Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 12 05, 17:58)
Oi,Nakviša,net per dantis perėjo. doh.gif Įsivaizduoju,kaip tau skaudėjo.Gerai,kad pagalbos sulaukei.Nes delfyje skaičiau,kad kai kurios ligoninė nebeteiks net būtinosios pagalbos.Kuo nelabai noriu  tikėti.

Žinok nežinau kokioje paralelinėje visatoje gyvenu. Bet “sutvarkė” viską per 1,5 val nuo priėmimo, patikrinimo, pirminės apklausos, rentgeno ir sutvarkymo. Turint omenyje, kad buvo “žalias kodas”, tai sakyčiau net labai greitai.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 12 05, 17:08)
Žinok nežinau kokioje paralelinėje visatoje gyvenu. Bet “sutvarkė” viską per 1,5 val nuo priėmimo, patikrinimo, pirminės apklausos, rentgeno ir sutvarkymo. Turint omenyje, kad buvo “žalias kodas”, tai sakyčiau net labai greitai.

O testą covido reikėjo daryt?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 12 05, 18:10)
O testą covido reikėjo daryt?

Nop.
Atsakyti
Iš Šviesos,
Tu berods minėjai, kad Manillos kažkokį serumą naudoji, ar du? Kokį tiksliai? Galvoju pabandyt ax.gif

Jau puošiam eglutę, anksti, bet labai užsimaniau šviesų ir blizgučių šiemet wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 06 gruodžio 2020 - 17:09
Mylimuke, Egzotic sos- turi triušių, pasidomėk smile.gif
Atsakyti

Iš Šviesos , Tu berods minėjai, kad Manillos kažkokį serumą naudoji, ar du? Kokį tiksliai? Galvoju pabandyt ax.gif Jau puošiam eglutę, anksti, bet labai užsimaniau šviesų ir blizgučių šiemet wub.gif

As nenaudoju, tik kazkada parodziau, kad lietuviai gamina. Sudetis gera ju.

Mano drauges prisipirko is Manillos kruvom pastaraji menesi, nes dabar nuolaidos buvo.

:) Siaip serumas priklauso nuo odos tipo, o bet taciau hialuronas rauksliu prevencijai, kolagenas, vita c visada gerai. :)

P.s. Manillos hialurono seruma brandziai odai tik bandzius aplink akis pasitept, tai patiko. Ir nealergizavo, nes didele dalis serumu su hialuronu man aplink akis tokia alergija issaukia, kad vaikstau savaite kaip verkus 5ias paras non stop. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 07 gruodžio 2020 - 09:28
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 12 07, 09:24)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72747611" data-time="1607267315"> Iš Šviesos, Tu berods minėjai, kad Manillos kažkokį serumą naudoji, ar du? Kokį tiksliai? Galvoju pabandyt vartotojo įkelta nuotrauka Jau puošiam eglutę, anksti, bet labai užsimaniau šviesų ir blizgučių šiemet vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote>
<p>As nenaudoju, tik kazkada parodziau, kad lietuviai gamina. Sudetis gera ju.</p>
<p>Mano drauges prisipirko is Manillos kruvom pastaraji menesi, nes dabar nuolaidos buvo.</p>
<p> </p>
<p> smile.gif Siaip serumas priklauso nuo odos tipo, o bet taciau hialuronas rauksliu prevencijai, kolagenas, vita c visada gerai. smile.gif</p>
<p> </p>
<p>P.s. Manillos hialurono seruma brandziai odai tik bandzius aplink akis pasitept, tai patiko. Ir nealergizavo, nes didele dalis serumu su hialuronu man aplink akis tokia alergija issaukia, kad vaikstau savaite kaip verkus 5ias paras non stop. smile.gif</p>

Jo, buvo black friday ir šiaip daug nuolaidų, aš tik į pabaigą sumąsčiau, pasiėmiau su hialuronu ir vit C, o dukrai prausiklį, kaip tik baigėsi. Pažiūrėsim, kaip čia tiks, rašo jautriai raustančiai odai, tai man tiks, kaip tik dar tokiu oru.
Atsakyti

Jo, buvo black friday ir šiaip daug nuolaidų, aš tik į pabaigą sumąsčiau, pasiėmiau su hialuronu ir vit C, o dukrai prausiklį, kaip tik baigėsi. Pažiūrėsim, kaip čia tiks, rašo jautriai raustančiai odai, tai man tiks, kaip tik dar tokiu oru.

Sakyciau gerai pasirinkai :) Man labai patinka, kad lietuviai pradejo daug visko daryti. Drabuziai, dantu pastos, papuosalai, sampunai ir t.t. sedziu dabar su LT gamintu dzemperiu :)

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 12 05, 15:36)
Pliusas: revakcinavo nuo stabligės. Nemokamai.

Mane pries pora metu tarpusventyje irgi revakcinavo. persiplesiau ranka i parudijusi vini ax.gif

Sveik 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 12 06, 17:08)
Iš Šviesos,
Tu berods minėjai, kad Manillos kažkokį serumą naudoji, ar du? Kokį tiksliai? Galvoju pabandyt  ax.gif

Manilla as naudoju jau kelis metus. man patinka, bet stebuklu ner ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 12 07, 14:32)
Mane pries pora metu tarpusventyje irgi revakcinavo. persiplesiau ranka i parudijusi vini  ax.gif

Sveik  4u.gif
Papildyta:

Manilla as naudoju jau kelis metus. man patinka, bet stebuklu ner  ax.gif  biggrin.gif

Stebuklus daro tik plastinės operacijos biggrin.gif

Bet kiek teko bandyt, tai plaukų priemonių lietuviai gerų padaryt nemoka.
Aš jau prieš kokius 15m lietuvišką kosmetiką pirkau.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 12 05, 16:28)
Žirgyne, su maniežo vartais.
Ėjau parvesti žirgo mažiausiam iš gardo. O maniežo  vartai dideli ir sunkus, bet slankioja ant vyrių gerai. Tai uždarinejant nespejau rankos patraukti ir durys tiesiai per falangą kalė. Tuo momentu galvoje praskrido dauuuuuug rusiškų keiksmažodžių. Labai daug. Per kraują nieko nesimatė, tai pralaukiau dar iki ryto. Tik jau kai viskas ištino kaip kuvalda nuvariau į ligoninę.
Dabar mokausi gyventi su kaire ranka.

O, bet, taciau... Net siurpuliukas nugara nubego.

Sveik. Kad iki Naujuju apgytum 4u.gif
Atsakyti

Stebuklus daro tik plastinės operacijos Bet kiek teko bandyt, tai plaukų priemonių lietuviai gerų padaryt nemoka. Aš jau prieš kokius 15m lietuvišką kosmetiką pirkau.
O kokius reikalavimus turi atitikti plauku priemones? :)
Atsakyti