Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(cambala @ 2020 12 23, 14:31)
As dar pries israndant siuos skiepus sakiau kad kol kas nesiskiepysiu. Tegu truputi dar laiko praeina, bus matyt.
Ir i ligonine susirgus nenoriu, geriau namuose numirt jei ka.
Nzn kiek tiesos, bet rimtai 0er zinias sake, kad jei nuo gripo skiepyjies tai gali prasirgrlt arba lengvai arba be komplikaciju, bet vis tiek gali uzkresti aplinkinius.
Zu zu prie mediku, gal pakomentuos.

as nezinau... niekas apie nauja skiepa visko nezino, bet skiepas pirmiausia skirtas pasiskiepijusiam zmogui apsaugoti, kad nesusirgtu, ar sirgtu lengva forma, nes organizmas jau yra pasiruoses virusui, turi antikuniu. galbut, jei pasiskiepijes susirgs ir gales uzkresti kitus, bet manau, didele tikimybe, kad nesusirgs. tik va neramina kiek laiko zmogus tures imuniteta. nes ir dabar prasirge, po kurio laiko turi labai skirtingus rezultatus, vieniem imunitetas islikes, kiti jau nebeturi po to pacio laikotarpio.
Atsakyti
As buvau skiepyta nuo tymu, bet jais sirgau du kartus. Konsilkumas infekcineje skesciojo rankomis ir negalejo suprast kaip taip gali buti.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 12 23, 13:14)
Tegu diedas pasiziuri kas yra, ar bukas koks?

Geriau vyras geras lovoje nei mokantis taisyt skalbiankes, daug dažniau prireikia tongue.gif

*
Dėl skiepų aš irgi nenoriu skiepytis tuo kol kas neaiškiu dalyku.
Bet logiška, kad turėtų veikt panašiai kaip nuo gripo, taigi 100 proc nėra išvengiama. Bet jei bus privalu dėl kelionių, tada taip.
Nu bet tas "nesiskiepijai-mokėk" tai kvailas man. Gi suprantat, kad ligos eiga labai skirtinga, kartais pasiskiepijęs sergi stipriau nei ne. Be to, kam moki PSD tada, jei vis tiek turi vėl mokėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 23 gruodžio 2020 - 15:29
QUOTE(mylimuke! @ 2020 12 23, 15:27)
Geriau vyras geras lovoje nei mokantis taisyt skalbiankes, daug dažniau prireikia  tongue.gif
*

biggrin.gif faktas biggrin.gif
Atsakyti

Geriau vyras geras lovoje nei mokantis taisyt skalbiankes, daug dažniau prireikia tongue.gif

*
Dėl skiepų aš irgi nenoriu skiepytis tuo kol kas neaiškiu dalyku.
Bet logiška, kad turėtų veikt panašiai kaip nuo gripo, taigi 100 proc nėra išvengiama. Bet jei bus privalu dėl kelionių, tada taip.
Nu bet tas "nesiskiepijai-mokėk" tai kvailas man. Gi suprantat, kad ligos eiga labai skirtinga, kartais pasiskiepijęs sergi stipriau nei ne. Be to, kam moki PSD tada, jei vis tiek turi vėl mokėt.

Kol kas vakcinos veiksmingumas 95%. Tai kaip ir tiek zmoniu is simto isvis nesusirgs. Kas yra labai daug.

As nezinau kaip is to karantino ir ligos pavyks islipti, jei puse populiacijos galvoja, kad pasiskiepys kazkas kitas, tik ne jis. :)

Atsakyti

Montekirsta,

O tai nupirkai mikroskopa?

As siais metais tokias fainas dovanas supirkau, labai galvojau apie tai, ko zmogui reikia, kur link jis eina. Supakavau dar taip hyper kalediskai. :wub:

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 12 23, 16:09)
Supakavau dar taip hyper kalediskai. wub.gif
</p>

ka tik baigiau pakuot dovanas biggrin.gif 4 valandas uztrukau unsure.gif bet as dezuciu neturejau, tai lanksciau kartona i dezutes, tada i popieriu vyniojau. man kaip grazu kruva dezuciu po eglute wub.gif tik dar eglutes neturim unsure.gif tikiuosi vyras parves siandien biggrin.gif
Atsakyti
Mane sunervino amazonas. Kelias savaites turėjau įsidėjus į krepšą veidrodį su led lempom, galima pasikabint ant durų arba ant sienos, o į vidų gali visokias smulkmenas susidėt. Šiandien galvoju nusipirksiu ir ką, nebesiunčia į Airiją asilų krūva. Nebėr kaip nusipirkt
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 12 23, 16:09)

</p><p></p><p>As siais metais tokias fainas dovanas supirkau, labai galvojau apie tai, ko zmogui reikia, kur link jis eina. Supakavau dar taip hyper kalediskai. wub.gif
</p>

Nu nupirkai ta dormeo?

Vakar per zinias rode tokia gera ideja tevams, kuriu negalima aplankyti - dovanoja vaikai klKuciu vakariene i namus is restorano uzsakyta. Uzsakymas prasideda nuo 50 euru.
Papildyta:
QUOTE(Žu žu @ 2020 12 23, 16:17)
ka tik baigiau pakuot dovanas biggrin.gif  4 valandas uztrukau unsure.gif  bet as dezuciu neturejau, tai lanksciau kartona i dezutes, tada i popieriu vyniojau. man kaip grazu kruva dezuciu po eglute  wub.gif  tik dar eglutes neturim  unsure.gif  tikiuosi vyras parves siandien  biggrin.gif

Jazau. 4 valandas dovanas pakuot biggrin.gif .
Atsakyti

ka tik baigiau pakuot dovanas biggrin.gif4 valandas uztrukau unsure.gifbet as dezuciu neturejau, tai lanksciau kartona i dezutes, tada i popieriu vyniojau. man kaip grazu kruva dezuciu po eglute wub.giftik dar eglutes neturim unsure.giftikiuosi vyras parves siandien biggrin.gif

Kaip pakavai? Jus eglute visada velai puosiat?

Atsakyti

Nu nupirkai ta dormeo?

Vakar per zinias rode tokia gera ideja tevams, kuriu negalima aplankyti - dovanoja vaikai klKuciu vakariene i namus is restorano uzsakyta. Uzsakymas prasideda nuo 50 euru.
Papildyta:
Jazau. 4 valandas dovanas pakuot biggrin.gif.

Nu zinok as kokia valanda tai tikrai vyniojau, dar atvirukus skirtingom spalvom variau, derinau visas spalvas tarpysavyje. :D Siais metais be seimos, bandau jauciu kaspinais kompensuot.

Atsakyti

Dormeo nepirkau. Isrinkau merkio, paprasiau drauges, kad nuveztu. Dormeo viskas ispirkta buvo, atsiliepimai ne kazka. Tik cia ne kaledine dovana buvo, o siaip poreikis iskilo. :)

Atsakyti