QUOTE(Moonte @ 2020 11 19, 14:23)
Dazniausiai skaiciuojama 100 gr. arba ml.
Butent, todel vyrui mesos gabalas didesnis
Kiek teko skaityti, mesos gabalo storis nuo 2-3 cm, kaip standartinio steiko.
Neabejoju, kad suvalgius Vienos sniceli, kuris apibarstytas miltais, dziuveseliais, o dar ir garnyras, keptos buvlytes... Insulinas taip aukstai sokteles, kad isties alkio jausmas garantuotas.
Per para valgau du kartus. Pirmas valgymas 16 val. antras 20.00 val.
Siandiena as ketinu valgyti, zuvi (Dorada) kepta orkaiteje ir darzoviu salotas su saulegrazu aliejumi (kininis bastutis, paprika, pomidoras). Svoguno atsisakiau, nes jame yra 6 gr. angliavandeniu, paprikoje, pamidore irgi ju yra, taigi
Pietumis dalinsiuosi su martele.
Vakare, gersiu kava su grietinele ir KETO desertuka, nes zuvyte nepriskiriama prie riebiuju. Man reikia susirinkti butinas kalorijas, kad nepradeciau blogti.
Per visą dieną tik žuvis su salotomis?? (man kava su desertuku nesiskaito kažkaip kaip maistas
Turėčiau manekenės figūrą, jei sugebėčiau tik tiek valgyti
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 11 19, 16:15)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72738977" data-time="1605793856"><div><p>Manau, čia gali būti šuo pakastas, tik nežinau, kaip tą gilų miegą pailgint. Turbūt tradiciniai variantai - kuo didesnė tamsuma (tuo daugiau melatonino) , jokiu el prietaisų, knyga prieš miegą, neprisikimšt, nesikačialint,grynas oras, vėsesnė temp.
Mes su MB laikrodukus irgi turim, tai pas mane kiek bemiegočiau, 6 ar 10 valandų, ilgas miegas visada 3-4 val, o pas jį irgi kokia valanda tik būna. Nu ir jaučiasi ryte skirtinga savihauta po tiek pat valandų miego
</p></div></blockquote><p>As tik isvaziavusi i uzsieni, kur langines is lauke visiskai apsaugancios nuo sviesos yra norma, supratau kaip labai tai keicia miego kokybe. Po sito tiesiog nebegaliu miegoti kambaryje su dieninemis uzuolaidomis arba skystomis naktinemis.
</p>
Aš irgi tamsias užuolaidas kai atradau, tai supratau kaip padeda ilgiau miegoti.
Mano viena draugė labai kankinasi nuo nemigos šiuo metu. Mintys visokius ir nerimai, ir ką..
O kita gi miega nuolat su ausų kištukais ir tokiu ant akių raiščiu-jautri ji super viskam.