Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 12 23, 16:09)
<p>Montekirsta,
</p><p></p><p>O tai nupirkai mikroskopa?
</p><p></p><p>As siais metais tokias fainas dovanas supirkau, labai galvojau apie tai, ko zmogui reikia, kur link jis eina. Supakavau dar taip hyper kalediskai. wub.gif
</p>

Ne, droną pirkom
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 12 21, 21:36)
Merginos, bėda. Kas iš įmonių gali pristatyti šios savaitės bėgyje fejerverkus? Internetu užsakyti ir kad atvežtų į mūsų Gluškaimį?
Kažkaip į Vilnių trenktis nėra jokio noro, o įtariu ir nepardavinėja niekas.

Nežinau ar aktualu, bet galima fejerverkus pirkti iš fejerverkų parduotuvės kur prie savanorių pr. rimi yra. Fejerverkaivisiems.lt berods internetinis puslapis. Aš užsisakiau telefonu ir nuvažiavusi atsiėmiau. Na, bet čia jei gyvai į parduotuves einat. Nežinau ar jie veža kitur. Bet darbo dienomis galima paskambinti paklausti.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 12 23, 10:03)
Ne nu. Nuo pat pradziu instaluavausi ta cironis programele. Kiek dirbau pries uzdaryma - nieko( na nebutinai gi sergantys ja instaliuosis), bet va vajar buvau tik maxej 8r degalinej. Duomenys atnaujinami kas para. Ir man rodo kad buvau arti uzsikretusiojo. Nu tai kokio b.b tas uzsikretes slampineja ?

Papildyta:

🤣🤣 ne viena pilnatine yra. Vakar skaiciau komentus po Simonytes pareiskimo apie galimybe kazkam grizt is uk, tai viena/ asirgi jai prajeiosmus komentuise siunte🤣.
Papildyta:
Del skiepu. Mes tai nesiskiepysim. Nebent ateity del kokio kelioniu paso jei reiks. Kam man skiepytis, jei sako, jog pasiskiepyjes  gali nejaust simptomu, bet kitiem perduit.

Cambala, aš kokį mėnesį tą programėlę turiu, biški užknisa internetą pastoviai ir bluetooth laikyti įjungtą. Bet per tą laiką nei karto neparodė jokio artumo su sergančiuoju, tai turbūt kaip pasiseka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 12 23, 16:33)
Kaip pakavai? Jus eglute visada velai puosiat?

Sitaip biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Eglute pernai gruodzio pradzioj pasipuosem, siemat vakar. neturim datos kada puosim, kada nusiperkam - tada puosiam. namus, kiema tai nuo gruodzio 1 pradedu puost.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 12 23, 10:03)
Ne nu. Nuo pat pradziu instaluavausi ta cironis programele. Kiek dirbau pries uzdaryma - nieko( na nebutinai gi sergantys ja instaliuosis), bet va vajar buvau tik maxej 8r degalinej. Duomenys atnaujinami kas para. Ir man rodo kad buvau arti uzsikretusiojo. Nu tai kokio b.b tas uzsikretes slampineja ?

jis gal neslampineja. programele, kaip suprantu rodo buvusius kontaktus. tarkim vakar abi buvom toj pacioj pardoj tuo paciu metu, siandien pasidarau testa- jis teigiamas, tai tau rodo, kad turejai artima kontakta su infekuotu. tai ispejimas tau, kad atidziau stebetum savo sveiaktos bukle ir galimus menkiausius simptomus.

tik, kad labai mazai zmoniu turi ta programele (as irgi ne unsure.gif ) skaiciau viena posta FB, kad menesi dirbu su infekuotais, bet programele nei vieno artimo kontakto nerodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žu žu: 24 gruodžio 2020 - 11:01

tik, kad labai mazai zmoniu turi ta programele (as irgi ne unsure.gif) skaiciau viena posta FB, kad menesi dirbu su infekuotais, bet programele nei vieno artimo kontakto nerodo smile.gif

Neturiu programėlės,ir turėti nesiruošiu.O jei ir turėčiau,jei būnant pardėje rodytų kažką,ką aš galėčiau pakeisti?Mest vežimėlį ir bėgti lauk?Mano nuomone tai eilinis bandymas kaška dariti.

Atsakyti
Merginos, su Sventem

newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 gruodžio 2020 - 11:56
QUOTE(Moonte @ 2020 12 26, 11:51)
Merginos, su Sventem

newyear.gif

Su 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Su šventėm jus visas  :4u:

[attachment=269083:132858049_796911854224756_2085510151265675313_n.jpg]

Atsakyti

Wow,Terezza, koks prabangus stalas, ir visas interjeras  :wub:Baltai pavydžiu mokėjimo taip viską sudėlioti.Na, neduota man tas,neduota. :unsure: 

Įmeskit kuri moliūgo pyrago receptuką,tik,kad nesudėtingas būtų.Svotas skerdė moliūgą, pasiūlė man gabaliuką,sakiau kad būt gerai.Tai atvežė gal 5 kg gabalą :oh: .Kepu šnd apkepą, sriubos nemėgstu, o daugiau nežinau ką sugalvoti :unsure:

Atsakyti
Pritariu, žiauriai gražu!!!!
O aš kirpėjos pasiilgau....man jos reiks greit unsure.gif
Atsakyti

Wow,Terezza, koks prabangus stalas, ir visas interjeras  :wub:Baltai pavydžiu mokėjimo taip viską sudėlioti.Na, neduota man tas,neduota. :unsure: 

Įmeskit kuri moliūgo pyrago receptuką,tik,kad nesudėtingas būtų.Svotas skerdė moliūgą, pasiūlė man gabaliuką,sakiau kad būt gerai.Tai atvežė gal 5 kg gabalą :oh: .Kepu šnd apkepą, sriubos nemėgstu, o daugiau nežinau ką sugalvoti :unsure:

I orkaite pasauk. Su rozmarinu, druska, pipirais. Dar pora darzoviu imesk.

Atsakyti

Terezza labai grazu. :wub:

Mes pirma karta per Kaledas namuose. MB galvojo sudukas bus, bet ne velnio. Pailsejom, skaniai valgem, ziurejom film's. Gaila, kad baigiasi...

Atsakyti
Tere, kaip gražu wub.gif
Mums irgi namie visai patiko.

Lisiteja,
Nors nemėgsti sriubos, pabandyk, aš dar įmetu mėlyno pelėsio sūrio https://maistokelion...moliugo-sriuba/
Lb skanios salotytės https://www.nidosrec...rstyciu-padazu/
Paprastas ir greitas, riešutus bet kokius galima https://www.google.c...i...10617&amp=1
Atsakyti