Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(mylimuke! @ 2021 01 11, 21:32)
Saugirdas man toks piarščikas, už tai jo nelabai mėgstu, net ir nežinojau, kad jis kažką rašo. O apie ką?
Užkalnis anksčiau baisią atmetimo reakciją keldavo, bet aš  "seku" jo draugę, tokia faina mergička, apsiskaičiusi ir protinga. Nors už jį daug jaunesnė, bet kažkaip pagalvojau, kad tokia protinga mergina su kokiu kompleksuotu pusamžiu diedu nesusidės, tai taip aš jį "įsileidau" į akiratį biggrin.gif ir taip, jo pasakojimai tikrai įtraukiantys.
S. Malinauską su MB kartu "ryjam", Savukynas man nieko.

O tu gal esi dalyvavus kokiuose rašymo kursuose? Yra gi kūrybiniai visokie. Nors nė apie vienus negirdėjau, kad wau super..

Nerašo, jis postus deda ir tiek, bet man neretai patinka jo formulavimas.
Nedalyvavau, šiaip fantazijose rašau romanus, susisukusi į pledą kokiam Berlyno užkabory, bet... Reikia turėti ką pasakoti biggrin.gif
Papildyta:
Oi, kursuose, ne konkursuose biggrin.gif
Na nzn ko ten galėčiau išmokti, nebent mokytų koks wow, kad ir... Užkalnis biggrin.gif pvz: kaip priversti skaitytojus nekęsti rašančiojo, bet slapta jį skaityti biggrin.gif
Atsakyti
Man tai patinka T. Ramanauskas ir K. Sabolius. Man atrodo, kad organizuoja rašymo seminarus kažkokius. Esu dalyvavusi jų kūrybiškumo ar panašiai-man patinka labai jų kūrybiškumas ir visokios idėjos.
Tekstų skaitymas ir jų kūrimas man artima sritis. Šiek tiek ir darbinė. Bet ir asmeniškai vežanti.
Irgi norėčiau kokiuose nors mokymuose sudalyvauti...
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2021 01 12, 09:50)
Man tai patinka T. Ramanauskas ir K. Sabolius. Man atrodo, kad organizuoja rašymo seminarus kažkokius. Esu dalyvavusi jų kūrybiškumo ar panašiai-man patinka labai jų kūrybiškumas ir visokios idėjos.
Tekstų skaitymas ir jų kūrimas man artima sritis. Šiek tiek ir darbinė. Bet ir asmeniškai vežanti.
Irgi norėčiau kokiuose nors mokymuose sudalyvauti...

Oi, Sabolius muzika ausims ir akims wub.gif
Aš esu kažkada G. Petronienės seminare dalyvavusi, visai įdomus, bet norėtųsi kokio tęstinio.
Šiaip ryto puslapius rašau, reguliariai rašant išlaisvėja kūrybiškumas kažkiek ir mintys visokios išlenda į paviršių, bet reik nuolat "treniruotis" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 01 12, 10:01)
Oi, Sabolius muzika ausims ir akims  wub.gif
Aš esu kažkada G. Petronienės seminare dalyvavusi, visai įdomus, bet norėtųsi kokio tęstinio.
Šiaip ryto puslapius rašau, reguliariai rašant išlaisvėja kūrybiškumas kažkiek ir mintys visokios išlenda į paviršių, bet reik nuolat "treniruotis" smile.gif

Aš dienoraštį, jau nuo dvylikos metų smile.gif
Atsakyti

Labai taikliai del Uzkalnio, Miliutes ir Saugirdo. Man jie visi labai gerai raso. Zaidzia zodziais, randa tokiu netiketu, juokingu palyginimu.

Tik Uzkalni su Saugirdu labai retai paskaitau, del mano poziuriu per didelio negatyvo kiekio. :)

Atsakyti
Aš Užkalnį vertinu kaip personažą, jis, mano akimis, tiesiog viską hiperbolizuoja, kad būtų pasiektas max rezultatas smile.gif Jis žino, kaip tampyti liūtą už ūsų.
Atsakyti

Aš Užkalnį vertinu kaip personažą, jis, mano akimis, tiesiog viską hiperbolizuoja, kad būtų pasiektas max rezultatas smile.gifJis žino, kaip tampyti liūtą už ūsų.

Man atrodo jis kaip raso grumpy, ciniskai toks ir yra. Maciau kazkoki laidos anonsa, kad depresija sirgo, tai nenustebino visai.

Atsakyti
Man Vaitulionis kažkada patiko, bet jau seniai pramušė dugną, suknistas hipokritas. Kitus idiotais, debilais išvadinti greitas, pvz žmonės lauke užkliuvo, vaikai čiuožinėjantys nuo kalniuko, o kad pats, padla, per karantiną po baliukus trankosi, tai dzin. Ir jo draugelė jagė po Dubajus skraido (pilnam lėktuve!), čia tai nieko tokio
Atsakyti
Užkalnis yra sakęs, kad jis yra tik toks personažas. Nors kai buvo tik grįžęs iš Amerikės, tai buvo labai pasikėlęs, tą pats pripažino.
Dėl psichologo nesistebiu. Jo mergaitė irgi pas terapeutę eina.
Išvis, dabar pažiūrėjau, kad eit pas psichologą jau kaip mada. Na bet kuo daugiau tokių sveikų madų, tuo geriau. Ir gerai, kad visokie influenceriai, žvaigzdukai tai viešina.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 01 12, 21:39)
Užkalnis yra sakęs, kad jis yra tik toks personažas. Nors kai buvo tik grįžęs iš Amerikės, tai buvo labai pasikėlęs, tą pats pripažino.
Išvis, dabar pažiūrėjau, kad eit pas psichologą jau kaip mada. Na bet kuo daugiau tokių sveikų madų, tuo geriau. Ir gerai, kad visokie influenceriai, žvaigzdukai tai viešina.

Psichologas nereiškia, kad bėdų yra, puiku, pritariu, kad tai tampa normaliu reiškiniu.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 01 12, 21:44)
Psichologas nereiškia, kad bėdų yra, puiku, pritariu, kad tai tampa normaliu reiškiniu.

Klausiau įdomią laidą, apie psichikos sveikatos istoriją pasakojo D. Pūras. Na kodėl pvz pas mus vis dar labai populiaru šert vaistais. Todėl, kas mes prie sovietų buvom uždaryti nuo daug info, kai tuo tarpu vakarai vaistais psichikai jau "atsidžiaugė" ir "atrado" psichoterapiją, kuri labai išpopuliarėjo, ten terapintis vos ne principo reikalas būdavo, reikia nereikia, ne tik kažkokioms esminėms bėdoms, bet tiesiog emocinei higienai.
O pas mus vaistukai ir visi ramūs... Plius nuo jų ir efektas greitas,o to žmonėms juk reikia, ar tai fizinė sveikata, ar psichinė.
Kas dar labai užkliuvo, komentaras, kad va net visa sistema kokia ydinga - vaistus kompensuoja, o štai psichoterapijos ne, ir ji gana brangi. Nors tyrimais įrodyta, kad ji tokia pat veikinga kaip vaistai.
Atsakyti

Eiti pas psichologa normalu. Sirgti depresija yra gan daznas reiskinys. Man Uzkalnis atrodo piktas visgi. Tai, ka jis raso, taip jis ir jauciasi. Kai turi poreiki nuolatos ant ko nors pavaryti, pasitycioti, sunkiai gali buti laimingas zmogus. Man taip atrodo. :)

Atsakyti