Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(cambala @ 2020 03 02, 15:37)
Is sitos foto dar atkreipiau demesi kad klupanti mergaite nuoga, tik su kelnaitem. Tai cia pasiruosus listi i vonia pas mama ir pas broliuka/ sesute?

Man atrodo, kad mergaitė šlapia, tai gal iki pat gimdymo su mama vonioj gulėjo...
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 02, 15:37)
Kad realybė neužgožtų viso to reikalo "dvasingumo".

aa, jau ėmiau nerimauti, kad mano realybė buvo kažkokia ne tokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 02, 15:40)
Oi ne. As nekalbu kad "reikia", tik apie tai, ar jis ir teveliai "nori".
Daugeli dalyku vaikai supranta taip, kaip mes juos jiems "pristatom". Jeigu patiems fui slykstu bjauru, tai ir vaikui greiciausiai taip bus.  (cia ne tik apie gimdyma) smile.gif

Nesuprantu ir to, kodėl to reikėtų norėti. Bet gal čia tik aš nesuprantu. Tuoj pareikš kažkas, kad baisiai prieraišu vaikams ir vaikų darymo procesą stebėti, nes nu jei jau kartu, tai nuo pradžių iki galo. Nes nu kodėl vaikams žiūrėti kaip iš mamos lenda vaikas yra normalu, o žiūrėti kaip į mamą lenda tėtis jau turėtų būti nenormalu biggrin.gif

Nesuprantu kodėl vaikas gali norėti. Ypatingai kai daugumoje bent jau mano matytų video ten tie vaikai tokio amžiaus, kai ką pasiūlysi, to ir norės. Bet tikrai tai nebus apgalvotas ir apsvarstytas noras. Tai į tą vaiko "norą" aš labai skeptiškai žiūriu. Aš pažįstu savo vaikus ir bent jau savo mažesnį galiu įkalbėti "norėti" to, ko "noriu" realiai aš. Tuo tarpu vyresnio turbūt niekaip neįkalbėčiau savo gimdymo stebėti biggrin.gif Atitinkamai nemanau, kad tie mažamečiai vaikai, kurių tėvai "nori", kad jie dalyvautų gimdyme, turi kokį nors bent teoriškai realų pasirinkimą "nenorėti".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 02 kovo 2020 - 15:49
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 02, 15:32)
<p>[quote name="gyvenokartabobute" post="72621218" timestamp="1583153898"] O jei nėra tų [/img][/quot Kokius papus,kodėl papus,ir kodėl abejoji,kad aš juos turiu?A?Šnd darbe,tai prabėgom pas jus. Ačiū,Nakviša👍</p>

Dėl tavęs tai nežinau, bet aš pvz neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 02, 15:45)
Dėl tavęs tai nežinau, bet aš pvz neturiu biggrin.gif

biggrin.gif kur pametei? Monika Liu va neturi visai, ir va, prašau kokia ax.gif
Atsakyti
Per tv rode, kad dabar lb populiarios vyru papu mazinimo operacijos.
Na kai kuriem tikrai reikia. Paziuri papludimy i k9kius , tai pagalvoji, kad i mano b nesukumsytum 🤣
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 02, 16:32)
<p>[quote name="gyvenokartabobute" post="72621218" timestamp="1583153898"] O jei nėra tų [/img][/quot Kokius papus,kodėl papus,ir kodėl abejoji,kad aš juos turiu?A?Šnd darbe,tai prabėgom pas jus. Ačiū,Nakviša👍</p>

Aš kai užsidedu vest’ą turiu sixpack’ą rimtą.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 02, 15:50)
Per tv rode, kad dabar lb populiarios vyru papu mazinimo operacijos.
Na kai kuriem tikrai reikia. Paziuri papludimy i k9kius , tai pagalvoji, kad i mano b nesukumsytum 🤣

Ir nesakyk, labai keista, kai vyrai su papais, labai. Ir sportu to turbūt nesutvarkyt, kažkas su hormonais...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 02, 16:54)
Ir nesakyk, labai keista, kai vyrai su papais, labai. Ir sportu to turbūt nesutvarkyt, kažkas su hormonais...

Sorry, bet būsiu nepopuliari.
Pagal save žinau. Visą gyvenimą buvau šakalys, max svoris iki 65 kg (su mano ūgiu). Dabar sveriu 79 kg: metabolizmas, sulėtėjusi medžiagų apykaita, sumažėjęs fizinis aktyvumas. Ir amžius savo tikrai prideda. Reikia dažniau savo subinę judinti, bet vakarais jau didelis tinginys ir sunku prisiversti.
Toks uždaras ratas gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 02, 15:47)
biggrin.gif kur pametei? Monika Liu va neturi visai, ir va, prašau kokia  ax.gif

Nespėjau į eilę, kai papus dalino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 03 02, 15:59)
Sorry, bet būsiu nepopuliari.
Pagal save žinau. Visą gyvenimą buvau šakalys, max svoris iki 65 kg (su mano ūgiu). Dabar sveriu 79 kg: metabolizmas, sulėtėjusi medžiagų apykaita, sumažėjęs fizinis aktyvumas. Ir amžius savo tikrai prideda. Reikia dažniau savo subinę judinti, bet vakarais jau didelis tinginys ir sunku prisiversti.
Toks uždaras ratas gaunasi.

Taigi mes matem tavo fotke su vandlente. Taigi sunkiasvoriu kilnotoja. Raumenys matosi.
Varineja su kaitais, vandlentem, kalnuose kazka daro ir sumazejes l pas ja fizinis aktyvumas🤣.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 02, 16:59)
Nespėjau į eilę, kai papus dalino biggrin.gif

Tai kokioj eilej stovejai? biggrin.gif
Atsakyti