Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(mylimuke! @ 2021 01 06, 18:59)
Aš keto duoną vis išsikepu, su visokiais sūriais valgau, lašiša. Kava su pačia riebiausia grietinėle. Aišku pridarau angliavandeniškų nuodėmių, bet jei ką blogo sakiau apie keto mitybą, tai viską atsiimu biggrin.gif Skanu, sotu ir ilgam. O va kai alkana būnu, tai tikrai pirmos mintys apie visokius š  sukasi.
Montekrista,
o tu turi kokį mėgstamą sportą? Kur nereiktų savęs prievartauti?

Nan patinka jausmas PO treniruotės smile.gif o šiaip mėgstu pilatesą, kalanetiką, plaukioti. Tokie ramūs kur ;)
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 01 06, 19:56)
Nan patinka jausmas PO treniruotės smile.gif o šiaip mėgstu pilatesą, kalanetiką, plaukioti. Tokie ramūs kur ;)

As pilatesa ziauriai mylejau, bet neberandu gero trenerio. Kazkaip niekas neatitinka to, kuri esu turejusi verysad.gif

Is ramiu ziauriai patinka yin yoga, nors siaip yogos nemegstu, bet si vakarui pats tas, po darbo atsipalaiduoti. Tik cia man maziau sportas, daugiau kaip meditacija.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 01 06, 20:56)

Iš visų sportų, ką bandžiau ir ką prisimenu, geriausias jausmas yra 10-15tam bėgimo kilometre, turbūt tada plūsteli endorfinai, bėgi išsiviepus iki ausų ir taip gera, nu taip, lyg skristum wub.gif
Aišku, iki to reikia daug paprakaituot, kad sugebėtum tiek išbėgt nemirus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 01 06, 21:54)
Iš visų sportų, ką bandžiau ir ką prisimenu, geriausias jausmas yra 10-15tam bėgimo kilometre, turbūt tada plūsteli endorfinai, bėgi išsiviepus iki ausų ir taip gera, nu taip, lyg skristum  wub.gif
Aišku, iki to reikia daug paprakaituot, kad sugebėtum tiek išbėgt nemirus lotuliukas.gif

Numirčiau vietoj biggrin.gif man netinka bėgimai, aerobikos ir pan, pulsas ir taip aukštas, tai kaip kala biggrin.gif aš mieliau ramiau biggrin.gif bet su trenere vis tiek uch nuvaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 01 06, 21:56)
Numirčiau vietoj biggrin.gif man netinka bėgimai, aerobikos ir pan, pulsas ir taip aukštas, tai kaip kala  biggrin.gif aš mieliau ramiau biggrin.gif bet su trenere vis tiek uch nuvaro biggrin.gif

Nuo ko tau pulsas aukštas? Juk sveika esi?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 01 06, 22:03)
Nuo ko tau pulsas aukštas? Juk sveika esi?

Visada taip buvo smile.gif Spaudimas žemas, o pulsas aukštas smile.gif Ir pas mamą jaunystėj taip būdavo smile.gif
Atsakyti

O jei tokia duona naudoti? https://www.ketofood...omis-300-g.htmlNes  kepti nesiruošiu,nemoku,nenoriu,nematau reikalo.Tinginė aš  c050.gif

Sporto klubo pasiilgau.Dbr dar auto atidaviau remontui,tai niekur negaliu už miesto išvažiuoti.

Sninga pas mus stipriai,ir nuo stogo laša.Tik šaltuko bereikia,čiuožykla garantuota.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 01 07, 13:47)
<p>O jei tokia duona naudoti? <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.ketofood.lt/duonos-gaminiai/580-keto-sviesi-duona-su-seklomis-300-g.html'>https://www.ketofood.lt/duonos-gaminiai/580-keto-sviesi-duona-su-seklomis-300-g.html</a>Nes  kepti nesiruošiu,nemoku,nenoriu,nematau reikalo.Tinginė aš   vartotojo įkelta nuotrauka
</p><p>Sporto klubo pasiilgau.Dbr dar auto atidaviau remontui,tai niekur negaliu už miesto išvažiuoti.
</p><p>Sninga pas mus stipriai,ir nuo stogo laša.Tik šaltuko bereikia,čiuožykla garantuota.
</p>

Kad ta keto duona yra super paprastumo. Visai ne kaip tradicinė kepama, kur su raugu vargt kelias dienas, minkyt, kept ir tt. Čia užmaišei iš 4 produktų ir pyst į orkaitę smile.gif
Atsakyti

Kad ta keto duona yra super paprastumo. Visai ne kaip tradicinė kepama, kur su raugu vargt kelias dienas, minkyt, kept ir tt. Čia užmaišei iš 4 produktų ir pyst į orkaitę smile.gif

Kokią gamini?

Atsakyti
Info ketistem: Maximoj miltam 25 proc nuolaid, tai ta proga pasipirkau biggrin.gif

Juokemes su vyru, pries kelis metus nebepirkdavom kvietiniu miltu, o tik speltos. tai vyras dusavo, kad jie dvigubai brangesnis uz kvietinius, o skoniu nesiskiria. tai dabar jau sakau eik parukyk nuo kainu, kai keto miltus perku... o ir skonio net ne to biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žu žu: 07 sausio 2021 - 17:57
QUOTE(Terezza @ 2021 01 07, 16:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72763273" data-time="1610022818"><div><p>Kad ta keto duona yra super paprastumo. Visai ne kaip tradicinė kepama, kur su raugu vargt kelias dienas, minkyt, kept ir tt. Čia užmaišei iš 4 produktų ir pyst į orkaitę vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Kokią gamini?</p>

Pagal Žužu receptą biggrin.gif bet kadangi nepasakė nei kiek kaip kept, tai susiradau beveik identišką https://www.lamaista...e-glitimo-65127

Žužu,
O kas ten per keto miltai?
Tik dabar prisiminiau, kad turiu pažįstamą pravarde Žužu biggrin.gif irgi medikė (nors tu lyg tik PRIE medikų?), bet ana vaikų neturi, tai turbūt ne ta pati biggrin.gif
Atsakyti

Atsakau Aimejai cia.

Del to tavo komentaro apie mano laiminguma ir vietos ieskojima. Mano emigracijos istorija, profesinis kelias yra specifiniai. Didzioji dalis kolegu daug keliavo, nusedo apie 35-40 m ir tai ne visi. Mano srityje tai naturalu.

Ir beje, tas faktas, kad as daug keliavau neprideda jokiu pliusu poziuryje i Lietuva. Jei buciau uzsienyje gyvenusi viename mieste, viename darbe dirbusi, vienoje salyje, as dar galvociau, kad mano patirtis apsiriboja specifiniu darbu, regionu ir pan. Dabar as galiu palyginti Lietuva su skirtingom kulturom, valsyybinem, privaciom istaigom ir t.t.

Mano zinios apie Lietuva nera 10 m senumo. :) Neaiskinsiu kodel.

Atsakyti