Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Taip, tos ramybės norisi, išties. Klegėti su artimaisiais, draugais ar kolegomis prie puodo midijų....
Atsakyti

Prisiminiau,kad labai seniai esu baigusi body flex kursus.Pradėjau pratimus daryti.Net keista, regis apkrova nedidelė, o raumenys skauda,sakytum hektarą bulvių nukasus.

Na, reikia gi kažko griebtis,kad galutinai nesukerpėčiau, ir subinės sulig bažnyčia neužsiauginčiau :P

Jaučiu sporto klubus dar laaabai negreitai atidarys  :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 20 gruodžio 2020 - 09:23

Kelioniu. Mociutes. Laisves.

As dabar ipratusi einant galvoti kur einu, kiek uztruksiu, ar galima, ar kazko nepadariau, ko taisykles neleidzia...

Atsakyti
Ir nuo pilateso, kalanetikos raumenukai l gerai dirba. Lisitėha, guma (ta plati) yra gėris pratimus daryt, l l geras dalykas
Atsakyti

Ir nuo pilateso, kalanetikos raumenukai l gerai dirba. Lisitėha, guma (ta plati) yra gėris pratimus daryt, l l geras dalykas

Kokie pratimai?Aš patirties šioje vietoje neturiu.Gal gali kažką orientyrui įmesti. :ax:

Kur Cambala dingo? Ar nuo mūsų atsimetė,ar,neduok Dievuliau serga? :blink:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 12 20, 11:35)
Kur Cambala dingo? Ar nuo mūsų atsimetė,ar,neduok Dievuliau serga? blink.gif
</p>

Montevertės kerai suveikė
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Kokie pratimai?Aš patirties šioje vietoje neturiu.Gal gali kažką orientyrui įmesti. :ax:

Kur Cambala dingo? Ar nuo mūsų atsimetė,ar,neduok Dievuliau serga? :blink:

Tu pratimu video YouTube daugybe. :) reikia tik uzsikabinti.

Atsakyti

Ko labiausiai pasiilgot per koronę? ax.gif

Kelionių ir sporto. Bet labai džiaugiuosi, kad bent tango liko, nors ir šokam rečiau, nei įprasta.

Atsakyti

Montevertės kerai suveikė

Baik tu juokus :blink:Kad taip paprasta būtų užkerėti, tai pusė LT paleistais viduriais  sėdėtų :D n

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 12 20, 13:14)
<p>Kelionių ir sporto. Bet labai džiaugiuosi, kad bent tango liko, nors ir šokam rečiau, nei įprasta.</p>

Kadangi esu pasirašiusi sutartį su klubu ir nuomuoju žirgą, bei vietą- tai bent viduje maniežo pajoti gaunasi. Žirgo laikyti stovinčio nėra galimybės, o prajoti reikia su juo, mažiausiai valandą.
Mergos jau krizena iš manęs, kai įlendu į gardą, tai valandą laiko mažiausiai praleidžiu jame kol pasibalnoju.
Visa kita kaip ir pas kitas: kelionės, kalnai, jūra, sportas, judėjimo laisvės, ramybės.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 12 20, 12:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gyvenokartabobute" data-cid="72755446" data-time="1608457385"><div><p>Montevertės kerai suveikė

</p></div></blockquote><p>Baik tu juokus :blink:Kad taip paprasta būtų užkerėti, tai pusė LT paleistais viduriais  sėdėtų biggrin.gif n
</p>

biggrin.gif

Kepu kūčiukus!!!!!!
Atsakyti
Lisitėja, youtūbėj radi pratimų, svarbu nedaryt pratimų per negaliu, jausti savo kūną, nedaryti staigių judesių, lėtai daryti, šikną stovint į save, tarsi užtrauktuką segtumeisi, laikyt
Atsakyti