Vakar paminejom diena, paziurejom superini filma apie Moteris. Kokios jos visos skirtingos ir grazios, liudnos ir linksmos, su savo graziomis ir baisiomis istorijomis
Is sviesos, tau turetu patikt
http://www.kinopasak.../filmai/moteris
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 09, 07:39)
<p>Atėjo pirmadienis,praėjo tulpiadienis,stojam į savo vėžes
Bobute, kaip katiniukas,ar yra kokių žinių?
Bobute, kaip katiniukas,ar yra kokių žinių?
Vakar trumpam mačiau, ant lašelinės jis, lašina vaistus, kad trombą "pramuštų". Vetė sakė viena galinė koja lyg pradeda atšilti, o kita vis dar šalta. Širyt važiuosiu ten, skambučio nesulaukiau, tai turbūt būklė tokia pat.
Buvom aplankyt Iriso, palyginus su tuo kokį atvežiau, jaučiasi daug geriau, lėtai, bet taisosi. Gali būti, kad rytoj bus galima vežtis namo. Galinės kojos po truputį atgauna spalvą, jau atsistoja, nors dar netvirtai, bet jau paeina ir prie mano akių nuėjo pasisiot. Gali būti, kad rytoj gale sim vežtis jį namo. Vet sako, jie nežino, ar trombas išsiskaidė į mažesnes dalis ar tik aptirpo, gali bet kada nukeliaut į bet kokį organą, bet bent jau šiuo metu jis jaučiasi daug geriau, bet visą likusį jo gyvenimą reikės duot vaistus
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 09, 12:26)
Buvom aplankyt Iriso, palyginus su tuo kokį atvežiau, jaučiasi daug geriau, lėtai, bet taisosi. Gali būti, kad rytoj bus galima vežtis namo. Galinės kojos po truputį atgauna spalvą, jau atsistoja, nors dar netvirtai, bet jau paeina ir prie mano akių nuėjo pasisiot. Gali būti, kad rytoj gale sim vežtis jį namo. Vet sako, jie nežino, ar trombas išsiskaidė į mažesnes dalis ar tik aptirpo, gali bet kada nukeliaut į bet kokį organą, bet bent jau šiuo metu jis jaučiasi daug geriau, bet visą likusį jo gyvenimą reikės duot vaistus
Smagu skaityti geras žinias,džiugu dėl Iriso.
išsikapstys
Niponel.... A kaip čia taip visi čia atsidūrė, o ten, už miegamojo durų nei bū nei mū kur visi dingot....??
QUOTE(jaspis @ 2020 03 09, 14:11)
Niponel.... A kaip čia taip visi čia atsidūrė, o ten, už miegamojo durų nei bū nei mū kur visi dingot....??
Nu dabar čia visos bliatstvos vyksta (kol neatsigrūdo pilnatinė, beraštė ir pensinykas)
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 09, 14:24)
Nu dabar čia visos bliatstvos vyksta (kol neatsigrūdo pilnatinė, beraštė ir pensinykas)
Nepažystu tų draugų... Aš irgi sutinku - senukai visi, kokios dar bletstvos....