Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 09, 16:20)
Tai aš apie tuos ir klausiau biggrin.gif Jei "rokai" vis ieško ir ieško (SM bent jau periodiškai tokie perlai atsiranda), tai spėju kad yra kas realiai užkimba. Pasidarė įdomu kas tie žmonės galėtų būti ir kas jiems turėtų galvoj dėtis biggrin.gif

biggrin.gif tokie patys, kurie tiki vedom, homeopatija ir pan dalykais. biggrin.gif
Atsakyti
Ar ne Kroatijoj jaspis i kazkoki nudistu miesteli vaziuodavo? Matyt todel ir spektakliai tokie ax.gif
Atsakyti
Nakviša, nuo tavo katinu išsilydžiau
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 09, 16:37)
Prašo papildymo kortelių, prašo sudiktuoti kodus.Skamba juokingai, bet asmeniškai pažįstu moterį kuri užkibo.

Bet čia gal seniau, kai tie sukčiai buvo dar sąlyginai naujiena. Aš ir dabar galvočiau, kad teoriškai kažkokį žmogų, kuris su pasauliu neturi daug bendro, gali rasti kad apgauti arba sugalvojus kokią naują labai sofistikuotą schemą. Tikrai nė vienas turbūt nėra apsaugotas nuo to. Bet čia internetas... jei dalyvauji forume, vadinasi internetą turi, informacija įvairi tave pasiekia, turi galimybę paskaityt, pasidomėt, tai ... kokiu ataušėliu reikia būt, kad tokia nesąmone patikėt...

Aš šiaip netikiu kad net neraštingoji pasimautų biggrin.gif Nzn kodėl biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad juokas, jog kiekvienas š..as gali būti menas, nebėra juokas...
Atsakyti

O, čia kokios permainos forume! bigsmile.gifSeniai reikėjo.
Pasidalinsiu įspūdžiais į bledstvų temą iš (darbinės) kelionės Kroatijoje: nuėjome Rijekoje (nedidelis sakykim, 100 tūkstančių) į spektaklį, visokių ten renginių, nes Rijeka 2020 kultūros sostinė, manėm, kad einam į modernaus šokio pasirodymą, o pataikėm į spektaklį, na ok, daugiau kaip pusė kalbos angliškai, supratom kažką, apie skausmą, kančią, karą, meilę, visai nieko. Bet buvo įspūdingų scenų: moteris ir vyras, nuogi, moteris nuolat ten turėjo kamerytę, kurios selfiai matosi tiesiai dideliame ekrane scenoje, staiga ji nukreipia kamerytę vyrui į akį, nu ok, įdomu visai išdidinta, tada link vyro užpakalio (plaukuota ir tiek), o tada įsikiša sau į vidų ir komentuoja į ką panaši jos vagina (gėlė, modernaus meno kūrinys, bla bla), vaizdai matosi dideliame ekrane. Po kiek laiko dar pažaidė su vyro organu, ant kurio užrišo kaspinėlį. Vienu metu atrodė, kad pasimylės jau, bet ne, sustojo.

Modernaus sokio spektaklis, kurio pagrindiniai sokejai lakste nuogi, o moteris sedosi ziurovams ant keliu Lietuvoje buvo pristatytas pries 13 m. :) 

Man asmeniskai toks „menas” visiskai nepatinka. 

Atsakyti
koks idomus zemelapis... kaip nesenai viskas pasikeite, vos pries 100 metu.

zemelapis
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 08, 19:51)
Susitikau siandien seniai matytus pazistamus. Tuoj bus vaikelis, jai 42, jam 48  smile.gif  vaisingi, ir jokia jiems pensija smile.gif

tikiuos ir aš...kažkada, kai bus 41-42....
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 08, 21:26)
<p>Su Moters diena  wub.gif </p><p>As noreciau, kad visos moterys turetu pakankamai drasos buti savimi. Gyventi, keistis, dziaugtis isiklausant i SAVO norus ir poreikius. smile.gif</p>

ir vyrai. beje, ju diena irgi neseniai buvo. vyrai irgi tegu atsilaiko prieš dar didesnius, tik ne taip eskaluojamus spaudimus. pv, būtinai namas, būtinai auto, būtinai išlaikyti moteri (nors ta ir nerodo, kad nori būti išlaikoma), lai ir jie daro ką nori, turi- neturi darbą, užriba mažiau daugiau... lai klesti visokie outsaideriai, menininkai, nors argi yra kažkoks out-side, kai mes visi ant tiek skirtingi....
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 03 10, 09:21)
koks idomus zemelapis... kaip nesenai viskas pasikeite, vos pries 100 metu.

zemelapis

Oho, kokie mes palyginus pazenge buvom, rytu ir centrine Europa smile.gif

Given
Kaip tik ikeliau straipsni sia vyru tema paplepejimu skyr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 10 kovo 2020 - 09:24
QUOTE(given444 @ 2020 03 10, 09:10)
Papildyta:

Kodel tau vis norisi nuo skirtingu vyru vaiku prisigimdyt?
Atsakyti

Papildyta:
ir vyrai. beje, ju diena irgi neseniai buvo. vyrai irgi tegu atsilaiko prieš dar didesnius, tik ne taip eskaluojamus spaudimus. pv, būtinai namas, būtinai auto, būtinai išlaikyti moteri (nors ta ir nerodo, kad nori būti išlaikoma), lai ir jie daro ką nori, turi- neturi darbą, užriba mažiau daugiau... lai klesti visokie outsaideriai, menininkai, nors argi yra kažkoks out-side, kai mes visi ant tiek skirtingi....

O galima per Kovo 8d, SuperMAMOS forume parasyti palinkejima moterims be „what about men” atsakymo?

Labai man sita priminei:

https://victimfocus....what-about-men/

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 10, 10:29)
Kodel tau vis norisi nuo skirtingu vyru vaiku prisigimdyt?

Baik.
Atsakyti