Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 12 09, 08:40)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72748167" data-time="1607375278"> Stebuklus daro tik plastinės operacijos Bet kiek teko bandyt, tai plaukų priemonių lietuviai gerų padaryt nemoka. Aš jau prieš kokius 15m lietuvišką kosmetiką pirkau.</blockquote> O kokius reikalavimus turi atitikti plauku priemones? smile.gif

Bent kiek aš anksčiau esu LT bandžius, tai kaip pakulos plaukai buvo, vienas kažkokią gal net alerginę reakciją iššaukė, o man turi ir drėkinti, ir švelnūs minkšti, blizgantys būti, ir spalvą saugoti (nu čia idealiu atveju).
Atsakyti

Bent kiek aš anksčiau esu LT bandžius, tai kaip pakulos plaukai buvo, vienas kažkokią gal net alerginę reakciją iššaukė, o man turi ir drėkinti, ir švelnūs minkšti, blizgantys būti, ir spalvą saugoti (nu čia idealiu atveju).

Man nuo Margaritos dilgeliu sampuno plaukai minksti. Naudoju specialius miltelius net, kad butu labiau kaip pakulos. :)

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 12 08, 23:52)
O, bet, taciau... Net siurpuliukas nugara nubego.

Sveik. Kad iki Naujuju apgytum  4u.gif

Šiandiena pas savo traumatologą apsilankiau. Oh, nuėmė tą baisiai didelį gipso gabalą, pritaikė pirštui įtvarą. Bet vis tiek prasižiojo, kad be 3 savaičių nieko nebus, ne 16-likom metų jaunuolė.

Draugai iš Austrijos atsiuntė kalnų foto. Per naktį iškrito daug sniego, belieka tik seile pavarvinti ir tikėtis, kad pas mus prisnigs. Gal. Taip pasiilgau tos žiemos, kai vakare einant jis žibedavo tarsi sidabru nusėtas, girgždėdavo nuo kiekvieno pėdos prisilietimo ir tuo pačiu snaigės sukdavosi valso rimtu. Elegantiškai snigdavo.
Pasiilgau tos žiemos, kai krenti į pusnį ir mosikuoji kojomis, rankomis. Palieki angelo spaudą ant sniego... Noriu tos žiemos, kai sniego gniūžtė netikėtai pasiveja iš nugaros.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 12 09, 19:32)
Šiandiena pas savo traumatologą apsilankiau. Oh, nuėmė tą baisiai didelį gipso gabalą, pritaikė pirštui įtvarą. Bet vis tiek prasižiojo, kad be 3 savaičių nieko nebus, ne 16-likom metų jaunuolė.

Draugai iš Austrijos atsiuntė kalnų foto. Per naktį iškrito daug sniego, belieka tik seile pavarvinti ir tikėtis, kad pas mus prisnigs. Gal. Taip pasiilgau tos žiemos, kai vakare einant jis žibedavo tarsi sidabru nusėtas, girgždėdavo nuo kiekvieno pėdos prisilietimo ir tuo pačiu snaigės sukdavosi valso rimtu. Elegantiškai snigdavo.
Pasiilgau tos žiemos, kai krenti į pusnį ir mosikuoji kojomis, rankomis. Palieki angelo spaudą ant sniego... Noriu tos žiemos, kai sniego gniūžtė netikėtai pasiveja iš nugaros.

o man atrodo, kad nebebus pas mus tų tikrųjų žiemų... Dabar gi va trys snaigės lauke, o vaikai jau lekia ant kalnelių su tais "padžopnikais" - grįždavo mažoji purvina iki ausų, neva čiuožinėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 12 09, 20:49)
o man atrodo, kad nebebus pas mus tų tikrųjų žiemų... Dabar gi va trys snaigės lauke, o vaikai jau lekia ant kalnelių su tais "padžopnikais" - grįždavo mažoji purvina iki ausų, neva čiuožinėjo biggrin.gif

Nenoriu tikėti tokia niūria prognoze, tiesiog net nenoriu įsileisti tokios minties užuominos.
Nors kelis kartus, važiuojant su mamuku, pakrizenom, kad ateis tas laikas kuomet nebe botanikos soduose ramiai auginsim bananus, imsim ananasų derlių ir pan. Liūdnai nuskambėjo, kaip ir mano pasvaičiojimai apie tai, kad sniegą vaikams (anūkams) rodysim tik kalnuose bei pasakosim, kad “va mano vaikystės laikais Nemuno ledo sangrūdos buvo sprogdinamos, o per užšalusias
Kuršmares pasivaikščioti galima buvo”.
Aš menu tą vaikystę, kai kabindavo roges už žiguliuko ir temdavo paskui per Kauno marių ledą. O didžiausia laimė buvo, kuomet atsikeli ryte ir neini į mokyklą, nes spaudžia šaltis žemiau -25C.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 12 09, 20:05)
Aš menu tą vaikystę, kai kabindavo roges už žiguliuko ir temdavo paskui per Kauno marių ledą. O didžiausia laimė buvo, kuomet atsikeli ryte ir neini į mokyklą, nes spaudžia šaltis žemiau -25C.

Oi, tokius šaltukus ir aš atsimenu. Ir kaip mane tempdavo rogėse, sėdi, o sniege iš toli net nesimato tavęs, nes pusnys virš galvos biggrin.gif Aš pati dar dukrą į darželį su rogutėm tempdavau, privynioji kaip cepeliną ir sėdi sau wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 12 09, 09:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72748985" data-time="1607496478"><div><p>Bent kiek aš anksčiau esu LT bandžius, tai kaip pakulos plaukai buvo, vienas kažkokią gal net alerginę reakciją iššaukė, o man turi ir drėkinti, ir švelnūs minkšti, blizgantys būti, ir spalvą saugoti (nu čia idealiu atveju).</p></div></blockquote><p>Man nuo Margaritos dilgeliu sampuno plaukai minksti. Naudoju specialius miltelius net, kad butu labiau kaip pakulos. smile.gif
</p>

Ojazau, o kuo tau plauku minkštumas nepatinka? Kas čia per milteliai tokie?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 12 09, 20:05)
Nenoriu tikėti tokia niūria prognoze, tiesiog net nenoriu įsileisti tokios minties užuominos.
Nors kelis kartus, važiuojant su mamuku, pakrizenom, kad ateis tas laikas kuomet nebe botanikos soduose ramiai auginsim bananus, imsim ananasų derlių ir pan. Liūdnai nuskambėjo, kaip ir mano pasvaičiojimai apie tai, kad sniegą vaikams (anūkams) rodysim tik kalnuose bei pasakosim, kad “va mano vaikystės laikais Nemuno ledo sangrūdos buvo sprogdinamos, o per užšalusias
Kuršmares pasivaikščioti galima buvo”.

Jei į meteo.lt pažiūrėsi, tai pamatysi, kad jau šiandien nuo 20h maždaug į Vilnių ateina sniegas. Tai bus tos žiemos smile.gif Man tai nepatinka tas sausas šaltas oras be sniego, fui fui, nekenčiu šalčio. Esu ta nenormali, kuriai drėgnas snieguotas oras geriau. Ir iš viso, geriau, kai daugiau +8.
Nors kai su vaiku į užšalusį ežerą mėtėme akmenėlius (esat bandę? Garsas kaip muzika!), tai suprantu, kad žiema labai džiugu. O kur dar mėtymasis sniegu ir prikišant sniego už apykaklės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 12 10, 14:10)
Jei į meteo.lt pažiūrėsi, tai pamatysi, kad jau šiandien nuo 20h maždaug į Vilnių ateina sniegas. Tai bus tos žiemos smile.gif Man tai nepatinka tas sausas šaltas oras be sniego, fui fui, nekenčiu šalčio. Esu ta nenormali, kuriai drėgnas snieguotas oras geriau. Ir iš viso, geriau, kai daugiau +8.
Nors kai su vaiku į užšalusį ežerą mėtėme akmenėlius (esat bandę? Garsas kaip muzika!), tai suprantu, kad žiema labai džiugu. O kur dar mėtymasis sniegu ir prikišant sniego už apykaklės smile.gif

Orų prognozės tai kaip horoskopai. Žiūrint į dangų nelabai matau debesų. Kol kas. Šiaip ryte sakė, kad snigs tik pietryčiuose, tai sėdim tyliai ant asfalto pilkumos.

Nebandžiau, stebiu kaip ukmergiškiai kerta ledą ežere ir plaukti ruošiasi. Aš rimtai durna, labai durna. Bet Sorry ne iki tokio lygio.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 12 10, 14:04)
Orų prognozės tai kaip horoskopai. Žiūrint į dangų nelabai matau debesų. Kol kas. Šiaip ryte sakė, kad snigs tik pietryčiuose, tai sėdim tyliai ant asfalto pilkumos.

Nebandžiau, stebiu kaip ukmergiškiai kerta ledą ežere ir plaukti ruošiasi. Aš rimtai durna, labai durna. Bet Sorry ne iki tokio lygio.

Orų prognozės vienai dienai yra daugmaž patikimos. Tik va kelioms dienoms į priekį jau nelabai gali tikėti. Mano draugų yra parasparnistų-atsikeli ryte, pasižiūri prognozę ir daugmaž gali žinoti. Nesigilinau kiek kritulių ateis, bet pamatysi, kad ateis šįvakar smile.gif

O kur jie plauks prasikirtę ledą?? Tipo pirčiai ruošiasi gal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 12 10, 14:10)

Man taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 12 10, 15:09)
Man taip pat.

O, smagu, kad dar yra tokių žmonių! smile.gif
Atsakyti

Ojazau, o kuo tau plauku minkštumas nepatinka? Kas čia per milteliai tokie?

Pakuliniai plaukai yra zymiai puresni ir dargi lengviau formuojami. Milteliai vadinasi loreal super dust. Plaukai pasidaro tokie siurkstus, kibus. Isvaizda nelabai pasikeicia, juo labiau, kad maniskiai ir taip labai sveiki ir zvilgantys. Tie milteliai nera kiekvienai, cia specifinis poreikis :)

Atsakyti