Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 12 21, 19:22)
o ka tu manai apie covid vakcina?

As uz skiepus is principo.
Vaikai suskiepyti tais vadinamais privalomais (plius visa seima nuo erkinio encefalito susiskiepyje esam). buvo laikas, kai vaikas pirmas gime, ir pradejau daugiau skaityt supermamu, kilo abejoniu. tad pasitikrinau irodymais pagristose duomenu bazese, registruose. Ir siaip pasitikiu medicina, o ne samokslo teorijom, kaip vaistai gaminami tam, kad pakenkti ir pan. Ir del covido manau skiepysiuos. matau, kaip tie, kurie dirba su infekuotais, laukia to skiepo, kada gi greiciau. zinoma, visada galima kazkokia reakcija, kuri gal nebuvo numatyta, nes kiekvieno organizmas unikalus, su savo ligom ir busenom, bet jei veikia populiaciniu mastu, tikiu, kad skiepai pades suvaldyti pandemija.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 12 22, 09:26)
Sakai švęsit trankiai?  biggrin.gif Man visai nešventiškos nuotaikos,nu bet yra kaip yra

Na, blogiausiu atveju mes išgąsdinsim bėgantį per kiemą ežį, kelis kurmius pažadinsim iš miego, stirnos, vilkai, kiškiai į kiemą neužsuka. Nei jaunų medžių pagriaužti nėra, nei gyvulių mes laikom.

Ir taip nuotaika šūdina.
Atsakyti

o ka tu manai apie covid vakcina?

Aš už skiepus.Pati esu skiepyta,vaikas skiepytas, gyvuliai irgi.Net klausimų nekils dėl covid'inio skiepo.Esu kontaktinė, dirbu su žmonėmis.Klausiau sūnaus nuomonės, ir jis irgi skiepysis,taipogi kontaktinis.

Patiko ponios Š viražai.Sėdėjo keturis metus seime, o meluoti įtikinamai ir neišmoko.

Važinėju į miškus su šuniukais, grįždama turiu pravažiuoti patikros postus.Nu, gaila man pareigūnų,per lietų turi dirbti.Ir keliautojai ne visi pozityviai nusiteikę būna.

Atsakyti
Įdomu tik, kada tuos skiepus galėsim gauti.
Atsakyti

Mano nuomone, jei skiepai bus mokami, gausime greitai,privačios klinikos tuo pasirūpins.Tik viena smulkmena, pinigų reikės turėti.

Bet, vis tik manau,kad didžioji gyventojų dalis bus suskiepyti nemokamai(ligonių kasos padengs).

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 12 22, 10:00)

Esu girdejusi, kad planuojama iki vasaros galo suskiepyti visus norincius.
Atsakyti
na jei bus mokami, imsim mokamus, kad greičiau.
Atsakyti

Esu girdejusi, kad planuojama iki vasaros galo suskiepyti visus norincius.

Oho, cia jau labai optimostiskai. As galvoju mano amziaus grupe bus paskutine, iki rudens asmeniskai nesitikiu.

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 12 21, 21:36)
Merginos, bėda. Kas iš įmonių gali pristatyti šios savaitės bėgyje fejerverkus? Internetu užsakyti ir kad atvežtų į mūsų Gluškaimį?
Kažkaip į Vilnių trenktis nėra jokio noro, o įtariu ir nepardavinėja niekas.

O fejerverkai iš kur? Neina internetu pirkt? Bet jaučiu kokia omniva užsikasus? Dar yra toks ziticity, jie tą pačią dieną pristato, bet nežinau, ant kiek į tolimus gluškaimius veža, nes dirba didžiuosiuose miestuose, bet gali pasidomėt.

Man turbūt Montevertė užkeikimo altorėlį padarė lotuliukas.gif Savaitgalį skalbiankė užlinko (jau pataisė), vakar padangą kiemuose pradūriau (jau pakeitė), šian taip gerai per snygį įkalnėj sustojau, kad grįžus mašiną radau už 20 metrų nučiuožusią ir per porą sprindžių nuo svetimos auto karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 12 22, 23:35)
O fejerverkai iš kur? Neina internetu pirkt? Bet jaučiu kokia omniva užsikasus? Dar yra toks ziticity, jie tą pačią dieną pristato, bet nežinau, ant kiek į tolimus gluškaimius veža, nes dirba didžiuosiuose miestuose, bet gali pasidomėt.
Man turbūt Montevertė užkeikimo altorėlį padarė lotuliukas.gif Savaitgalį skalbiankė užlinko (jau pataisė), vakar padangą kiemuose pradūriau (jau pakeitė), šian taip gerai per snygį įkalnėj sustojau, kad grįžus mašiną radau už 20 metrų nučiuožusią ir per porą sprindžių nuo svetimos auto  karsta.gif

biggrin.gif aik, žiūtlrėk, viskas į gera. Skalbiankė jau pataisyta, mašina į kitą neįkalė. Kur čia blogis? rolleyes.gif
Atsakyti

aik, žiūtlrėk, viskas į gera. Skalbiankė jau pataisyta, mašina į kitą neįkalė. Kur čia blogis?

Mylimuke, į viską žiūrėk pozityviai.Sugedusi skalbimo mašina galėjo užpilti butą ir savą ir apatinį,galėjo elektros srovė ką nutrenkti,mašina galėjo sudaužyti stipriai kokią nuliovą mašiną, arba dar blogiau nukalti kokį praeivį.Padanga galėjo sprogti kelyje, užmiestyje.Džiaukis,kad tai įvyko mieste.Vnž, čia tik gyvenimo smulkmenos.

Joks žmogus neturi galios ir teisės bausti kuo nors neįtikusį žmogų.O jei kas įsivaizduoja turint tokias galias ir įgaliojimus, na tai diagnozė kaip ir aiški.

Šnd pas mus labai gražus rytas, balta, šviežia ir šviesu.Tik gaila, kad jau lietus prasidėjo.

Atsakyti
Ne nu. Nuo pat pradziu instaluavausi ta cironis programele. Kiek dirbau pries uzdaryma - nieko( na nebutinai gi sergantys ja instaliuosis), bet va vajar buvau tik maxej 8r degalinej. Duomenys atnaujinami kas para. Ir man rodo kad buvau arti uzsikretusiojo. Nu tai kokio b.b tas uzsikretes slampineja ?

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 12 22, 23:35)

Man turbūt Montevertė užkeikimo altorėlį padarė lotuliukas.gif Savaitgalį skalbiankė užlinko (jau pataisė), vakar padangą kiemuose pradūriau

🤣🤣 ne viena pilnatine yra. Vakar skaiciau komentus po Simonytes pareiskimo apie galimybe kazkam grizt is uk, tai viena/ asirgi jai prajeiosmus komentuise siunte🤣.
Papildyta:
Del skiepu. Mes tai nesiskiepysim. Nebent ateity del kokio kelioniu paso jei reiks. Kam man skiepytis, jei sako, jog pasiskiepyjes gali nejaust simptomu, bet kitiem perduit.
Atsakyti