<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72773354" data-time="1611824391"><div><p>Dar apie bitkrėslę rašė.
</p></div></blockquote><p>Ar bitkrėslė turi abortuojančių savybių,nežinau.Tiksliau sakant nesu radusi informacijos.Žinau,kad jos arbata varydavo kirminus,ir vaikams ir gyvuliams.Bitkreslė gydo kepenų ir žarnyno ligas,retina širdies ritmą,didina kraujospūdį,didina tulžies išsiskyrimą.Ir šiaip nuodinga,savarankiškai,be gydytojo vartoti negalima.Man tikrai sukėlė nuostabą,kaip taip galima reklamuoti nuodingus augalus.
</p><p>Jei kalba pasisuko apie nėštumo nutraukimą,prisiminiau,kad interneto platybėse radau tokią info.Straipsnis buvo rusų kalba, ir rašė apie tai,kaip saugodavosi senovėje.Kai moterys daugiau nebenorėdavo vaikų,į gimdą įvesdavo sutuoktuvinį žiedą.Kaip,kokiam lakui jį palikdavo, straipsnyje nerašė.Bet minėjo atvejus,kai pas ginekologus patekusioms vyresnio amžiaus moterims,rasdavo gimdoje jau įaugusius žiedus.Kai pagalvoji, tai visai logiška.Žiedai būdavo auksiniai,nesukeldavo uždegimų, bet ir neleisdavo vaisiui įsitvirtinti gimdoje.Jei tai tiesa, tai manau ir lietuvės taip darydavo.Tik niekam nesipasakodavo.
</p>
O kas tuos augalus reklamuoja? Jei tu apie mane, tai aš tik knygoj perskaičiau, nelaikau jos reklamine.
Nežinau, ar tebėra, bet būdavo gimdos spiralių auksinių.