Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Nakviša @ 2020 12 09, 19:32)
Šiandiena pas savo traumatologą apsilankiau. Oh, nuėmė tą baisiai didelį gipso gabalą, pritaikė pirštui įtvarą. Bet vis tiek prasižiojo, kad be 3 savaičių nieko nebus, ne 16-likom metų jaunuolė.

Draugai iš Austrijos atsiuntė kalnų foto. Per naktį iškrito daug sniego, belieka tik seile pavarvinti ir tikėtis, kad pas mus prisnigs. Gal. Taip pasiilgau tos žiemos, kai vakare einant jis žibedavo tarsi sidabru nusėtas, girgždėdavo nuo kiekvieno pėdos prisilietimo ir tuo pačiu snaigės sukdavosi valso rimtu. Elegantiškai snigdavo.
Pasiilgau tos žiemos, kai krenti į pusnį ir mosikuoji kojomis, rankomis. Palieki angelo spaudą ant sniego... Noriu tos žiemos, kai sniego gniūžtė netikėtai pasiveja iš nugaros.

Nakviša, užjaučiu dėl kojos! 4u.gif Čia anksčiau skaičiau-brrr, tikrai skaudėjo skaitant vien...
Aš prieš mėnesį kokį mažesnę traumą turėjau, lygioj vietoj: lakstėm su vaiku po kambarius, žaidimą žaidėm kažkokį ten ir bėgdama (norėjau laimėti smile.gif užlenkiau per viršų didįjį kojos pirštą, taip stiprokai matyt, užlenkiau, skausmas pusvalandį buvo toks, kad uch-dėjau ledus, mirkiau lediniam vandeny, atslūgo. Sodyba, vėlus vakaras..Nu blin, galvoju, nulūžo gal ten kas..Paskui atslūgo, bet savaitei baigėsi mano ilgi pasivaikščiojimai ar pabėgiojimai. Bet ne, tik raiščiai patempti, pasirodo. Praėjo mėnuo, tai dabar jau galiu sakyti, kad pasveiko, nes dar prieš savaitę vis tiek nėjo normaliai piršto lankstyti, dar skaudėjo. O atrodo, tokia nedidelė trauma..
Atsakyti
O aš protinga kokia, nusipirkau marškinius, išskalbiau ir nepažiūrėjus etiketės įmoviau į džiovyklę🤦‍♀️ susitraukė iki vaikiško dydžio, gaila, faini buvo😆
Atsakyti
ar jums fb messenger'is veikia? idomu,kas darosi, pasirodo daug kam neveikia.

sorry ne cia pataikiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 gruodžio 2020 - 16:00
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 12 10, 15:56)
O aš protinga kokia, nusipirkau marškinius, išskalbiau ir nepažiūrėjus etiketės įmoviau į džiovyklę🤦‍♀️ susitraukė iki vaikiško dydžio, gaila, faini buvo😆

Aš esu taip megztinį sudžiovinus biggrin.gif lėlei tiko biggrin.gif
Atsakyti
Blin, liūdesiukas, gavau emailą iš amazon, kad nuo sausio mėnesio keičiasi taisyklės, Anglija išstos iš EU tai jeigu ką bepirksim, teks mokesčius mokėt.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 12 10, 16:09)
Aš esu taip megztinį sudžiovinus biggrin.gif lėlei tiko biggrin.gif

Nusiųsiu anytai, ana smulkutė, žemo ūgio, man vos iki peties, jai turėtų tikti😆
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 12 10, 16:44)
Nakviša, užjaučiu dėl kojos!  4u.gif Čia anksčiau skaičiau-brrr, tikrai skaudėjo skaitant vien...
<...>

Ne koja. Koja jau praėjęs etapas, kalnuose slidė neatsisegė. Tada buvo rimčiau: suplėšyti sąnariai, skilusi kelio girnelė ir etc.
Dabar dešinės rankos mažojo piršto falangą sutrupinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 10 gruodžio 2020 - 16:25
QUOTE(Kristi_na @ 2020 12 10, 12:10)
Man tai nepatinka tas sausas šaltas oras be sniego, fui fui, nekenčiu šalčio. Esu ta nenormali, kuriai drėgnas snieguotas oras geriau. Ir iš viso, geriau, kai daugiau +8.

Kaip idomiai. Man kaip tik patinka sausas, saltas oras, negu dregme. As is pajurio, bet ta dregme taip skverbiasi per kaulus. Atsimenu pries daugeli metu vaziavau is Klaipedos i Vilniu. Klaipedoje buvo berods +4, o Vilniuje -8. Tai Vilniuje jautesi zymiai silciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 12 10, 16:56)
O aš protinga kokia, nusipirkau marškinius, išskalbiau ir nepažiūrėjus etiketės įmoviau į džiovyklę🤦♀ susitraukė iki vaikiško dydžio, gaila, faini buvo😆

Baikė. Mamukas mano grynos odos liemenę išskalbė kadaise. Vyras savo baltus džinsus su raudona maike išskalbė. Po to išdidžiai vaikščiojo su ružavais.
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 12 10, 19:03)
Kaip idomiai. Man kaip tik patinka sausas, saltas oras, negu dregme. As is pajurio, bet ta dregme taip skverbiasi per kaulus. Atsimenu pries daugeli metu vaziavau is Klaipedos i Vilniu. Klaipedoje buvo berods +4, o Vilniuje -8. Tai Vilniuje jautesi zymiai silciau  ax.gif

Pritariu. Man pajūrio oras žiemą yra labai nemalonus. Praėjusiais metais tokiu metu kaip tik mėnesį komandiravausi. Da nu nafik.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 12 10, 18:32)
Baikė. Mamukas mano grynos odos liemenę išskalbė kadaise. Vyras savo baltus džinsus su raudona maike išskalbė. Po to išdidžiai vaikščiojo su ružavais.

Apsimetė, kad viskas tik į gera? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 12 10, 20:00)
Pritariu. Man pajūrio oras žiemą yra labai nemalonus. Praėjusiais metais tokiu metu kaip tik mėnesį komandiravausi. Da nu nafik.

Na jau, na jau... As kai gimusi Klaipeduzeje, man dregnas oras, kaip zuviai vanduo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 12 10, 20:11)
Na jau, na jau... As kai gimusi Klaipeduzeje, man dregnas oras, kaip zuviai vanduo.

Brrrrrr. Ne.
Atsakyti