Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Kristi_na @ 2020 12 01, 12:48)
Taaaip, va būtent!! Ir man toks gražus tas tikėjimas, dar norisi, kad šiek tiek išliktų ax.gif

Tai ir tempiau iki paskutiniosios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 12 01, 14:52)
Tai ir tempiau iki paskutiniosios  biggrin.gif

Tai kaip vaikai suzinojo kad ner Kaledu senio?

Siaip tai nueis i mokykla ar kieme vyresni papasakos kad jis netikras biggrin.gif .
Atsakyti
Aš iki kokių 8-9-10 tikėjau, iki paskutiniųjų slėpė nuo manęs, o aš vis kurdavau strategijas, kaip tą senelį pričiupt lotuliukas.gif Nusivylimo ašarų jokių nepamenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 12 01, 14:58)
Tai kaip vaikai suzinojo kad ner Kaledu senio?

Siaip tai nueis i mokykla ar kieme vyresni papasakos kad jis netikras biggrin.gif .

Pasakojo, jis netikėjo, o aš sakiau, kad aš nekalta, kad jo draugams dovanas turi pirkt tėvai, nes Kalėdų senelis neneša jiems. biggrin.gif
Įtarinėjo, žinojo, galima sakyt, bet per Kūčias pasekė ;)
Atsakyti

Atsimenu, kai maniškis sakė: Kalėdų senis tai tu. Aš verčiau akis: ar tai aš SENIS????  :lol:​ 

Atsakyti
Aš susimoviau, kai vaikai pamatė namie dovaninį popierių, į kurį buvo suvyniotos dovanos. Varčiaus visaip, bet jaučiu tada ir suprato, kad jokio senio šalčio nėra biggrin.gif ir gerai, suprato, kad senis su elfais negamina nintendų ir laptopų
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 12 01, 16:49)
Aš iki kokių 8-9-10 tikėjau, iki paskutiniųjų slėpė nuo manęs, o aš vis kurdavau strategijas, kaip tą senelį pričiupt lotuliukas.gif Nusivylimo ašarų jokių nepamenu smile.gif

Na, mums dar vis pasiseka Kūčių vakare vienam išėjus nuo bendro stalo paskambinti/padaužyti į duris, tada jis bėga- jau gal čia Kalėdų senis tas, o tada mes dovanas padedam smile.gif Kol kas suveikia.

Aišku, kad Nintendo negamina Kalėdų senis, čia jo nykštukai nuperka, čia tai paprasta biggrin.gif
Atsakyti
Galvos skausmas ką dovanoti pradedančiam paaugliui?
Kas nors iš kūrybinių mokslinių rinkinių? Kristalus visokius augint?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 12 01, 23:22)

Mano mažiausias jau per didelis tokiems rinktiniams. Nieko ten gero nėra.
Jeigu domina bent kažkiek elektromechanika, siūlau paieškoti ir nupirkti Arduino rinkinį. Nors maniškis jau irgi jį “išaugo”, bet tuo metu kuitėsi su juo ilgai, laidų rasdavau visur.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Tere, kuriuos virbalus imt, tuos storesnius ar plonesnius?
Papildyta:
https://www.youtube....h?v=tm1_ZrjIFbs

šį darysiu. Ten daryta su tais storaisiais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montekrista.back: 02 gruodžio 2020 - 09:17
QUOTE(cambala @ 2020 12 01, 14:58)

Mano vyresnelis iki kokios 5 klases gal tikejo, kad yra, ir zinau, kad klasiokai irgi tikejo, nes su mamom bendraudavom, sakem, greiciau jie issiaiskintu, kad tas dovanas tevai perka, nes kai uzsiprasydavo kokiu dovanu uz kelis simtus, sakai, kad brangu, o jie: tai gi ne tau moket reikes biggrin.gif
O kai issiaiskino, kad vistik dovanas deda tevai, jaunelei neisdave, kad ji ilgiau tiketu wub.gif

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 12 01, 22:22)

maniskiams netiko visi tokie moksliniai dalykai. ne mokslininkai jie. jiems stalo zaidimai einami ar kokie sporto rubai, dukrai gal kosmetikos (sporto varzyboms jau reikia..), sunui laikrodi pernai dovanojom, norejo.
tad klausiu ko noretu, ko reiktu, ir atsizvelgiu i ju pomegius, kad butu ir naudinga, ir dziuginanti dovana biggrin.gif
Atsakyti

Teleskopa arba mikroskopa, jei yra biudzeto. Kristalai tinkami nuo 8iu metu, mano poziuriu cia jau gana maziukams. :)

Atsakyti