</p><p></p><p>O tai nupirkai mikroskopa?
</p><p></p><p>As siais metais tokias fainas dovanas supirkau, labai galvojau apie tai, ko zmogui reikia, kur link jis eina. Supakavau dar taip hyper kalediskai.
</p>
Ne, droną pirkom
tik, kad labai mazai zmoniu turi ta programele (as irgi ne ) skaiciau viena posta FB, kad menesi dirbu su infekuotais, bet programele nei vieno artimo kontakto nerodo
Neturiu programėlės,ir turėti nesiruošiu.O jei ir turėčiau,jei būnant pardėje rodytų kažką,ką aš galėčiau pakeisti?Mest vežimėlį ir bėgti lauk?Mano nuomone tai eilinis bandymas kaška dariti.
Wow,Terezza, koks prabangus stalas, ir visas interjeras :wub:Baltai pavydžiu mokėjimo taip viską sudėlioti.Na, neduota man tas,neduota.
Įmeskit kuri moliūgo pyrago receptuką,tik,kad nesudėtingas būtų.Svotas skerdė moliūgą, pasiūlė man gabaliuką,sakiau kad būt gerai.Tai atvežė gal 5 kg gabalą .Kepu šnd apkepą, sriubos nemėgstu, o daugiau nežinau ką sugalvoti
Wow,Terezza, koks prabangus stalas, ir visas interjeras :wub:Baltai pavydžiu mokėjimo taip viską sudėlioti.Na, neduota man tas,neduota.
Įmeskit kuri moliūgo pyrago receptuką,tik,kad nesudėtingas būtų.Svotas skerdė moliūgą, pasiūlė man gabaliuką,sakiau kad būt gerai.Tai atvežė gal 5 kg gabalą .Kepu šnd apkepą, sriubos nemėgstu, o daugiau nežinau ką sugalvoti
I orkaite pasauk. Su rozmarinu, druska, pipirais. Dar pora darzoviu imesk.