Pasidalinsiu įspūdžiais į bledstvų temą iš (darbinės) kelionės Kroatijoje: nuėjome Rijekoje (nedidelis sakykim, 100 tūkstančių) į spektaklį, visokių ten renginių, nes Rijeka 2020 kultūros sostinė, manėm, kad einam į modernaus šokio pasirodymą, o pataikėm į spektaklį, na ok, daugiau kaip pusė kalbos angliškai, supratom kažką, apie skausmą, kančią, karą, meilę, visai nieko. Bet buvo įspūdingų scenų: moteris ir vyras, nuogi, moteris nuolat ten turėjo kamerytę, kurios selfiai matosi tiesiai dideliame ekrane scenoje, staiga ji nukreipia kamerytę vyrui į akį, nu ok, įdomu visai išdidinta, tada link vyro užpakalio (plaukuota ir tiek), o tada įsikiša sau į vidų ir komentuoja į ką panaši jos vagina (gėlė, modernaus meno kūrinys, bla bla), vaizdai matosi dideliame ekrane. Po kiek laiko dar pažaidė su vyro organu, ant kurio užrišo kaspinėlį. Vienu metu atrodė, kad pasimylės jau, bet ne, sustojo.
Mes su kolege sužiūrėjom visai smagiai, padiskutavom ar čia tikrai buvo meninė prasmė ir tiek. Įsivaizduoju, kad jei LT parodytų tokį kūrinį, kuriam laikui Corona būtų pamiršta Kroatas jaunesnis sakė, kad Rijeka yra open city ir tiek, gėjai Kroatijoje irgi gali tuoktis, o vyresnė kroatė nebuvo sužavėta
Beje, parsivežiau butelį čiorno vyno, dar neragavom
Beje, parsivežiau butelį čiorno vyno, dar neragavom
Tai jau taip, čia tai būtų bent
O jei rimtai, kaip vadinasi spektaklis ir kas jo režisierius ar režisierė?
O jei rimtai, kaip vadinasi spektaklis ir kas jo režisierius ar režisierė?
Spektaklis ALL THE GOOD. Va šis autorius:
https://www.needcomp...out/jan-lauwers
Man buvo žiauriai gaila, kad negalėjau suprasti ką publika gausiai rūkydama po spektaklio kalbasi...prašiau kroatų, kad kai bus recenzijos papasakotų. Nes en kalba ne visą laiką, tad subtilumų dialogų kai kurių nepagavom.
https://www.needcomp...out/jan-lauwers
Man buvo žiauriai gaila, kad negalėjau suprasti ką publika gausiai rūkydama po spektaklio kalbasi...prašiau kroatų, kad kai bus recenzijos papasakotų. Nes en kalba ne visą laiką, tad subtilumų dialogų kai kurių nepagavom.
Dėkui, įdomu
Abejoju. Jau labai " prie meno" .
Gal pries 15 metu Tiger Liles pas mus koncertavo su " mergaite su degtukais". Bande kazkojia scena " islauzt. Kraupuma. Zmones po puses kincerto pakilo.
Nėr čia jokių bliatstvų
Bliadstvas reikia daryti, o ne apie jas rašyti.
Nepažystu tų draugų... Aš irgi sutinku - senukai visi, kokios dar bletstvos....
Senukai,senukai prie ko čia amžius.Svarbu turėti noro ir su kuo daryti.
Beabejo
Bet jei niekas nerasys, kiti nedarys, nes nezinos kad egzistuoja .
Papildyta:
Cia ne Rokas uzkimba. Tokie tik iesko kas uzkibtu.
Tai aš apie tuos ir klausiau Jei "rokai" vis ieško ir ieško (SM bent jau periodiškai tokie perlai atsiranda), tai spėju kad yra kas realiai užkimba. Pasidarė įdomu kas tie žmonės galėtų būti ir kas jiems turėtų galvoj dėtis
Tokie naivuoliai kaip " beraste" .
Tai aš apie tuos ir klausiau Jei "rokai" vis ieško ir ieško (SM bent jau periodiškai tokie perlai atsiranda), tai spėju kad yra kas realiai užkimba. Pasidarė įdomu kas tie žmonės galėtų būti ir kas jiems turėtų galvoj dėtis
Pilna tokių skelbimų, ir tikrai užkimba.Nors ir kaip banaliai pasiūlymas skamba.Čia panašiai ,kaip gauni sms, atseit laimėjai kažką.Prašo papildymo kortelių, prašo sudiktuoti kodus.Skamba juokingai, bet asmeniškai pažįstu moterį kuri užkibo.
Pas mus matomai moderų nebėra,kad praleidžia tokius