QUOTE(cambala @ 2020 03 10, 10:56)
Jauni tevai labiau atsipalaidave, vyresni per daug susirupine. Pas jaunus tevus didesne tikimybe suprasti vaiko ( ypac paauglio, jaunuolio) vidini pasauli, pas pagyvenusius tevus buna daznos frazes" o mano laikais...".
arba jauniems tevams dar vejai galvoj, kantrybes neuztenka ir vaikas auga neprieziuroj. cia kaip kuriam vaikui pasiseka
QUOTE(cambala @ 2020 03 10, 12:44)
Po 10- 15 metu tokie nebebus, ligos prasides, vaikui jaunam reikes serganciais tevais rupintis.
drauge pagimde budama 24. nesulaukusi 40 mire nuo vezio, vaikui ne 16 nebuvo, paskutinius du metus slauge mama, nes tevas seima palikes buvo.
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 10, 12:47)
Nu ir paklausk Žu Žu, ar ji mieliau būtų negimusi, nei tokį mažmožį išgyvenusi?
QUOTE(Nakviša @ 2020 03 10, 13:14)
Aš irgi norejau atsisakyti darytis tyrimus dėl visų galimų apsigimimų. Nebūčiau žinojusi, ką daryti su teigiamais atsakymais (daro Dauno, Patou ir Edvardso sindromams).
As dariausi, ir is kraujo tyrimi buvo matyti buvo didele rizika vienam is sindromu. 5ta nestumo menesi dare amniosintese (vaisiaus vandenu tyrima). jei butu teigiamas, buciau dariusi aborta.
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 10, 13:15)
Procentaliai? Ar ne del to, kad butent vyresnems daromi tyrimai ir rizikingi nestumai dazniau nutraukiami?
procentaliai dideja kartu su amziumi, bet iki 35 metu genetinis tyrimas nedaromas Lietuvoje, tad neaptinka sindromo nestumo metu. vyresnes, jei aptinka, dazniausiai darosi aborta.
QUOTE(Žu žu @ 2020 03 10, 13:41)
arba jauniems tevams dar vejai galvoj, kantrybes neuztenka ir vaikas auga neprieziuroj. cia kaip kuriam vaikui pasiseka
Jei jaunas zmogus atsakingas - vaikas neaugs neprieziuroj. Mes gi ne apie tokius snekam, kur asocialus per tv pagalba rodo.
QUOTE(cambala @ 2020 03 10, 14:21)
As irgi noreciau zinoti. Negerai, kad gydytojai sprendzia, kur neturetu. Cia kaip abortu draudimas.
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 10, 13:15)
Procentaliai? Ar ne del to, kad butent vyresnems daromi tyrimai ir rizikingi nestumai dazniau nutraukiami?
Taip, dėl to jų mažiau gimsta vyresnėms
QUOTE(cambala @ 2020 03 10, 14:28)
Turi du. Nuo skirtingu. Ir dar nori. Juk irgi turbut ne nuo buvusiu. Tai negi nepanasu?
Kaip tie kur per tv pagalba rodo.
Taip, jei seima normali, sugeba visiems 7 suteikti valgi, moksla tai tegul nors ir 10 turi ta poniute. Va pvz Krivickai 5 turi. Viskas ok, tik kad zmona man ta tokia uzguita atrodo.
Kaip tie kur per tv pagalba rodo.
Taip, jei seima normali, sugeba visiems 7 suteikti valgi, moksla tai tegul nors ir 10 turi ta poniute. Va pvz Krivickai 5 turi. Viskas ok, tik kad zmona man ta tokia uzguita atrodo.
Man ju seima nepatinka, nors "atrodo" jie isoriskai graziai (namas, tvirtas vyras, motiniska moteris, grazus vaikai). Netikiu Jurgos laime.
Kartais paskaitau sita moteri. 7 vaikai
http://7taskai.lt/
Papildyta:
QUOTE(Žu žu @ 2020 03 10, 14:41)
procentaliai dideja kartu su amziumi, bet iki 35 metu genetinis tyrimas nedaromas Lietuvoje, tad neaptinka sindromo nestumo metu. vyresnes, jei aptinka, dazniausiai darosi aborta.
As ir apie ta pati
Keliu metu gimdei, jei ne paslaptis?
As irgi nutraukciau, jeigu butu sindromas koks. O ir be sindromu nelabai noriu.
QUOTE(Žu žu @ 2020 03 10, 14:41)
As dariausi, ir is kraujo tyrimi buvo matyti buvo didele rizika vienam is sindromu. 5ta nestumo menesi dare amniosintese (vaisiaus vandenu tyrima). jei butu teigiamas, buciau dariusi aborta.
procentaliai dideja kartu su amziumi, <...>
procentaliai dideja kartu su amziumi, <...>
Mūsų mažiausias po 6(?) IVFo + amžius.
Aš nemeluoju: turejau atsakymus voke ir ilgai dvejojau noriu aš atplėšti ar ne. Ir ką darysiu su tuo žinojimu.
Bet Krivicku vaikai neauga neprietekliuje.
Krivickas man baisiai nepatinka. Atrodo kaip gestapo. Kazkada buvo ikeles savo seimos fotkes i viesuma - tai visi stovi isrykiuoti" paziurekit k9kia mano Jurgita grazi po 4 iu gimdymu"... tai fotkese mergaites paaugles krito i akis. Na viskas bresta, o cia ant viso pasaulio skelbiasi.
Nenoreciau kad mano vyras taip elgtusi...
Papildyta:
As greiciausiai nutraukciau.
Krivickas man baisiai nepatinka. Atrodo kaip gestapo. Kazkada buvo ikeles savo seimos fotkes i viesuma - tai visi stovi isrykiuoti" paziurekit k9kia mano Jurgita grazi po 4 iu gimdymu"... tai fotkese mergaites paaugles krito i akis. Na viskas bresta, o cia ant viso pasaulio skelbiasi.
Nenoreciau kad mano vyras taip elgtusi...
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 03 10, 14:00)
Mūsų mažiausias po 6(?) IVFo + amžius.
Aš nemeluoju: turejau atsakymus voke ir ilgai dvejojau noriu aš atplėšti ar ne. Ir ką darysiu su tuo žinojimu.
As greiciausiai nutraukciau.
Man buvo 30, kai buvau su pirmu nėščia, labai bijojau visokių sindromų, ėjau privačiai. Kraujas rodė padidėjusią riziką, dariausi amnicentezę, nes žinojau, ką darysiu, jei bus patvirtintas sindromas.
Draugė tikinti, tai ji nesityrė net kai priklausė, vistiek būtų gimdžiusi. Visi mes renkamės.
Draugė tikinti, tai ji nesityrė net kai priklausė, vistiek būtų gimdžiusi. Visi mes renkamės.
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 10, 13:55)
Keliu metu gimdei, jei ne paslaptis?
30. bet paprasiau, kad 13 berods savaite, kai ima krauja tyrimui, papildomai padarytu ir genetini tyrima del tu triju sindromu. Ir kraujas rode didele rizika, kad sindromas yra (tai hormono padidejimas, kuris atsiranda vartojant vaistus nuo nevaisingumo, esant daugiavaisiui nestumui ir esant chromosominiams apsigimimams. man pirmu dvieju faktoriu nebuvo, tad liko tik apsigimimai). Paskyre amniosinteze, kuris patvirtina ar paneigia apsigimimus. ja daro 20-22 savaite ir jei nustato apsigimima, galimas legalus abortas.
tam straipsnyje siek tiek su laiku prasilenkta, nezinau ar gydytoja save teisino, kad butu negbealeje darytis aborto, ar zurnalistai ne taip suprato.
QUOTE(cambala @ 2020 03 10, 11:28)
Taip, jei seima normali, sugeba visiems 7 suteikti valgi, moksla tai tegul nors ir 10 turi ta poniute.
tai poniutei leidi 10, o man 3 nea?
o Kin kiek leidi? beje, jos vaikas jei turetu, butu irgi kitas.
man lb patiko Bangelina pora.
kiek savo vaiku, kiek ne savo. jei a big house būtu....aš irgi noreciau ne savo,visaip pasvarstau, prieš 10metu buvo planuose, nesigavo.
Holivude pilna celebrities, kurios turi vaiku ne nuo to pacio. bet kai turi babkiu apsciai, jokia Cambala tokiu neužpuls.
QUOTE(Nakviša @ 2020 03 10, 14:00)
turejau atsakymus voke ir ilgai dvejojau noriu aš atplėšti ar ne. Ir ką darysiu su tuo žinojimu.
As liepiau vyrui skambinti atsakymo. bijojau isgirst bloga zinia is svetimo zmogaus.
Bet apsisprendima jau turejome. aciu dievuliui, jo neprireike.