Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Moonte @ 2020 11 19, 11:25)
Viskas su receptu gerai. Juk Nakvisa viena nesukirs visas troskinyje esamas morkas, patieklu dalinsis su seimyna  mirksiukas.gif Prie troksintos miesytes paruos gera bliuda salotu, ar raugintu kopustu ir viskas, skaniai, su malonumu sukirs.
<...>

Tai taip. Nes mano vyriška gauja (kai manęs nėra namie) labai puikiai išgyvena su dešrelėmis, kiaušiniais. Va šiandiena pusryčiams išsitraukė Napoleono. Originalu, škias.

Mergai, geras kremas (nealergiuojantis) paakiams? Nes pajuodę ir susiraukšlėję erzina, o kiek bandžiusi esu - akys peršti ir alergizuoja.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 11 19, 11:03)
Tai taip. Nes mano vyriška gauja (kai manęs nėra namie) labai puikiai išgyvena su dešrelėmis, kiaušiniais. Va šiandiena pusryčiams išsitraukė Napoleono. Originalu, škias.

Mergai, geras kremas (nealergiuojantis) paakiams? Nes pajuodę ir susiraukšlėję erzina, o kiek bandžiusi esu - akys peršti ir alergizuoja.

Stebuklingų kremų nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 19, 12:11)
Stebuklingų kremų nėra smile.gif

Sunku pasufleruoti senai tetai?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 11 19, 10:45)
Kiek teko skaityti, apie KETO, darzoviu angliavandeniai dazniausiai neskaiciuojami, na bet...

Jokiu budu, mesos rekomenduotina suvalgyti tik delno didzio gabala.

Mitybos pagrindas yra riebalai, kuriu isties nera daug, nes jie sotus, ir darzoves, ju reikia suvalgyti daug, dazniausiai rekomenduoja kryzmaziedziu seimos t.y. visu rusiu kopustus, salotas ir t.t. PO to tik eina baltymai, teisingai patebejo Tere, kad baltymu saltinis nebutinai privalo buti mesa, tai gali buti ir pieno produktai, geriau riebesni, ar fermentuoti. Bet vegetaram kaip ir privaloma, is esmes net nesvarbu kokio mitybos plano laikaisi, atidziau stebeti vartojamu produktu maistine verte, kad aprupinti save gyvulines kilmes maiste esanciais elementais, vitaminais.
Jei jau geriat kava su pienu, tai tik su riebu, o dar geriau, grietinele.

Aš irgi apie daržoves skaičiau, kad galima neriboti. Nors aš pati būtent tų lapinių ir kopūstinių nelabai mėgstu unsure.gif man duok papriką, morką, pomidorą, brokolį dar.

Va kaip tik apie grietinėlę klaust norėjau. Į kavą pilu arba augalinį pieną, arba riebią grietinėlę. Su sviestu kažkaip neee smile.gif bet kepimui tik ghee naudoju. Visą gyvenimą man ant sviestuko kept buvo skanu, net kai visi sakė, kad sviestas gi nesveika.
Ir sūriai yra gėris, visokie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 11 19, 11:13)

Plastika, brangioji, užpildai, injekcijos, ciocia tu, abi toj pačioj dešimty biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 11 19, 11:13)

Joks kremas jau susidariusių raukšlių neišlygins. O juodumą reiktų "gydyt" miegu, arba ziūrėt, ko organizmui trūksta/ ko per daug.
Papildyta:
Mano ex'o žmonai korona. Jam tipo nieko. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 11 19, 11:25)
O visa kita, per laika pukiai ismokstama. Jei valgai pomidorus, tai be grietines nes ten yra 2-3 gr, cukraus, naudoji alieju, ten cukraus nera ir t.t. ir t.t.

Kokiam kiekyje tie gramai yra?

QUOTE(Moonte @ 2020 11 19, 11:45)
Jokiu budu, mesos rekomenduotina suvalgyti tik delno didzio gabala.

Delnas delnui nelygu, nekalbant jau apie storį - Vienos šnicelį per visą lėkštę suvalgius galima alkanai likti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 11 19, 11:03)

Sitas
https://eraesthetic....nxoCRfQQAvD_BwE
Cia vienas kremas, kitas serumas. Galima naudoti kartu, pradziai ir kazko vieno uzteks pabandymui. Nerealus. Tik nezinau cia kokia akcija ( abieju pakuiciu ar vienos). Eurovaistinej yra, irgi akcijos buna.
Nuo pajuodusiu paakiu kremai tikrai nepades. Ilsetis daugiau reikia.

Grizau su dviejom zuvelem wub.gif .
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 19, 11:24)
Joks kremas jau susidariusių raukšlių neišlygins. O juodumą reiktų "gydyt" miegu, arba ziūrėt, ko organizmui trūksta/ ko per daug.
Papildyta:
Mano ex'o žmonai korona. Jam tipo nieko. g.gif

Truputi palygins.

Mano vyro darbuotojas ana antradieni pasieme biuleteni. Simptomai kaip koronos, lengvi. Skambino i ta linija, tai testa tik pirmadieni atliko( eile). Nu vakar ats teigiamas. Ir zmona jo serga, medike.
I vyra zvairuoju, sakau iki ano antradienio galejo visa darba uzkrest.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 19, 12:20)
Plastika, brangioji, užpildai, injekcijos, ciocia tu,  abi toj pačioj dešimty biggrin.gif

Liposakcija. Smegenų.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2020 11 19, 13:37)
Kokiam kiekyje tie gramai yra?
Delnas delnui nelygu, nekalbant jau apie storį - Vienos šnicelį per visą lėkštę suvalgius galima alkanai likti smile.gif

Dazniausiai skaiciuojama 100 gr. arba ml.

Butent, todel vyrui mesos gabalas didesnis mirksiukas.gif
Kiek teko skaityti, mesos gabalo storis nuo 2-3 cm, kaip standartinio steiko.

Neabejoju, kad suvalgius Vienos sniceli, kuris apibarstytas miltais, dziuveseliais, o dar ir garnyras, keptos buvlytes... Insulinas taip aukstai sokteles, kad isties alkio jausmas garantuotas.

Per para valgau du kartus. Pirmas valgymas 16 val. antras 20.00 val.

Siandiena as ketinu valgyti, zuvi (Dorada) kepta orkaiteje ir darzoviu salotas su saulegrazu aliejumi (kininis bastutis, paprika, pomidoras). Svoguno atsisakiau, nes jame yra 6 gr. angliavandeniu, paprikoje, pamidore irgi ju yra, taigi mirksiukas.gif Pietumis dalinsiuosi su martele.

Vakare, gersiu kava su grietinele ir KETO desertuka, nes zuvyte nepriskiriama prie riebiuju. Man reikia susirinkti butinas kalorijas, kad nepradeciau blogti.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 11 19, 15:05)
Nuo pajuodusiu paakiu kremai tikrai nepades. Ilsetis daugiau reikia.
—-
Grizau su dviejom zuvelem wub.gif .

Su miegu tragedija visiška. Keliuosi 5:50, dirbu nuo 7:00.
Kad ir kaip save verčiu miegoti 22:00 vėliausiai - nesigauna. Jei tikėti savo laikrodžiu - užmiegu ~00:30 / 2:00. Gilaus miego fazė arba buna 30-40 min arba visai nebūna.
Pavasarį išsimiegojau, bet su tabletėmis.
—-
Vakarienė ir naktipiečiai? Sorry, juokinga. Pas mane neišgyventų.
Atsakyti
hmm, nesu didelė mėsėdė, man įveikti kepsnį misija beveik neįmanoma. Apie delno dydžio mėsos šmotą nė pagalvot negalėčiau unsure.gif
Atsakyti