Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Manes jo tekstai nezeidzia, bet negatyvas ir nuteikia negatyviai. As sutinku, kad kazkiek ir nuo musu priklauso, bet jei zmogus empatiskas, ne akmuo, vistiek ji paveiks, pylimas, tyciojimasis, keiksmazodziai ir pan. :)

Kaip nekeista, aš labai daug pozityvo jo rašinėliuose įžiūriu. 

Kažkada jo labai nemėgau, o dabar paskaitau.

Atsakyti

Kaip nekeista, aš labai daug pozityvo jo rašinėliuose įžiūriu. 

Kažkada jo labai nemėgau, o dabar paskaitau.

Gal pasikeite, as seniai neskaiciau.

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 01 13, 16:57)
Manes jo tekstai nezeidzia, bet negatyvas ir nuteikia negatyviai. As sutinku, kad kazkiek ir nuo musu priklauso, bet jei zmogus empatiskas, ne akmuo, vistiek ji paveiks, pylimas, tyciojimasis, keiksmazodziai ir pan. smile.gif Kaip nekeista, aš labai daug pozityvo jo rašinėliuose įžiūriu. Kažkada jo labai nemėgau, o dabar paskaitau.

Man panasiai, pradzioje i jo ralsiava reagavau kaip Is Svieos.
Idomu, kada paciai ivyko vertinimo "luzio taskas".
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 01 13, 17:24)
Man panasiai, pradzioje i jo ralsiava reagavau kaip Is Svieos.
Idomu, kada paciai ivyko vertinimo "luzio taskas".

Aš jo vietoje rasčiau dar aštriau.
Jis dar pakankamai švelniai dėsto savo mintis.

Pasiilgau savo stilisto. Bliamba pirmu taikymu dumsiu kirptis karčių nuo galvos.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 01 13, 13:57)
Manes jo tekstai nezeidzia, bet negatyvas ir nuteikia negatyviai. As sutinku, kad kazkiek ir nuo musu priklauso, bet jei zmogus empatiskas, ne akmuo, vistiek ji paveiks, pylimas, tyciojimasis, keiksmazodziai ir pan. smile.gif
[right][snapback]72766073[/snapback][/right]

Va aš jaučiuosi lygiai taip pat, pasijuokdavau iš jo rašinių, bet visumoj tas chamizmas mane privertė jo nebesekti. Nors rašo taikliai ir ganėtinai įdomiai.

o vat ko negaliu suprasti, tai to fenomeno, kad tarkim dalis žmonių nemėgsta kažkurio asmens, bet seka jį visuose įmanomuose soc. tinkluose, komentuoja, nagrinėja kiekvieną veiksmą ir žodį nuo posto iki nagų lako atspalvio. Ir dar rėkia, kas tu tokia, geriau jau dingtum iš eterio, niekam tu neįdomi ir pan. Na, jei nįdomi, tai nebeseki ir nebesidomi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žu žu: 14 sausio 2021 - 13:01
QUOTE(Žu žu @ 2021 01 14, 13:01)
o vat ko negaliu suprasti, tai to fenomeno, kad tarkim dalis žmonių nemėgsta kažkurio asmens, bet seka jį visuose įmanomuose soc. tinkluose, komentuoja, nagrinėja kiekvieną veiksmą ir žodį nuo posto iki nagų lako atspalvio. Ir dar rėkia, kas tu tokia, geriau jau dingtum iš eterio, niekam tu neįdomi ir pan.  Na, jei nįdomi, tai nebeseki ir nebesidomi  biggrin.gif  biggrin.gif

Jooo šitas tai tikrai yra. Na gal geriau pasijaučia, kai apvaro,kai kokią mini klaidą padaro.
Atsakyti
po naujųjų kaip sėdau Membershope... Dabar sėdžiu beveik tuščia sąskaita biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

po naujųjų kaip sėdau Membershope... Dabar sėdžiu beveik tuščia sąskaita
O kas ten per gerybes?  

As tai apdairiai apsikirpau pries pat uzdaryma. Sekiau skaicius ir buvo akivaizdu, kad tuoj uzdarys. Trumpi plaukai, tai kai paauga, man ne galiukus reikia pakirpti, kaip su ilgais butu. :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 01 15, 08:49)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72766870" data-time="1610691406"> po naujųjų kaip sėdau Membershope... Dabar sėdžiu beveik tuščia sąskaita</blockquote> O kas ten per gerybes?  
<p> </p>
<p>As tai apdairiai apsikirpau pries pat uzdaryma. Sekiau skaicius ir buvo akivaizdu, kad tuoj uzdarys. Trumpi plaukai, tai kai paauga, man ne galiukus reikia pakirpti, kaip su ilgais butu. smile.gif</p>

aj buvo i6pardavimai, tai žinai, reikia nereikia prisipirkau biggrin.gif Bet apsimoka labiau taip, nei gyvai pardėse slankioti.
Atsakyti

aj buvo i6pardavimai, tai žinai, reikia nereikia prisipirkau biggrin.gifBet apsimoka labiau taip, nei gyvai pardėse slankioti.

Ir ką papirkai? :hmm: :D

Eina,sau,kaip pasiilgau pasitampymo po pardes,ir naujų šmutkių. :P 

Atsakyti
Vakar gerą mintį per radiją išgirdau: "Šių laikų tikroji prabanga - sugebėti nepirkti" tongue.gif

Aš tai nepasiilgau visai parduotuvių, bet va kirptis jau būtų neblogai. Labiau norėčiau masažų, baseino, ir kitų malonių kūniškų dalykų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 01 15, 09:52)
aj buvo i6pardavimai, tai žinai, reikia nereikia prisipirkau biggrin.gif Bet apsimoka labiau taip, nei gyvai pardėse slankioti.

Drasuole. As kazkaip bijau, nepamacius, nepalietus...

Mano paneles irgi perka internetu, as tik "uostinejuosi". Ai perku Barboroje, sita paslauga tikrai naudojuosi. Rimi iki musu neatvaziuoja.

Dekui Zu Zu, nusipirkau migdolu miltu.
Martele man parekomendavo svetaines, kur galima nusipirkti pigiau, per akcijas KETO maista.

pirmassaukstas.lt, livinn.lt, ketofood.lt, mylimukes rekomenduotas saldukas.lt.
Atsakyti