Prisiminiau,kad labai seniai esu baigusi body flex kursus.Pradėjau pratimus daryti.Net keista, regis apkrova nedidelė, o raumenys skauda,sakytum hektarą bulvių nukasus.
Na, reikia gi kažko griebtis,kad galutinai nesukerpėčiau, ir subinės sulig bažnyčia neužsiauginčiau
Jaučiu sporto klubus dar laaabai negreitai atidarys
Kelioniu. Mociutes. Laisves.
As dabar ipratusi einant galvoti kur einu, kiek uztruksiu, ar galima, ar kazko nepadariau, ko taisykles neleidzia...
Ir nuo pilateso, kalanetikos raumenukai l gerai dirba. Lisitėha, guma (ta plati) yra gėris pratimus daryt, l l geras dalykas
Kokie pratimai?Aš patirties šioje vietoje neturiu.Gal gali kažką orientyrui įmesti.
Kur Cambala dingo? Ar nuo mūsų atsimetė,ar,neduok Dievuliau serga?
Montevertės kerai suveikė
Kokie pratimai?Aš patirties šioje vietoje neturiu.Gal gali kažką orientyrui įmesti.
Kur Cambala dingo? Ar nuo mūsų atsimetė,ar,neduok Dievuliau serga?
Tu pratimu video YouTube daugybe. reikia tik uzsikabinti.
Ko labiausiai pasiilgot per koronę?
Kelionių ir sporto. Bet labai džiaugiuosi, kad bent tango liko, nors ir šokam rečiau, nei įprasta.
Montevertės kerai suveikė
Baik tu juokus :blink:Kad taip paprasta būtų užkerėti, tai pusė LT paleistais viduriais sėdėtų n
Kadangi esu pasirašiusi sutartį su klubu ir nuomuoju žirgą, bei vietą- tai bent viduje maniežo pajoti gaunasi. Žirgo laikyti stovinčio nėra galimybės, o prajoti reikia su juo, mažiausiai valandą.
Mergos jau krizena iš manęs, kai įlendu į gardą, tai valandą laiko mažiausiai praleidžiu jame kol pasibalnoju.
Visa kita kaip ir pas kitas: kelionės, kalnai, jūra, sportas, judėjimo laisvės, ramybės.
</p></div></blockquote><p>Baik tu juokus :blink:Kad taip paprasta būtų užkerėti, tai pusė LT paleistais viduriais sėdėtų n
</p>
Kepu kūčiukus!!!!!!