Butent, alkis sukelia migrena, man tas pats. Siuo atveju jo-alkio NERA, pati nustebau, kad taip buna, kad neieskai ko uzkasti papildomai. Pradzioje zmones, na tie kuriem yra psicholognis barjeras, valgo keturis kartus. Veliau, savaime nustoji ryti, tam kad ryti, nes tiesiog NE-NO-RI. Bent jau man isejo labai naturaliai. Neribok valgymo kartu, ribok angliavandenius
Butent, alkis sukelia migrena, man tas pats. Siuo atveju jo-alkio NERA, pati nustebau, kad taip buna, kad neieskai ko uzkasti papildomai. Pradzioje zmones, na tie kuriem yra psicholognis barjeras, valgo keturis kartus. Veliau, savaime nustoji ryti, tam kad ryti, nes tiesiog NE-NO-RI. Bent jau man isejo labai naturaliai. Neribok valgymo kartu, ribok angliavandenius
tiesiog norisi sveikiau maitintis, svorio mesti man nereikia, pati suprantu, kad per daug saldaus mano gyvenime, tas sveikatos nepriduoda.
ne, negaliu, alkis man sukelia migreną, iš karto Badauti man reiškia prasivolioti lovoj su vaistais ir miegoti miegoti.
Ne alkis per se (tavo organizmui tikrai nieko netrūksta), o šūdmaisčio iššauktas feikinis alkis. Nustosi valgyt š, nustosi jaustis nuolat alkana.
Ir badavimo nepainiok su ilgesniu nevalgymu. Badavimas prasideda tada, kai organizmas išnaudoja visas riebalų atsargas energijai gauti, ir ima deginti raumenis. Va tada yra badas.(Iki to kiekvienai mūsų bent po 20kg reikėtų prarast).
Kai ilgesnis nevalgymas yra tas laikas, kai skrandyje nėra maisto, bet organizmas degina tam reikalui ir sukauptus riebalus. Net labiausiai išsisausinę sportininkai organizme riebalų kuri kelioms savaitėms, o normalaus svorio žmogus jų nešiojasi tiek, kad pakaktų ir porai mėnesių.
<div>
<p>ne, negaliu, alkis man sukelia migreną, iš karto Badauti man reiškia prasivolioti lovoj su vaistais ir miegoti miegoti.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Ne alkis per se (tavo organizmui tikrai nieko netrūksta), o šūdmaisčio iššauktas feikinis alkis. Nustosi valgyt š, nustosi jaustis nuolat alkana.</p>
<p> </p>
<p>Ir badavimo nepainiok su ilgesniu nevalgymu. Badavimas prasideda tada, kai organizmas išnaudoja visas riebalų atsargas energijai gauti, ir ima deginti raumenis. Va tada yra badas.(Iki to kiekvienai mūsų bent po 20kg reikėtų prarast).</p>
<p> </p>
<p>Kai ilgesnis nevalgymas yra tas laikas, kai skrandyje nėra maisto, bet organizmas degina tam reikalui ir sukauptus riebalus. Net labiausiai išsisausinę sportininkai organizme riebalų kuri kelioms savaitėms, o normalaus svorio žmogus jų nešiojasi tiek, kad pakaktų ir porai mėnesių.</p>
na nzn, normaliai valgau ir vistiek apykaita greita, pvz po salotų, kad ir su lašiša ar krūtinėle, po trijų valandų jau esu alkana.
na nzn, normaliai valgau ir vistiek apykaita greita, pvz po salotų, kad ir su lašiša ar krūtinėle, po trijų valandų jau esu alkana.
Salotas ruoši pati? Esi tikra, kad padaže nėra cukraus ir skonio stipriklių? Aliejus koks ten naudotas? Pavalgius geri ką? Arbatą ar kavą su cukrum? Sultis su dažikliais ir stiprikliais? Ir t.t. ir panašiai.
Labai dažnai "valgau normaliai" turi būti suprantamas kaip "valgau gražiai pateiktą š".
Ir nemanyk, kad kabinėjuosi. Aš irgi labai neseniai išmokau sužiūrėt, ką pati valgau ir kuo sūnų maitinu. Tiesiog pas mus dar labai palaikomi seni ir niekuo nepagrįsti mitai, prie kurių prisideda marketingistai su savo reklamom ir užrašais sveika, natūralu, be cukraus ir t.t. Tik pamiršta paminėti, kad cukrus dažnai pakeistas kažkuo dar blogesniu.
Siaip tai grazesne ir sveikesne nuo silko patalynes tikrai netapsi. Maza ka kur raso.tau ir lisiteja jau rase, kad silko kaspinus pynesi i kasas vaikystej, o plaukai silpni.
Papildyta:
Silkas tikrai vesina.
Pas mane plaukai nėra silpni, todėl neieškau stebuklų. Bet tai vienintelė medžiaga, kuri neglamžo plaukų ir žvynelius gražiai suguldo. O veido odai dėl to, kad kitos medžiagos sugeria veido priemones nuo odos, o šilkas ne.
Pas mane plaukai nėra silpni, todėl neieškau stebuklų. Bet tai vienintelė medžiaga, kuri neglamžo plaukų ir žvynelius gražiai suguldo. O veido odai dėl to, kad kitos medžiagos sugeria veido priemones nuo odos, o šilkas ne.
Miegok ant nugaros ir niekas nieko nesugers
O jei rimtai, tai kažkaip man kelia abejonių toks teiginys, nes kiek pastebėjau ant rūbų, šilkas kur kas greičiau prisigeria drėgmės, nei kad kokia medvilnė. Drįstu manyti, kad tai tik dar viena marketingistų išgalvota savybė.
Na, čia jau kita bėda-viską reiktų pačiai gamintis.... ir tai atidžiai žėt ką perku, tam reikia laiko, pastangų.
Manau, jau geriau del saves pasitengti kol sveika, nei kaip as...
Ir siaip, vaikus reiketu isrankiau maitinti, tada jiems jau nereikes pastangu, o taps savaime suprantama.
<div>
<p>Pas mane plaukai nėra silpni, todėl neieškau stebuklų. Bet tai vienintelė medžiaga, kuri neglamžo plaukų ir žvynelius gražiai suguldo. O veido odai dėl to, kad kitos medžiagos sugeria veido priemones nuo odos, o šilkas ne.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Miegok ant nugaros ir niekas nieko nesugers </p>
<p>O jei rimtai, tai kažkaip man kelia abejonių toks teiginys, nes kiek pastebėjau ant rūbų, šilkas kur kas greičiau prisigeria drėgmės, nei kad kokia medvilnė. Drįstu manyti, kad tai tik dar viena marketingistų išgalvota savybė.</p>
Na dėl sugeriamumo nežinau, bet dėl kitko visai patikėčiau. Užsisakiau ant Kalėdų dovanų, pasidalinsiu rezultatais
Kelias dienas valgau 2-3 k dienoj, nes kitaip dabar neišeina, tai galiu pasakyti, kad nieko neištveriamo. Aišku, dar prisideda ta aplinkybė, kaip greit ir lengvai pasiekiamas maistas Ofisiuke sėdint galima kramsnot visą dieną.
Na, čia jau kita bėda-viską reiktų pačiai gamintis.... ir tai atidžiai žėt ką perku, tam reikia laiko, pastangų.
Taip, čia bėda iš vienos pusės. Iš kitos - kai valgai žymiai rečiau, tai ir gaminimas rūpesčių nekelia.
Pirmos dvi savaitės sunkiau - kol atsirenki produktus. O paskui jau autopilotas.
Paklausai veganu - nesirgsit veganiskai maitinantis, nes mesa sukelia uzdegima.
Paleo - nesirgsit, nes nebus uzdegimo, o visos ligos nuo maisto.
Keto - ta pati dainele.
As panagrinesiu tai ka jus rasote. Kol kas neturiu nuomones, tik jau toks deja vu jausmas.
Gali butu, kad as naturaliai keto maitinuosi, tik va beda, kad svoris mano per mazas.