Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

O, čia kokios permainos forume! bigsmile.gif Seniai reikėjo.
Pasidalinsiu įspūdžiais į bledstvų temą iš (darbinės) kelionės Kroatijoje: nuėjome Rijekoje (nedidelis sakykim, 100 tūkstančių) į spektaklį, visokių ten renginių, nes Rijeka 2020 kultūros sostinė, manėm, kad einam į modernaus šokio pasirodymą, o pataikėm į spektaklį, na ok, daugiau kaip pusė kalbos angliškai, supratom kažką, apie skausmą, kančią, karą, meilę, visai nieko. Bet buvo įspūdingų scenų: moteris ir vyras, nuogi, moteris nuolat ten turėjo kamerytę, kurios selfiai matosi tiesiai dideliame ekrane scenoje, staiga ji nukreipia kamerytę vyrui į akį, nu ok, įdomu visai išdidinta, tada link vyro užpakalio (plaukuota ir tiek), o tada įsikiša sau į vidų ir komentuoja į ką panaši jos vagina (gėlė, modernaus meno kūrinys, bla bla), vaizdai matosi dideliame ekrane. Po kiek laiko dar pažaidė su vyro organu, ant kurio užrišo kaspinėlį. Vienu metu atrodė, kad pasimylės jau, bet ne, sustojo.
Mes su kolege sužiūrėjom visai smagiai, padiskutavom ar čia tikrai buvo meninė prasmė ir tiek. Įsivaizduoju, kad jei LT parodytų tokį kūrinį, kuriam laikui Corona būtų pamiršta biggrin.gif Kroatas jaunesnis sakė, kad Rijeka yra open city ir tiek, gėjai Kroatijoje irgi gali tuoktis, o vyresnė kroatė nebuvo sužavėta smile.gif

Beje, parsivežiau butelį čiorno vyno, dar neragavom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 03 09, 14:45)
Mes su kolege sužiūrėjom visai smagiai, padiskutavom ar čia tikrai buvo meninė prasmė ir tiek. Įsivaizduoju, kad jei LT parodytų tokį kūrinį, kuriam laikui Corona būtų pamiršta  biggrin.gif Kroatas jaunesnis sakė, kad Rijeka yra open city ir tiek, gėjai Kroatijoje irgi gali tuoktis, o vyresnė kroatė nebuvo sužavėta smile.gif

Beje, parsivežiau butelį čiorno vyno, dar neragavom smile.gif

Tai jau taip, čia tai būtų bent biggrin.gif

O jei rimtai, kaip vadinasi spektaklis ir kas jo režisierius ar režisierė?
Atsakyti
Kroatija Tailando konkutmrente taps? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 03 09, 15:09)
Tai jau taip, čia tai būtų bent biggrin.gif

O jei rimtai, kaip vadinasi spektaklis ir kas jo režisierius ar režisierė?

Spektaklis ALL THE GOOD. Va šis autorius:

https://www.needcomp...out/jan-lauwers

Man buvo žiauriai gaila, kad negalėjau suprasti ką publika gausiai rūkydama po spektaklio kalbasi...prašiau kroatų, kad kai bus recenzijos papasakotų. Nes en kalba ne visą laiką, tad subtilumų dialogų kai kurių nepagavom.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 03 09, 15:13)
Spektaklis ALL THE GOOD. Va šis autorius:

https://www.needcomp...out/jan-lauwers

Man buvo žiauriai gaila, kad negalėjau suprasti ką publika gausiai rūkydama po spektaklio kalbasi...prašiau kroatų, kad kai bus recenzijos papasakotų. Nes en kalba ne visą laiką, tad subtilumų dialogų kai kurių nepagavom.

Dėkui, įdomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 09, 15:10)
Kroatija Tailando konkutmrente taps?  biggrin.gif

Abejoju. Jau labai " prie meno" biggrin.gif .
Gal pries 15 metu Tiger Liles pas mus koncertavo su " mergaite su degtukais". Bande kazkojia scena " islauzt. Kraupuma. Zmones po puses kincerto pakilo.
Atsakyti

Nėr čia jokių bliatstvų

Bliadstvas reikia daryti, o ne apie jas rašyti. :blush-anim-cl:

Nepažystu tų draugų... Aš irgi sutinku - senukai visi, kokios dar bletstvos....

Senukai,senukai prie ko čia amžius.Svarbu turėti noro ir  su kuo daryti.

Atsakyti
Man šiaip įdomu - kaip atrodo žmogus, kuris ant tokių nesąmonių užkimba? biggrin.gif

QUOTE(Rokas Rininkis @ 2020 03 09, 16:06)
Sveiki , norejau pasidalinti idomiu atradimu ...

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 09, 15:56)
Bliadstvas reikia daryti, o ne apie jas rašyti. blush-anim-cl.gif

Beabejo
Bet jei niekas nerasys, kiti nedarys, nes nezinos kad egzistuoja biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 09, 16:08)
Man šiaip įdomu - kaip atrodo žmogus, kuris ant tokių nesąmonių užkimba? biggrin.gif

Cia ne Rokas uzkimba. Tokie tik iesko kas uzkibtu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 09 kovo 2020 - 16:15
QUOTE(cambala @ 2020 03 09, 16:15)
Cia ne Rokas uzkimba. Tokie tik iesko kas uzkibtu.

Tai aš apie tuos ir klausiau biggrin.gif Jei "rokai" vis ieško ir ieško (SM bent jau periodiškai tokie perlai atsiranda), tai spėju kad yra kas realiai užkimba. Pasidarė įdomu kas tie žmonės galėtų būti ir kas jiems turėtų galvoj dėtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 09, 16:20)
Tai aš apie tuos ir klausiau biggrin.gif Jei "rokai" vis ieško ir ieško (SM bent jau periodiškai tokie perlai atsiranda), tai spėju kad yra kas realiai užkimba. Pasidarė įdomu kas tie žmonės galėtų būti ir kas jiems turėtų galvoj dėtis biggrin.gif

Tokie naivuoliai kaip " beraste" ax.gif .
Atsakyti

Tai aš apie tuos ir klausiau biggrin.gifJei "rokai" vis ieško ir ieško (SM bent jau periodiškai tokie perlai atsiranda), tai spėju kad yra kas realiai užkimba. Pasidarė įdomu kas tie žmonės galėtų būti ir kas jiems turėtų galvoj dėtis biggrin.gif

Pilna tokių skelbimų, ir tikrai užkimba.Nors ir kaip banaliai pasiūlymas skamba.Čia panašiai ,kaip gauni sms, atseit laimėjai kažką.Prašo papildymo kortelių, prašo sudiktuoti kodus.Skamba juokingai, bet asmeniškai pažįstu moterį kuri užkibo.

Pas mus matomai moderų nebėra,kad praleidžia tokius :hmm:

Atsakyti