As turbut senstu, jau nebesinori tu "bangavimu" gyvenimelyje. Sekantiems metams prasau tik ramybes.
Noriu, kad vaikai eitų į mokyklas...
QUOTE(Aimejaa @ 2020 12 30, 12:55)
Va šito niekaip nesuprantu, koks tikslas, kam reikia to ,,nugalėti save''?
Nekeliu sau tokių reikalavimų, nes prasmės nematau. Na bijau skristi, bet skrendu, bijau aukščio bet įlipu /keltuvu įsikeliu į kalną. O ką daryti? Kitaip nebus.
Energijos turiu arba neturiu, visaip būna, o jau nuotaiką tai šaltas vanduo tik sugadintų.
Va ko man trūksta, tai laiko.
Bet tu , mylimuke, šaunuolė vis tiek.
Nekeliu sau tokių reikalavimų, nes prasmės nematau. Na bijau skristi, bet skrendu, bijau aukščio bet įlipu /keltuvu įsikeliu į kalną. O ką daryti? Kitaip nebus.
Energijos turiu arba neturiu, visaip būna, o jau nuotaiką tai šaltas vanduo tik sugadintų.
Va ko man trūksta, tai laiko.
Bet tu , mylimuke, šaunuolė vis tiek.
Skrendi, bet juk gali traukiniu važiuoti. Lipi, bet juk gali likt kalno papėdėj Energija valdomas dalykas, bet jo, jos kartais būna, o kartais nelabai. Bent man šios cepelininės dienos tai nei nuotaikos, nei energijos neprideda
Nugalėti, nežinau, ar labai tinkama frazė, bet kartais išdrįsus, ko baisu/nemalonu, gauni netikėtai gerų pojūčių/dalykų. Va tu keltu pasikėlus turbūt gauni užburiančių vaizdų, kurių iš apačios nepamatysi
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 12 30, 22:43)
Noriu, kad vaikai eitų į mokyklas...
As irgi JAU noriu. Siuo metu labai truksta vienatves. Taip norisi pabuti vienai pati su savimi. Suprantu kitu nora padeti, paguosti, pagloboti... O man tik reikia vienatves, tam kad issilaizyti...
VAkcina Lietuvoje, Montekrista, tikekimes kad tai sugrazins mus visus i savo iprastinius gyvenimus, gal jau ne tokius kaip buvo, siek tiek pakitusius, nes ir mes pakitom, bet tikiu, diduma musu turetu pradeti branginti, tai ka buvome laikinai prarade, va visus tuos mazmozius, kuriu anksciau nevertinome ir kuriu dabar labai truksta.
Su artejanciais Naujaisiais. Visoms linkiu sveikatos ir vidines ramybes, o visa kita, bus malonus priedas, branginkite tai, ka turite dabar, sia minute, nes...[COLOR=green]
Mama gi išėjo...
Moonte, apkabinu
Na, su saltu vandeniu ar irgi nesuprantu sitoj vietoj nenugaleciau saves, bet save nugalet yra smagu. tas isejimas is komforto iduoda didesni pasitikejima savimi. tiek fizini, tiek emocini.
QUOTE(Aimejaa @ 2020 12 30, 12:55)
Va šito niekaip nesuprantu, koks tikslas, kam reikia to ,,nugalėti save''?
Na, su saltu vandeniu ar irgi nesuprantu sitoj vietoj nenugaleciau saves, bet save nugalet yra smagu. tas isejimas is komforto iduoda didesni pasitikejima savimi. tiek fizini, tiek emocini.
Apie tą nugalėti save tai gal kalnuose man buvo pojūtis, kad eini eini ir jau negali, paskui dar labiau negaliu ir jau visiškai ne ne ne negali, o tada bac, paaiškėja, kad gali, kad kažkoks naujas motoriukas viduje įsijungė ir po to, jau po visko, toks pakilumo jausmas...
O kontrastinis dušas man yra rytinė būtinybė arba priklausomybė, jei norit-nesijaučiu atsibudusi be jo. Apie ežerus jau mylimuke surašė.
Gal bendras principas vis tik yra, kad tam tikras stresas atveria mumyse naujas galimybes. Tik būdai kaip ta pasiekiam skirtingi
O kontrastinis dušas man yra rytinė būtinybė arba priklausomybė, jei norit-nesijaučiu atsibudusi be jo. Apie ežerus jau mylimuke surašė.
Gal bendras principas vis tik yra, kad tam tikras stresas atveria mumyse naujas galimybes. Tik būdai kaip ta pasiekiam skirtingi
Moonte, užuojauta.
Moonte,kokie gražūs,taiklūs ir teisingi tavo žodžiai
Su Naujais Metais mielos plepesių draugės.Sveikatos,ramybės,santarvės jums ir jūsų namams
Su Naujaisiais jus! Meilės, laimės, džiaugsmo, sveikatos ir ramybės jums ir jūsų namams!!!