QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 02, 15:40)
Oi ne. As nekalbu kad "reikia", tik apie tai, ar jis ir teveliai "nori".
Daugeli dalyku vaikai supranta taip, kaip mes juos jiems "pristatom". Jeigu patiems fui slykstu bjauru, tai ir vaikui greiciausiai taip bus. (cia ne tik apie gimdyma)
Nesuprantu ir to, kodėl to reikėtų norėti. Bet gal čia tik aš nesuprantu. Tuoj pareikš kažkas, kad baisiai prieraišu vaikams ir vaikų darymo procesą stebėti, nes nu jei jau kartu, tai nuo pradžių iki galo. Nes nu kodėl vaikams žiūrėti kaip iš mamos lenda vaikas yra normalu, o žiūrėti kaip į mamą lenda tėtis jau turėtų būti nenormalu
Nesuprantu kodėl vaikas gali norėti. Ypatingai kai daugumoje bent jau mano matytų video ten tie vaikai tokio amžiaus, kai ką pasiūlysi, to ir norės. Bet tikrai tai nebus apgalvotas ir apsvarstytas noras. Tai į tą vaiko "norą" aš labai skeptiškai žiūriu. Aš pažįstu savo vaikus ir bent jau savo mažesnį galiu įkalbėti "norėti" to, ko "noriu" realiai aš. Tuo tarpu vyresnio turbūt niekaip neįkalbėčiau savo gimdymo stebėti
Atitinkamai nemanau, kad tie mažamečiai vaikai, kurių tėvai "nori", kad jie dalyvautų gimdyme, turi kokį nors bent teoriškai realų pasirinkimą "nenorėti".