nai nai, kaip būdas? Pažįstami turi rusų melsvąją, na, daugintojų produktą, tai jomajo žvėris
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 11, 17:11)
nai nai, kaip būdas? Pažįstami turi rusų melsvąją, na, daugintojų produktą, tai jomajo žvėris
[right][snapback]72734430[/snapback][/right]
[right][snapback]72734430[/snapback][/right]
Budas puikus Nera sekiotoja ir meiles prasytoja, bet karta per diena ateina pasiglaustyt pas kazka glostoma net apsiseilioja bet siaip glamzoma nemegsta buti, svecius apuosto ir eina salin, mazu vaiku nemegsta, yra nestipriai dreskus ar kandus, jei jau per daug demesio jai rodo zodziu, tikra isdidi kate
Ir kulturinga. nera pridarius namie, nedrasko baldu, nelipa virtuvej ant stalvirsiu, nevogia maisto. tik kartais is klozeto palaka
QUOTE(Žu žu @ 2020 11 11, 16:38)
Budas puikus Nera sekiotoja ir meiles prasytoja, bet karta per diena ateina pasiglaustyt pas kazka glostoma net apsiseilioja bet siaip glamzoma nemegsta buti, svecius apuosto ir eina salin, mazu vaiku nemegsta, yra nestipriai dreskus ar kandus, jei jau per daug demesio jai rodo zodziu, tikra isdidi kate
Ir kulturinga. nera pridarius namie, nedrasko baldu, nelipa virtuvej ant stalvirsiu, nevogia maisto. tik kartais is klozeto palaka
skanu matyt ten
Pavargtum nuo mano kačių dėmesio reikalavimo
Cambala, šaunu, kad pagaliau ryžaisi foto įkelti.Visų murkalai nerealūs.
QUOTE(Žu žu @ 2020 11 11, 16:38)
Musu katinas vagia svieziai virta vistiena ir jaucio liezuvi( jei bus nesukavoti, tikrai kulturingai pasivaisins is vienos puses). Paskutiniu metu nebelaka is savo vandens bliudelio. Arba lauke is kibiro arba namie turi but i vonele prileisto vandens( vonios kambary).Prie maisto dubenelyje vsnduo netinka.
Grazi tavo karaliene .
QUOTE(cambala @ 2020 11 11, 20:14)
Musu katinas vagia svieziai virta vistiena ir jaucio liezuvi( jei bus nesukavoti, tikrai kulturingai pasivaisins is vienos puses). Paskutiniu metu nebelaka is savo vandens bliudelio. Arba lauke is kibiro arba namie turi but i vonele prileisto vandens( vonios kambary).Prie maisto dubenelyje vsnduo netinka.
Grazi tavo karaliene .
Grazi tavo karaliene .
Išpindėjęs
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 11, 21:19)
Išpindėjęs
Ir nesakyk. Suniui ka duosi - ta sues. Sitam i bliudeli neplauta neidesi, idedi est, pauosto, nueina, atsuka nugara, patupi " uzpykes". Mato, kad nieks nesokineja aplink, nekteipia demesio - eina ir pucyja kaip turi but.
Gimtadienis jo gruodzio men. Reiks krutineliu/ alyvuogiu / files " torta " daryt.
dzin tie krovikliai mano burma mėgo laidus
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 12, 09:04)
dzin tie krovikliai mano burma mėgo laidus
Maniškiai užkandžiauja: batais, tapkėmis, rankinukais (tinka visi įmanomi kampai ir dirželiai), kuprinėmis, kedais, kompo taše ir pan. Viskas kas yra iš odos - žiauriai skanu. Kartais pikta: nauja odinė kuprinė, o visi užsiegimai kaip skylamūšiais suvanoti. Apie aukštakulnių kulno dalį net nekalbu. Ir jau ne kartą esu pagavusi čepsinčius.
QUOTE(Nakviša @ 2020 11 12, 08:49)
Maniškiai užkandžiauja: batais, tapkėmis, rankinukais (tinka visi įmanomi kampai ir dirželiai), kuprinėmis, kedais, kompo taše ir pan. Viskas kas yra iš odos - žiauriai skanu. Kartais pikta: nauja odinė kuprinė, o visi užsiegimai kaip skylamūšiais suvanoti. Apie aukštakulnių kulno dalį net nekalbu. Ir jau ne kartą esu pagavusi čepsinčius.
panašiai mano pirmoji burma slėpdavau vieną rankinę ypač odinę, atsivežtą iš Milano, su ilgais odiniais kutais-vis tiek per kelerius metus nukramtyt spėjo tai ten tai šen
Ši burma kartonines dėžes mėgsta