Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(mylimuke! @ 2021 01 08, 22:55)
Na ir iššūkiai šiandien už vairo biggrin.gif į vieną kalną neįkopiau nė iš antro karto, o užsinešt taip lengva dabar, smagumėlis tiesiog biggrin.gif
Norėčiau kokioj aikštelėj paraižyt, ale visur stulpų ir tų guminių atramų prištampuota.
Vilnietės gal žinot kokią slaptą aikštelę?  ax.gif  biggrin.gif

O, kokia ekstremalė tu! biggrin.gif Nors pamenu kaip man patiko su vaiku važinėtis prie akropolio kai buvo atrakcionai tomis mažomis mašinytėmis kur gali daužtis į kitas, kaifas tongue.gif
Ir nežinau tokios aikštelės, bet tikiu, kad yra smile.gif Vakar kai važiavau dieną po Vilnių, tai normaliai buvo, nuvalyta, gal centrinės mano gatvės buvo.
Net man, žiemos nemėgėjai, gražu ir patinka vaizdai dabar. Tik temperatūra galėtų laikytis ne žemiau kaip -5, tada galiu ristis nuo kalno ir sniego senius lipdyti, smagu smile.gif
Atsakyti

Na ir iššūkiai šiandien už vairo biggrin.gifį vieną kalną neįkopiau nė iš antro karto, o užsinešt taip lengva dabar, smagumėlis tiesiog biggrin.gif
Norėčiau kokioj aikštelėj paraižyt, ale visur stulpų ir tų guminių atramų prištampuota.
Vilnietės gal žinot kokią slaptą aikštelę? ax.gifbiggrin.gif

Uz sauletekyje esancio troleibuso ziedo. Kitoje gatves puseje. Ten buvusi mokomoji aikstele, visiskai tuscia.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 01 09, 19:41)
Uz sauletekyje esancio troleibuso ziedo. Kitoje gatves puseje. Ten buvusi mokomoji aikstele, visiskai tuscia.

Jo, šitą žinau, buvau pamąsčius apie ją, gal reiks palėkt ryt smile.gif

Šian visą dieną miške, aš negaliu atsigaut nuo to grožio wub.gif
Kiek nedaug tereikia, tik 2 metai be sniego, ir kiek laimės 🥰
Papildyta:
vartotojo įkelta nuotrauka

Užtat kieme didžiulis uosis išvirto, skilo pusiau nuo sniego svorio🥺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 09 sausio 2021 - 20:38
Vaikams rojus, nedpėju rūbų džiaustyti ir keisti biggrin.gif atvaro raudonais žandais, pavalgo ir vėl į trasą😁
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 01 10, 08:36)
Vaikams rojus, nedpėju rūbų džiaustyti ir keisti biggrin.gif atvaro raudonais žandais, pavalgo ir vėl į trasą😁

Ne tu viena tokia,martelė irgi skundėsi,kad vamzdžiai per trumpi.Po dvi pamainas per dieną pakeičia. tongue.gif
Vakar šunes vedžiau,tai galvojau,kad internetas namuose dingo,pilni kalnai vaikų.O,kai sutemsta, pradeda rinktis vyresnis jaunimas,na tokie kur jau su mailiumi tai nevažiuos nuo kalno.Tai girdėjau iki gilios nakties krykštavo.
Gražu, tikrai labai gražu.Tik į mišką nėra prasmės važiuoti,taksiukas paskęstų pusnynuose.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 01 10, 10:16)
Ne tu viena tokia,martelė irgi skundėsi,kad vamzdžiai per trumpi.Po dvi pamainas per dieną pakeičia. tongue.gif
  Vakar šunes vedžiau,tai galvojau,kad internetas namuose dingo,pilni kalnai vaikų.O,kai sutemsta, pradeda rinktis vyresnis jaunimas,na tokie kur jau su mailiumi tai nevažiuos nuo kalno.Tai girdėjau iki gilios nakties krykštavo.
Gražu, tikrai labai gražu.Tik į mišką nėra prasmės važiuoti,taksiukas paskęstų pusnynuose.

Dvi minimim biggrin.gif tenka visus radiatorius įjunginėt biggrin.gif
Mažojibišvis, kai sniego vooos būdavo, grįžtavo purvina kaip paršelis, iki triusikų biggrin.gif
Atsakyti

Išsikepiau ir aš tos jogurtinės duonos. Puiki.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 01 10, 08:36)

oi bigsmile.gif maniskiai jau isaugo, bet jo, pamenu, kai sakydavau mamai, kad turiu turet vaikams tris virsutinius zieminius rubus. du trynimui ant kalnu ir viena iseigini. o savaitgaliais skalbimo masina sukdavosi nestodama biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Bet paciuzas jau nupirkau, kita savaitgali visi ant ledo eisim, salia prudas, tikiuos susals iki naudojamo lygio biggrin.gif
Atsakyti

Montekrista,

O tai kaip tu siaip ziuri i rasymo kultura siais instagraminiais laikais? Dabar raso visi, kas netingi. Anksciau straipsniai budavo zurnalistu reikalas, o dabar influenceriu, aktoriu, radijo laidu vedeju ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 01 08, 10:22)
<p>Atsakau Aimejai cia.
</p><p></p><p>Del to tavo komentaro apie mano laiminguma ir vietos ieskojima. Mano emigracijos istorija, profesinis kelias yra specifiniai. Didzioji dalis kolegu daug keliavo, nusedo apie 35-40 m ir tai ne visi. Mano srityje tai naturalu.
</p><p></p><p>Ir beje, tas faktas, kad as daug keliavau neprideda jokiu pliusu poziuryje i Lietuva. Jei buciau uzsienyje gyvenusi viename mieste, viename darbe dirbusi, vienoje salyje, as dar galvociau, kad mano patirtis apsiriboja specifiniu darbu, regionu ir pan. Dabar as galiu palyginti Lietuva su skirtingom kulturom, valsyybinem, privaciom istaigom ir t.t.
</p><p></p><p>Mano zinios apie Lietuva nera 10 m senumo. smile.gif Neaiskinsiu kodel.
</p>

Ačiū.
Tu niekam nieko neprivalai nei aiškinti, nei pasiaiškinti. Tai tik diskusija.
Tiesiog tu nepasakai konkrečiai to bendravimo pavyzdžių, kas ten taip gero yra, ko LT nebuvo ir nėra. Tada būtų aišku apie kalbame. Aš parašiau pavyzdžių kas man svarbu darbe.
Dar yra ir subjektyvus vertinimas, priklausomai nuo žmogaus būdo. Kas vienam labai tinka, kitas pakęsti negali. 4u.gif

Ar žiūrėjote filmą ,,Karalienės gambitas''? Man labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 01 11, 18:28)
<p>Montekrista,
</p><p></p><p>O tai kaip tu siaip ziuri i rasymo kultura siais instagraminiais laikais? Dabar raso visi, kas netingi. Anksciau straipsniai budavo zurnalistu reikalas, o dabar influenceriu, aktoriu, radijo laidu vedeju ir t.t.
</p>

Žinok, man visai patinka. Nekalbu apie postus, kur giria kokį šampūną ar rašo nykiai. Bet yra asmenybių, kurių liežuvis taiklus, o ir su rašymu nesusipykę.
Man jie kaip asmenybės gali nepatikti ar požiūris, bet kaip jie rašo-visad skaitau. Pvz, Užkalnis - jis rašo puikiai, sugeba įtraukti. Saugirdas Vaitulionis-nzn ar rašo pats, bet jo postai neretai taiklūs, o va Rita Miliūtė žurnalistė, bet kai parašys ką fb-turbūt kokie trys tesupranta.
Apskritai rašymas l platu, koks influenseris neparašys dalykinio pranešimo, o koks rimtas žurnalistas vargiai parašys šmaikštų tekstą, galintį sukrlti diskusijų ir tt.
Išsitrynė ribos, kas gali rašyti, kas ne.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 01 11, 20:09)
Žinok, man visai patinka. Nekalbu apie postus, kur giria kokį šampūną ar rašo nykiai. Bet yra asmenybių, kurių liežuvis taiklus, o ir su rašymu nesusipykę.
Man jie kaip asmenybės gali nepatikti ar požiūris, bet kaip jie rašo-visad skaitau. Pvz, Užkalnis - jis rašo puikiai, sugeba įtraukti. Saugirdas Vaitulionis-nzn ar rašo pats, bet jo postai neretai taiklūs, o va Rita Miliūtė žurnalistė, bet kai parašys ką fb-turbūt kokie trys tesupranta.
Apskritai rašymas l platu, koks influenseris neparašys dalykinio pranešimo, o koks rimtas žurnalistas vargiai parašys šmaikštų tekstą, galintį sukrlti diskusijų ir tt.
Išsitrynė ribos, kas gali rašyti, kas ne.

Saugirdas man toks piarščikas, už tai jo nelabai mėgstu, net ir nežinojau, kad jis kažką rašo. O apie ką?
Užkalnis anksčiau baisią atmetimo reakciją keldavo, bet aš "seku" jo draugę, tokia faina mergička, apsiskaičiusi ir protinga. Nors už jį daug jaunesnė, bet kažkaip pagalvojau, kad tokia protinga mergina su kokiu kompleksuotu pusamžiu diedu nesusidės, tai taip aš jį "įsileidau" į akiratį biggrin.gif ir taip, jo pasakojimai tikrai įtraukiantys.
S. Malinauską su MB kartu "ryjam", Savukynas man nieko.

O tu gal esi dalyvavus kokiuose rašymo kursuose? Yra gi kūrybiniai visokie. Nors nė apie vienus negirdėjau, kad wau super..
Atsakyti