Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 01 15, 09:33)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72766886" data-time="1610693545">
<div>
<p>aj buvo i6pardavimai, tai žinai, reikia nereikia prisipirkau vartotojo įkelta nuotraukaBet apsimoka labiau taip, nei gyvai pardėse slankioti.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>
Ir ką papirkai? hmm.gif biggrin.gif</p>
<p>Eina,sau,kaip pasiilgau pasitampymo po pardes,ir naujų šmutkių. tongue.gif </p>

Guess striukę su liemene, COCCINELLE rankinę, suknelę vasarai du skėčius, šilko skarelę, žo biggrin.gif Neesminius daiktus, kurių kaip ir nereikėjo būtinai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 01 15, 10:15)
Drasuole. As kazkaip bijau, nepamacius, nepalietus...

Mano paneles irgi perka internetu, as tik "uostinejuosi". Ai perku Barboroje, sita paslauga tikrai naudojuosi. Rimi iki musu neatvaziuoja.

Dekui Zu Zu, nusipirkau migdolu miltu.
Martele man parekomendavo svetaines, kur galima nusipirkti pigiau, per akcijas KETO maista.

pirmassaukstas.lt, livinn.lt, ketofood.lt, mylimukes rekomenduotas saldukas.lt.

Aš tik batus bijau pirkt o ką užsisakiau viskas tiko.
Atsakyti

Kalbant apie rankines, kuprines ir dirzus tai as padarysiu reklama lietuviams.

Yra toks seimos verslas, kurie gamina Lietuvoje, vezasi odas is Italijos, lekalus taip pat. Gali issitinkti koki nori modeli, odos spalva ir pagamina norima, jei neturi parduotuveje. Jei suges kazkas - nunesi ir persius.

Modeliu skaicius - begalinis. Turiu dvi kuprines ir rankine, negaliu atsidziaugti:

https://m.facebook.com/Visinga/

Vilnietes, nuvarykit i ju parduotuve. Rekomenduoju labai labai. Akys issoks.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 01 15, 13:14)
<p>Kalbant apie rankines, kuprines ir dirzus tai as padarysiu reklama lietuviams.
</p><p></p><p>Yra toks seimos verslas, kurie gamina Lietuvoje, vezasi odas is Italijos, lekalus taip pat. Gali issitinkti koki nori modeli, odos spalva ir pagamina norima, jei neturi parduotuveje. Jei suges kazkas - nunesi ir persius.
</p><p></p><p>Modeliu skaicius - begalinis. Turiu dvi kuprines ir rankine, negaliu atsidziaugti:
</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://m.facebook.com/Visinga/'>https://m.facebook.com/Visinga/</a>
</p><p></p><p>Vilnietes, nuvarykit i ju parduotuve. Rekomenduoju labai labai. Akys issoks.
</p>

Ainu žėt 4u.gif
Papildyta:
Patikimi jie? Ko tai pigu labai unsure.gif
Prasisuksiu ten aš manau..........
..
Atsakyti

Ainu žėt 4u.gif
Papildyta:
Patikimi jie? Ko tai pigu labai unsure.gif
Prasisuksiu ten aš manau..........
..

As jau seniai ju kuprine tampau kasdien. Ne paradinis nesiojimas, o intensyviai trinant, vaziuojant viesu transportu :). Jei neklystu, uztrauktukus sugedusius nemokamai pakeicia, bet kol kas neprireike. Man kokybe patiko zymiai labiau nei pvz guess. Ju dirza irgi turiu, man labai patinka. :) 

Atsakyti
Montekrista, ar nelūžta spinta? Viską ir nešioji? Kur dedi atsibodusius?

Pamatytumėt mano spintą, galėčiau turbūt į kuprinę susikraut ir iškeliaut tą pačią minutę biggrin.gif

Vis dar nenupuošėm eglės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 01 15, 13:48)
Montekrista, ar nelūžta spinta? Viską ir nešioji? Kur dedi atsibodusius?

Pamatytumėt mano spintą, galėčiau turbūt į kuprinę susikraut ir iškeliaut tą pačią minutę biggrin.gif

Vis dar nenupuošėm eglės lotuliukas.gif

Kaip tik vyro rūbus ištremiu biggrin.gif liepiau pirkt spintelę , kur susidėt galėtų, o man liks vietos kabamiems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 01 15, 11:02)
Aš tik batus bijau pirkt o ką užsisakiau viskas tiko.

as ir batus perku biggrin.gif bet tik tu patikrintu firmu, matuotu, nes kai nusipirkau MK kedus uz 100 eur ir per dideli buvo tai blink.gif laukiu, gal dukra priaugs biggrin.gif biggrin.gif o va sekantys dveji jau geri buvo, aisku dydziu mazesnius pirkau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 01 15, 13:59)
Kaip tik vyro rūbus ištremiu biggrin.gif liepiau pirkt spintelę , kur susidėt galėtų, o man liks vietos kabamiems biggrin.gif

Vargšas vyras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 01 15, 14:14)
Vargšas vyras smile.gif

biggrin.gif nu, sakau - mano rūbai skiriasi su tavo rūbais biggrin.gif Tai nusipirksim spintelę kažkokią, bus vietos daugiau.
Turiu taisyklę-tai, ko per metus nė sykio neužsivilkau, iškeliauja iš namų.
Mėgstu skudurus, nieko nepadarysi, plius kai eidavau į darbą neisi gi su tais pačiais rūbais vis biggrin.gif
Atsakyti
O kalbant apie batus, ar turit kokius gerus sniego batus? Na kad nebūtų baisu net Sibiro miškuos pasiklysti? Reik rekomendacijos
Aišku, klausimas, ar verta pirkt, kai žiemų vis mažiau?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 01 15, 14:16)
biggrin.gif nu, sakau - mano rūbai skiriasi su tavo rūbais biggrin.gif Tai nusipirksim spintelę kažkokią, bus vietos daugiau.
Turiu taisyklę-tai, ko per metus nė sykio neužsivilkau, iškeliauja iš namų.
Mėgstu skudurus, nieko nepadarysi, plius kai eidavau į darbą neisi gi su tais pačiais rūbais vis biggrin.gif

Ką žinau, koks skirtumas, svarbu tvarkingi ir ne su pliažankėm ateit. Mano mama irgi tokia, rūbai, papuošalai, makiažai, spinta lūžta, mėgsta puoštis, aš tai visai ne į mamą tuo klausimu. Man kažkaip svarbu, kaip mano plaukai atrodo, oda ir kt MANO dalys, o ne ką ant savęs kabinu ar piešiu smile.gif
Atsakyti
Man patinka rūbai - vis kitokie, pagal nuotaiką ar vietą kur einu, šarka šiuo klausimu esu biggrin.gif
Atsakyti

Puoštis mėgstu, rūbų turiu daug, bet juos nuolat keičiu. Naujus perku, senus parduodu/atiduodu.

Atsakyti