Aha, mes irgi keni statom jau nezinau kiek metu. egliu nebenoriu, badosi, spygliai byra, dar vasara kokiam kamputy gali rast spygli susiguzusi
Aha, mes irgi keni statom jau nezinau kiek metu. egliu nebenoriu, badosi, spygliai byra, dar vasara kokiam kamputy gali rast spygli susiguzusi
Nu ir aš įkelsiu savo murkalą Bet kokio jis švelnumo ir padykęs tuo pačiu, jau porą pakrovėjų patvarkė😆
Wow, fainuolis. Į jauniklį neneša. Iš viso, man meinai į aktorių Ron Perlman panašūs
Brr, koks tas aktorius negražus😀
Nu jo, nuotraukose atrodo suaugęs, bet realiai matosi, kad dar kačiukas. Meinai pilnai suauga 3- 5 metų
Brr, koks tas aktorius negražus😀
Nu jo, nuotraukose atrodo suaugęs, bet realiai matosi, kad dar kačiukas. Meinai pilnai suauga 3- 5 metų
Taip, jis negražus, o katinai gražūs.Bet va matau panašumą nors tu ką.
Prašom.
Rekomnuodju dar vieną, kurį peržiūrėjau nagus kramtydama:
https://m.imdb.com/title/tt3602528/
Rekomnuodju dar vieną, kurį peržiūrėjau nagus kramtydama:
https://m.imdb.com/title/tt3602528/
Dar to nebaigiau, bet karantinas ilgas bus
Tip top viskas, ką Terė rašė ir Moonte turbūt taip maitinasi ne be reikalo. Svarbiausia, kad buvo surašyti smulkiai produktai, tai dabar jau tikrai rasiu, ką valgyti, nes Terės bacon su kiaušais mane labai atgrasė Dar supratau, kad keletą metų atgal aš praktiškai tobulai maitinausi, intuityviai tiesiog, net nesuprasdama naudos
Ai, o ką norėjau paklausti, ar esat bandžiusios akupunktūrą? Kokie įspūdžiai?
https://www.lrytas.l...vybei-15139820/
Siaip man pats Unikauskas tik kaip fonas, sveikatos pazinimo pradziamokslis. Kaip daktariukas visai nieko, nenutukes, savo metu gerai atrodantis. O kai kurios dietolofes ryskiai su antsvoriu nesusitvarko.
Baiginėju Unikausko knygą (čia to, kur per teliką rodydavo ), tai ten taip gražiai su visais paaiškinimais apie protarpinį badavimą, riebalų ir baltymų naudą, angliavandenių žalą, kaip išvengti vėžio ir Alzheimerio, ir tt.
Tip top viskas, ką Terė rašė ir Moonte turbūt taip maitinasi ne be reikalo. Svarbiausia, kad buvo surašyti smulkiai produktai, tai dabar jau tikrai rasiu, ką valgyti, nes Terės bacon su kiaušais mane labai atgrasė Dar supratau, kad keletą metų atgal aš praktiškai tobulai maitinausi, intuityviai tiesiog, net nesuprasdama naudos
Aš jo nei skaičiau, nei klausiau. Bet iš to, ką sakai, panašu, kad kalbam tą patį. Aš ne kaip gydytoja, žinoma.
Baiginėju Unikausko knygą (čia to, kur per teliką rodydavo ), tai ten taip gražiai su visais paaiškinimais apie protarpinį badavimą, riebalų ir baltymų naudą, angliavandenių žalą, kaip išvengti vėžio ir Alzheimerio, ir tt.
Nu apsviesk mane irgi, prasau. Kaip sitas mitybos budas vadinasi?
Nu apsviesk mane irgi, prasau. Kaip sitas mitybos budas vadinasi?
Keto. Aš keto derinu su intermittent (protarpiniu).