Langines? ]Nezinau kas yra BY. Bet tai tu nekeliavus visai po Vakaru Europa? Senuose namuose langines buna, naujuose - elektrines zaliuzes is isores. Dabar grizus i LT galiu nusisauti. Retai kas normalias naktines net turi, vasara prasvinta ir pabundu 5a, nors tu ka, nes pripratau miegoti tamsoje.
Baltarusija.
Nebuk lutuke. Pas mus Lietuvoj irgi yra elektrines is lauko puses. Ypac pirmuose aukstuose, senamiestyje. O tu senu mediniu namu su langinemis tikrai dar Zveryne, Snipiskese, Gelezinio Vilko g posukyje.
Visiska tamsa man nepatinka. Vaikystej teko su drauge pas jos mociute vienkiemyje nakvot. Trioba viena, aplink miskas, sutemo, nuejom miegot, sviesa isjungem. Visiska tamsa, atrodo pleti akis kad tik pamatyt kazka.
Baltarusija.
Nebuk lutuke. Pas mus Lietuvoj irgi yra elektrines is lauko puses. Ypac pirmuose aukstuose, senamiestyje. O tu senu mediniu namu su langinemis tikrai dar Zveryne, Snipiskese, Gelezinio Vilko g posukyje.
Visiska tamsa man nepatinka. Vaikystej teko su drauge pas jos mociute vienkiemyje nakvot. Trioba viena, aplink miskas, sutemo, nuejom miegot, sviesa isjungem. Visiska tamsa, atrodo pleti akis kad tik pamatyt kazka.
Na langines ir elektrines zaliuzes Lietuvoje nera tikrai taip iprasta kaip kitose salyse, kur be ju vasara praktiskai neisgyvensi.
</p><p></p>
Neisgyvensi del ko? Kondicionieriai yra jei karsrta.
Tiesiog langines caro laikais visur buvo, el zaliuzes pas mus daugumij dedasi pirmuose aukstuose del saugumo daugiau.
Neisgyvensi del ko? Kondicionieriai yra jei karsrta.
Tiesiog langines caro laikais visur buvo, el zaliuzes pas mus daugumij dedasi pirmuose aukstuose del saugumo daugiau.
Del saules, karscio. USA kondicionieriai populiaru. Pietu Europoje - ne itin.
Taip, dabar LT pirmuose aukstuose deda del saugumo zaliuzes.
Vakaru Europoje ne vien tik del to ir ne tik pirmuose aukstuose. Rasti buta be langu apsaugos nuo saules yra labai labai sunku. Nepriklausomai nuo statybos metu, aukstu ir t.t.
Langinės labai populiarios pietiniuose regionuose: Prancūzija, Italija, Ispanija, Portugalija.
Kondicionieriai naudoja elektrą, pastoviai per karščio sezonus deginti brangus malonumas. Langinės / žaliuzes / šiaudinės užuolaidos ir kondiske sukuria reikiamą efektą. Plius tradicija.
Kondicionieriai naudoja elektrą, pastoviai per karščio sezonus deginti brangus malonumas. Langinės / žaliuzes / šiaudinės užuolaidos ir kondiske sukuria reikiamą efektą. Plius tradicija.
Na pas juos trp kitokios langines, tokios kaip zaliuzines daugiau. Neapolyje tikrai kondicionieriai visur kabo.
As kaip silumos megeja man to vesumo v
Na pas juos trp kitokios langines, tokios kaip zaliuzines daugiau. Neapolyje tikrai kondicionieriai visur kabo.
As kaip silumos megeja man to vesumo v
Buvau Neapolyje. Na tikrai ne visur. Kaip ir kitur pietuose. Turistams - tai taip, dazniausiai jie yra.
As kaip silumos megeja man to vesumo v</p></div></blockquote><p>Buvau Neapolyje. Na tikrai ne visur. Kaip ir kitur pietuose. Turistams - tai taip, dazniausiai jie yra.
</p>
Nu ***** ba , mazose gatvelese krenta i akis kondicionieriu dezes, virs galvu virves su skalbiniais. Nemanau kad ten visur viesbuciai.
Nu ***** ba , mazose gatvelese krenta i akis kondicionieriu dezes, virs galvu virves su skalbiniais. Nemanau kad ten visur viesbuciai.
Nuomavom 2 kambariu buta ispanu kvartale. Be kondiskes. Todel ir sakau, kad ne visur.
Ne visur. Tikrai. Tiek Loret Del Mare, tiek Fusina esam gyvenę be kondiškių. Aš dvėsiau ten. Rugpjūčio men man buvo žiauriai tragiškai per karšta (pavėsyje rodė +39).
Ne visur. Tikrai. Tiek Loret Del Mare, tiek Fusina esam gyvenę be kondiškių. Aš dvėsiau ten. Rugpjūčio men man buvo žiauriai tragiškai per karšta (pavėsyje rodė +39).
Nuomai (ne turistinei) rasti buta su kondiske gan retai pavyksta.