Jokio derinimo prieš šventes, nes vieni vaikai pirma pas savo antros pusės gimines planuoja švęsti, kiti po, vieni vėluoja, kiti jau turi išbėgti...
Niekada nesuprasiu, kaip ten gerai tam šaltam vandenyje. Ne ne ne
Aš net prasmės tame jokios nematau. Net skaitant šalta.
Smagu išdrįsti, nugalėti truputį save, o pačios maudynės yra energijos ir nuotaikos bomba
Bet mane tropikuose greičiau rasi, nei žiemą šąlant kažkur, mėgstu šilumą.. Pavasarį...
Atsibodooo žiema. Aš jau laukiu vasaros.
Jau ne tas žodis,kaip atsibodo.Būtų karantinas vasarą,tai gulėčiau kaimuke prie savo balos, ir vargo nematyčiau.Tik tiek džiaugsmo,kad diena pradėjo ilgėti.
man nuo vaikystės įkalta-nešaldyt uodegos
Man tą patį sakydavo.Ir dar kojų nešaldyti liepdavo.Ir nesišlapinti plyname lauke, kai vėjas pučia.Nepaklausiau kelis kartus, tai šlapimo pūslės uždegimą gydžiausi.
Gal sausio gale leis dirbti kirpėjoms...
Labai grazu, jauku ir silta, silta...
Papildyta:
Na jau ne, mylimuke, aciu... Tau patinka pirmyn, as kaip nors, pasedesiu uzsiklojusi pleduku, ir rankas isitverusi arbatos puodeli, paziuresiu ir pasidziaugsiu i tave besitaskancia saltam vandenyje. Zinoma jei iseis, nes itariu ziurint i tave is sono, purtyciaus vien nuo minties, kad ziauriai salta. Net dabar Brrrrrr...
Nemegstu nei salciu, nei karsciu, man geriausia amzinas pavasaris, ar tarkim bobu vasara...
Gal sausio gale leis dirbti kirpėjoms...
Pasiskambink savo kirpėjai.Ji tau sumaišys dažus,pagal tavo formulę.Paduos,susimokėsi,o nusiterliosi pati.Arba dukra.Jei neturi pastovios kirpėjos,tai nieko negaliu patarti.
Klausimas,ar mus paleis nuo vasario 1 d.Susirgimų skaičius pasiekė beveik 4 000.
Klausimas,ar mus paleis nuo vasario 1 d.Susirgimų skaičius pasiekė beveik 4 000.
tai kad dažau tik šaknis, visa kita tonuoju, nemoku
Va šito niekaip nesuprantu, koks tikslas, kam reikia to ,,nugalėti save''?
Nekeliu sau tokių reikalavimų, nes prasmės nematau. Na bijau skristi, bet skrendu, bijau aukščio bet įlipu /keltuvu įsikeliu į kalną. O ką daryti? Kitaip nebus.
Energijos turiu arba neturiu, visaip būna, o jau nuotaiką tai šaltas vanduo tik sugadintų.
Va ko man trūksta, tai laiko.
Bet tu , mylimuke, šaunuolė vis tiek.
Abejoju ir as. Dabar jau prasidejo "parduotuviu sturmo" pasekmes.
Montekrista, duok plaukam pailseti. "Pamaitink" juos per si laika, o kai galesi "susitvarkysi". Is esmes gi namuose esam. As tai kaifuoju budama naturali, su minimumu kosmetikos.
Siaip, merginos, darbinkite Lisiteja2. Po karantino ispuos visas jus, darbo pasiilgusi ir siaip bus proga susitikti pabendrauti...
Va šito niekaip nesuprantu, koks tikslas, kam reikia to ,,nugalėti save''?
O man tai vienas smagiausų dalykų - nugalėti savo baimes ir dvejones bei praplėsti komforto zoną
O man tai vienas smagiausų dalykų - nugalėti savo baimes ir dvejones bei praplėsti komforto zoną
Cia kaip kam ko reikia. As pastaruosius 10 m turbut pastoviai ne komforto zonoje, nes gyvenau nuolatiniuose pokyciuose (siais metais - irgi), turbut todel man nera poreikio papildomiems ekstrymams.