją jau Santariškėse, naujose, nu tai ką jūs, gimdyk ksd ir kasmet. Gimdai, gali planšetę vietoj žiūrėt, žinias, ką nori biggrin.gif pasiėmėm mokamą palatą, tsi išvis , dvi lovos, privatumas, ramybė, gydytojas tas pats kur ir buvo, personalas malonus, žo nematau priežasčių gimdyt namie.
Juolab, kad palatos geriau atrodo nei daugelio namai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montekrista.back: 29 sausio 2021 - 19:24
QUOTE(mylimuke! @ 2021 01 29, 08:26)
Nusipirkau light cocoa plaukų dažus, jau neatsimenu, kada buvau ne ryža  bigsmile.gif

ir vis tiek liksi ryža padla biggrin.gif tai kraujyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 01 29, 15:07)
Man šita mada gimdyti namuose tai schmoll.gif  Jei man vėl reikėtų gimdyti, vėl rinkčiaus ligoninę,jokiu būdu nenorėčiau,kad šalia manęs būtų asmuo be atitinkamos kvalifikacijos.

As taip pat.

Suprantu, kad didžioji dauguma pagimdytų kuo puikiausiai ir namuose, bet asmeniškai aš nebūčiau linkusi rizikuoti, nes niekada nežinai kaip gimdymas pasisuks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žu žu: 29 sausio 2021 - 20:38
QUOTE(Žu žu @ 2021 01 29, 20:38)
As taip pat.

Suprantu, kad didžioji dauguma pagimdytų kuo puikiausiai ir namuose, bet asmeniškai aš nebūčiau linkusi rizikuoti, nes niekada nežinai kaip gimdymas pasisuks...

Tai va. Aš labai lengvai nešiojau, labai greitsi gimdžiau ir greitai grįžau į save, bet niekada nerizikuočiau gimdyti namie
Atsakyti

Tai va. Aš labai lengvai nešiojau, labai greitsi gimdžiau ir greitai grįžau į save, bet niekada nerizikuočiau gimdyti namie

Ir aš taip pat. Bet net minties nebūtų gimdyti ne ligoninėj. Nes niekad nežinai...

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 29, 20:59)
ir vis tiek liksi ryža padla biggrin.gif tai kraujyje mirksiukas.gif

Nesinervink, Monteverte.
Nepavydek, mylimukei graziu plauku. O jie isties nuostabus, tankus, sunkus, kaip ledas...

Paziurek prolanga, koks grozis, ikvepk ziemos oro, padekok Dievam uz tokia puikia dovana.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 01 29, 20:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72774063" data-time="1611945829"><div><p>Tai va. Aš labai lengvai nešiojau, labai greitsi gimdžiau ir greitai grįžau į save, bet niekada nerizikuočiau gimdyti namie</p></div></blockquote><p></p><p>Ir aš taip pat. Bet net minties nebūtų gimdyti ne ligoninėj. Nes niekad nežinai...</p>

Būtent. Namie gimdančios, mano manymu, galvoja tik apie save
Atsakyti
Tame ir esme, kad kalba eina ne apie norus, o apie atsakomybe, sauguma. Norai norams nelygu. O jei kas nors ne taip... Jau geriau apsidrausti, nes vaiko, motinos gyvybes vertybe. Nezinau, kaip gyventi moteriai, jei del madingos uzgaidos, neteko vaiko.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 01 29, 20:48)
Nesinervink, Monteverte.
Nepavydek, mylimukei graziu plauku. O jie isties nuostabus, tankus, sunkus, kaip ledas...

Paziurek prolanga, koks grozis, ikvepk ziemos oro, padekok Dievam uz tokia puikia dovana.

Šioj temoj į šiukšles dėmesio nekreipiam, ok?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 01 29, 21:52)
Šioj temoj į šiukšles dėmesio nekreipiam, ok?

Esi visiskai teisi, is inercijos.
Atsakyti