Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Nakviša @ 2020 11 12, 08:49)
Maniškiai užkandžiauja: batais, tapkėmis, rankinukais (tinka visi įmanomi kampai ir dirželiai), kuprinėmis, kedais, kompo taše ir pan. Viskas kas yra iš odos - žiauriai skanu. Kartais pikta: nauja odinė kuprinė, o visi užsiegimai kaip skylamūšiais suvanoti. Apie aukštakulnių kulno dalį net nekalbu. Ir jau ne kartą esu pagavusi čepsinčius.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 12, 09:27)

Ši burma kartonines dėžes mėgsta biggrin.gif

Mano tai pastoviai kartono dezej miega. Anksciaiu pastebejau kad i bet kokia, bet kokio dydzio susikumsys. Tai dabar pastoviai is Lidlo nuo koshidos kaciu maisto tokia melsva su baltu katinu parvezam.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 11 12, 01:04)
Nu ir aš įkelsiu savo murkalą biggrin.gif

o jetau, koks rimtc wub.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Skaitau jusu kacius isdaigas, ir dziaugiuosi, kad mano ne tokia biggrin.gif biggrin.gif

na, yra nuotrauka nuo palanges nuvertus. A, ir eglute kaledine biggrin.gif kai jaunesne buvo, labai rupedavo kaledines egles, svieseles, zaisliukai, kartais rasdavom tupincia prie virsunes kur biggrin.gif tai viena karta nusiverte su visa eglute. nors gal tada ir vaikas tipmptelejo uz sakeles, nebepamenu, bet kad kate tame reikale irgi dalyvavo tai tikrai. Ir viskas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 12, 10:27)
biggrin.gif panašiai mano pirmoji burma biggrin.gif slėpdavau vieną rankinę ypač odinę, atsivežtą iš Milano, su ilgais odiniais kutais-vis tiek per kelerius metus nukramtyt spėjo tai ten tai šen biggrin.gif
Ši burma kartonines dėžes mėgsta biggrin.gif

Paskutines kuprinės nespėjau paslėpti. Pasikabinau trumpam. Darbe kolegė “o, kuprinė faina. tik su broku, ania?” Čyyyyzzzz....

Vyras paliko virtuvėje ant kėdės švarką kabėti. Sekančią dieną ateina - rankovės ir nugaros dalis visa siūlais ištampytais. Pasigalando nagus, ple.
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 11 12, 01:04)
Nu ir aš įkelsiu savo murkalą biggrin.gif  Bet kokio jis švelnumo ir padykęs tuo pačiu, jau porą pakrovėjų patvarkė😆
<...>

Kažką tu jam ten rodai tokio. Nes akys plačios, žandikaulis net atvipęs. Seilėtekio trūksta dar.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 11 12, 10:00)
Kažką tu jam ten rodai tokio. Nes akys plačios, žandikaulis net atvipęs. Seilėtekio trūksta dar.

Siūlą biggrin.gif bandžiau pritraukt dėmesį, sunku nufotkint, nes nesėdi ramiai
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 11 12, 11:16)
Siūlą biggrin.gif bandžiau pritraukt dėmesį, sunku nufotkint, nes nesėdi ramiai

O dar sako, kad iš katino snukio negalima atspėti emocijos. Meluoja arba tai sako, kas gyvenime su katinais negyveno ir nežino.

Žiauriai gražus padaras.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 11 12, 10:00)

Vyras paliko virtuvėje ant kėdės švarką kabėti.

Mano vyras stengiasi but tvarkingas, nes jei numes kur mrskinius, maike, tai katinas i drabuziu pazastis trinsis bekaifuodamas tol, kol jie nuo seiliu ar nuo ko ten slapi netaps.
Beje, kaifuoja tik nuo vyrisku kvapu, maniskiai nedomina.

.
Atsakyti
Man yra buvę, po treniruotės, per kurią svajojau, kaip pasinerdiu į baseiną, pasėdėsiu burbuluose, rengiuosi - skylės maudymkėj! Cholera kažkuri pragraužė biggrin.gif gerai, kad pamačiau, o tai linguočiau baseine skylėta subine biggrin.gif
Atsakyti
Aš jaučiu net nerizikuosiu šiemet puošt eglės, nualps biggrin.gif Alpinistas namie, neatsispirs neįlipęs

Užsisakiau iš zooplus didelį katino tūliką ir kt dalykų, gavau sulaužytą🤦‍♀️
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 11 12, 11:51)
Aš jaučiu net nerizikuosiu šiemet puošt eglės, nualps biggrin.gif Alpinistas namie, neatsispirs neįlipęs

Užsisakiau iš zooplus didelį katino tūliką ir kt dalykų, gavau sulaužytą🤦♀

Eglę statau dirbtinę ir jokių stiklinių žaisliukų. Po to šika su plastikiniais žaliais spygliais.

Kurjeriai yra zjbs.
Atsakyti
Visalaika statom gyva egle arba keni ir kui didesne iki lubu. Niekada nera uzlipes ar nukramtes. Viena tik nutraukia lietuti, sueda, kad apsivemt.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 11 12, 12:21)
Visalaika statom gyva egle arba keni ir kui didesne iki lubu. Niekada nera uzlipes ar nukramtes. Viena tik nutraukia lietuti, sueda, kad apsivemt.

Aš esu komforto vergas. Nu žiauriai tingiu kiekvienais metais, po švenčių, tvarkyti namus nuo pasklidusių spyglių. Plius kol bernai pastatydavo eglę, kol ją papuošdavom - mano rankos atrodydavo kaip sugeltos. Odos reakcija ne mirtina, bet erzinanti.

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 11 12, 14:51)
Aš esu komforto vergas. Nu žiauriai tingiu kiekvienais metais, po švenčių, tvarkyti namus nuo pasklidusių spyglių. Plius kol bernai pastatydavo eglę, kol ją papuošdavom - mano rankos atrodydavo kaip sugeltos. Odos reakcija ne mirtina, bet erzinanti.

Todel kenis geriau. Jis nebyra( arba beveik nebyra). Ir minkstas, nealergizuoja. O egle ir mane bado, rankos niezti.
Atsakyti