Liūdna kažko šiandien: ilgu laisvės, kelionių, pasisėdėjimų su draugais...Dėl pagyvenusių artimųjų liūdna. Nors mes dar ir pasisėdėjom ne taip seniai, su prasirgusiais, pas artimuosius pagyvenusius nevažiuojam. Pirmadienį netgi sodyboje pirtyje pabuvome. Tfu, tas oras toks bjaurus man žieminis: pavasarį bent gamta, saulė, gyvybė, paskui jau maudynės, o dabar reikia šviesos vien iš vidaus semtis, kartais pritrūksta..suprantu, kad šiaip mes labai gerai gyvenam palyginus, bet šiandien tokia diena.
Žiūriu kvailus serialus ir tiek. Knygos užsakytos atvyko, bet neturiu noro. Reikia kartais savęs pagailėti, kokį taką pasivaikščiojimo palieku kitai dienai.
Aš tai visokių kūniškų dalykų pasiilgau - kelionių, baseino, masažų. Net maudynes biškį apleidau, tik po dušu lendu, bet ne tas.
Man sporto klubas tai ir baseinas, burbuliukai, pirtys...och
man tai labiausiai truksta kelioniu ir pasisedejimu su artimaisiais... jau keli menesiai tevu nemaciau (t.y. matau prabegom, kai ka nuvezu ir perduodu per duris). bet tai niekis... va pazistamos tetis mire nuo covid praejusia savaite. va cia beda, as tai su tevais bent telefonu galiu pasisneket, o ji jau nebe...
Uztai be proto siutina covidiotai, antivakseriai ir visa zinantys komentatoriai o dar sirinskiene su savo kelionem apsipirkt ir paverkslenimais kai jos laisve apribota
Uztai be proto siutina covidiotai, antivakseriai ir visa zinantys komentatoriai o dar sirinskiene su savo kelionem apsipirkt ir paverkslenimais kai jos laisve apribota
QUOTE(Žu žu @ 2020 12 21, 15:40)
<...> o dar sirinskiene su savo kelionem apsipirkt ir paverkslenimais kai jos laisve apribota
Net neabejojau, kad taip atsitiks. Tik man važiavimo vingiai nesuprantami. Kad ir kaip važiuoti Visagino degalines, Dūkštą pravažiuoja (iš Vilniaus važiuojant pro Ignaliną). Pakeliui tikrai ne viena degalinė, apie parduotuves jau net nekalbu.
Nors ne. Ne mano smegenims.
QUOTE(Žu žu @ 2020 12 21, 14:40)
man tai labiausiai truksta kelioniu ir pasisedejimu su artimaisiais... jau keli menesiai tevu nemaciau (t.y. matau prabegom, kai ka nuvezu ir perduodu per duris). bet tai niekis... va pazistamos tetis mire nuo covid praejusia savaite. va cia beda, as tai su tevais bent telefonu galiu pasisneket, o ji jau nebe...
o ka tu manai apie covid vakcina?
Papildyta:
Man gaila keliu artimuju, kurie senyvi ir po viena. Visi metai tokie sudini buvo, jau Velykos po viena atrode tragedija, bet Kaledos isvis...
QUOTE(Nakviša @ 2020 12 21, 15:09)
Net neabejojau, kad taip atsitiks. Tik man važiavimo vingiai nesuprantami. Kad ir kaip važiuoti Visagino degalines, Dūkštą pravažiuoja (iš Vilniaus važiuojant pro Ignaliną). Pakeliui tikrai ne viena degalinė, apie parduotuves jau net nekalbu.
Bl....., kaip dziaugiuos oad ta kiaule ikliuvo 🤣.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 12 21, 19:22)
O tu ka mahai, musu SM mokslininke?
Ar pabegsi ir neatsakysi?
Ponia Š manė, kad taisyklės- ne jai
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 12 21, 21:01)
Ponia Š manė, kad taisyklės- ne jai
Bltt, boba mano metu. Vyras pas ja " rizikos grupej"- maisto nusipirkt negali"...
O kur" Barbora" intenetine?🤣
Oi, negaliu, cia geras buvo su Sirniuske🤣🤣🤣. Saunuoliai policininkai kad iki pardes nuseke🤣 .
Merginos, bėda. Kas iš įmonių gali pristatyti šios savaitės bėgyje fejerverkus? Internetu užsakyti ir kad atvežtų į mūsų Gluškaimį?
Kažkaip į Vilnių trenktis nėra jokio noro, o įtariu ir nepardavinėja niekas.
Bl....., kaip dziaugiuos oad ta kiaule ikliuvo 🤣.
Papildyta:
O tu ka mahai, musu SM mokslininke?
Ar pabegsi ir neatsakysi?
As jau rasiau, ka manau. Tik as neturiu nieko bendro su medicina.
QUOTE(Nakviša @ 2020 12 21, 21:36)
Merginos, bėda. Kas iš įmonių gali pristatyti šios savaitės bėgyje fejerverkus? Internetu užsakyti ir kad atvežtų į mūsų Gluškaimį?
Sakai švęsit trankiai? Man visai nešventiškos nuotaikos,nu bet yra kaip yra