Žinok nežinau kokioje paralelinėje visatoje gyvenu. Bet sutvarkė viską per 1,5 val nuo priėmimo, patikrinimo, pirminės apklausos, rentgeno ir sutvarkymo. Turint omenyje, kad buvo žalias kodas, tai sakyčiau net labai greitai.
Žinok nežinau kokioje paralelinėje visatoje gyvenu. Bet sutvarkė viską per 1,5 val nuo priėmimo, patikrinimo, pirminės apklausos, rentgeno ir sutvarkymo. Turint omenyje, kad buvo žalias kodas, tai sakyčiau net labai greitai.
O testą covido reikėjo daryt?
Tu berods minėjai, kad Manillos kažkokį serumą naudoji, ar du? Kokį tiksliai? Galvoju pabandyt
Jau puošiam eglutę, anksti, bet labai užsimaniau šviesų ir blizgučių šiemet
Iš Šviesos , Tu berods minėjai, kad Manillos kažkokį serumą naudoji, ar du? Kokį tiksliai? Galvoju pabandyt Jau puošiam eglutę, anksti, bet labai užsimaniau šviesų ir blizgučių šiemet
As nenaudoju, tik kazkada parodziau, kad lietuviai gamina. Sudetis gera ju.
Mano drauges prisipirko is Manillos kruvom pastaraji menesi, nes dabar nuolaidos buvo.
Siaip serumas priklauso nuo odos tipo, o bet taciau hialuronas rauksliu prevencijai, kolagenas, vita c visada gerai.
P.s. Manillos hialurono seruma brandziai odai tik bandzius aplink akis pasitept, tai patiko. Ir nealergizavo, nes didele dalis serumu su hialuronu man aplink akis tokia alergija issaukia, kad vaikstau savaite kaip verkus 5ias paras non stop.
<p>As nenaudoju, tik kazkada parodziau, kad lietuviai gamina. Sudetis gera ju.</p>
<p>Mano drauges prisipirko is Manillos kruvom pastaraji menesi, nes dabar nuolaidos buvo.</p>
<p> </p>
<p> Siaip serumas priklauso nuo odos tipo, o bet taciau hialuronas rauksliu prevencijai, kolagenas, vita c visada gerai. </p>
<p> </p>
<p>P.s. Manillos hialurono seruma brandziai odai tik bandzius aplink akis pasitept, tai patiko. Ir nealergizavo, nes didele dalis serumu su hialuronu man aplink akis tokia alergija issaukia, kad vaikstau savaite kaip verkus 5ias paras non stop. </p>
Jo, buvo black friday ir šiaip daug nuolaidų, aš tik į pabaigą sumąsčiau, pasiėmiau su hialuronu ir vit C, o dukrai prausiklį, kaip tik baigėsi. Pažiūrėsim, kaip čia tiks, rašo jautriai raustančiai odai, tai man tiks, kaip tik dar tokiu oru.
Jo, buvo black friday ir šiaip daug nuolaidų, aš tik į pabaigą sumąsčiau, pasiėmiau su hialuronu ir vit C, o dukrai prausiklį, kaip tik baigėsi. Pažiūrėsim, kaip čia tiks, rašo jautriai raustančiai odai, tai man tiks, kaip tik dar tokiu oru.
Sakyciau gerai pasirinkai Man labai patinka, kad lietuviai pradejo daug visko daryti. Drabuziai, dantu pastos, papuosalai, sampunai ir t.t. sedziu dabar su LT gamintu dzemperiu
Mane pries pora metu tarpusventyje irgi revakcinavo. persiplesiau ranka i parudijusi vini
Sveik
Papildyta:
Tu berods minėjai, kad Manillos kažkokį serumą naudoji, ar du? Kokį tiksliai? Galvoju pabandyt
Manilla as naudoju jau kelis metus. man patinka, bet stebuklu ner
Sveik
Papildyta:
Manilla as naudoju jau kelis metus. man patinka, bet stebuklu ner
Stebuklus daro tik plastinės operacijos
Bet kiek teko bandyt, tai plaukų priemonių lietuviai gerų padaryt nemoka.
Aš jau prieš kokius 15m lietuvišką kosmetiką pirkau.
Ėjau parvesti žirgo mažiausiam iš gardo. O maniežo vartai dideli ir sunkus, bet slankioja ant vyrių gerai. Tai uždarinejant nespejau rankos patraukti ir durys tiesiai per falangą kalė. Tuo momentu galvoje praskrido dauuuuuug rusiškų keiksmažodžių. Labai daug. Per kraują nieko nesimatė, tai pralaukiau dar iki ryto. Tik jau kai viskas ištino kaip kuvalda nuvariau į ligoninę.
Dabar mokausi gyventi su kaire ranka.
O, bet, taciau... Net siurpuliukas nugara nubego.
Sveik. Kad iki Naujuju apgytum
Stebuklus daro tik plastinės operacijos Bet kiek teko bandyt, tai plaukų priemonių lietuviai gerų padaryt nemoka. Aš jau prieš kokius 15m lietuvišką kosmetiką pirkau.O kokius reikalavimus turi atitikti plauku priemones?