Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Kaip tai nesilankau? Juolab vienu puslapiu atgal kėliau katino foto, nickas prieš akis, toks jausmas, kad specialiai iškraipei nicką, norėdama pasišaipyti.

Retokai cia rasai, visgi. Kai noresiu is taves pasisaipyti, tai zinok taip padarysiu ir tau pranesiu, OK? Dabar sakiau - sumaisiau. Kazkaip arsiai reaguoji, mano poziuri ne vietoje. :)

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 11 09, 07:18)
<p>Mano mama buvo užsimaniusi antčiužinio.Tai kiek tą Dormeo apžiūrinėjom, tai pasirodė kaip niekalas,tik už mažus pinigus.
</p>

Sakau, kad Dormeo reklama. Musu dabar Dormeo su sidabro siulais ir masazuojantis🤣. Rimtai taip parasyta buvo.
Bet tiesiog tada man uzsireike , dar nuolaida buvo 30 % tai ir pirkom. O " masazas" yra tame, kad tas porolonas skirtingais rastais trijomis zonomis.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 11 09, 08:29)
Retokai cia rasai, visgi. Kai noresiu is taves pasisaipyti, tai zinok taip padarysiu ir tau pranesiu, OK? Dabar sakiau - sumaisiau. Kazkaip arsiai reaguoji, mano poziuri ne vietoje. smile.gif

Mačiau, bet nutylėjau, kol cambala neišreiškė tokio pat pastebėjimo. Čia jau ne pirmas kartas, kai bandai pasišaipyti, aną kartą irgi "oi, aš ne tokia, ne taip supratai, bla bla". Bile tau nuo to geriau pasidaro
Atsakyti

Mačiau, bet nutylėjau, kol cambala neišreiškė tokio pat pastebėjimo. Čia jau ne pirmas kartas, kai bandai pasišaipyti, aną kartą irgi "oi, aš ne tokia, ne taip supratai, bla bla". Bile tau nuo to geriau pasidaro

Perdaug su visais kapojiesi, todel visus komentarus iskart matai kaip taves puolima, nors to nera. Nei ana karta, nei dabar. Kaip tu nori, nu. :)

Atsakyti

Sakau, kad Dormeo reklama. Musu dabar Dormeo su sidabro siulais ir masazuojantis🤣. Rimtai taip parasyta buvo.
Bet tiesiog tada man uzsireike , dar nuolaida buvo 30 % tai ir pirkom. O " masazas" yra tame, kad tas porolonas skirtingais rastais trijomis zonomis.

ok, tai nenoriu to dormeo. O kokias antklodes reikia pirkti? Sintetika, pukai, vilna? Siaip logiskai mastant tai vilna turetu buti geriausia. Ne sau perku, nenoriu nupirkt bet ko, po to bus nepatenkinta.

Reklama su masazu tai idiotiska iki negalejimo. :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 11 09, 09:07)
Perdaug su visais kapojiesi, todel visus komentarus iskart matai kaip taves puolima, nors to nera. Nei ana karta, nei dabar. Kaip tu nori, nu. smile.gif

Taip taip, kurgi ne. Čia vadinasi subtilus bandymas įgelti, nes žinai, pažiūrėt į nicką ir neiškraipant parašyt yra taip pat sudėtinga, kaip kosminę raketą sudėt. Ir ne tau spręst, per daug ar ne per daug aš kapojuos, atsirado šventuolė.
Atsakyti
Nu cia dabar, mergiscios, nebenusikalbekit.
Gvnkbobute, tu man visalaik siaip esi žkb. Gali nirs princese uzsivadint, man pasamonej žkb ir viskas.
Kazkada mylimuke su is sviesos viena kita " mocia" vadino🤣.

Antklodes
Kas kokias nori - tas tokias perka. Kadangi mano vaikas buvo alergiskas namu dulkiu erkem, tai pas mus nebuvo jokiu puku, vilnu. Tik sintetines antklodes. Ipratau, lb patiko. Kai akcijos, tai kasmet pakeiciu naujas, o senas isvezam i gyv prieglauda.
Atsakyti

Taip taip, kurgi ne. Čia vadinasi subtilus bandymas įgelti, nes žinai, pažiūrėt į nicką ir neiškraipant parašyt yra taip pat sudėtinga, kaip kosminę raketą sudėt. Ir ne tau spręst, per daug ar ne per daug aš kapojuos, atsirado šventuolė.

Nepaziurejau i tavo nika, nes nekomentavau tavo posto, o rasiau is kito puslapio, kuriame nebuvo tavo komentaro. Nori pykti - pyk.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 11 09, 09:42)
Nepaziurejau i tavo nika, nes nekomentavau tavo posto, o rasiau is kito puslapio, kuriame nebuvo tavo komentaro. Nori pykti - pyk.
</p>

Nesiteisink.
Atsakyti
Isiinstaliavau ka tik

https://m.delfi.lt/p...php?id=85678825

Atsakyti
Kokio grožio katinai jūsų!!! Faini labai.
Nemoku čia kažkaip foto įkelti mūsų ryžiko, kuris tokio gero charakterio (leidžiasi vaiko visaip tampomas).
Moonte, bus geras draugas šis dėkingas mažylis smile.gif

Apie Dormeo: giminaičiai padovanojo antčiužinį, na, tokį paminkštinimą ant čiužinio, nee, kažkaip per minkšta, neprigijo. Paskui vėl-dormeo antklodė tokia dviguba/susegama-gali viengubą, gali dvigubą, plonytės tokios, jie sakė, kad čia labai šilta, bet man kažkaip nepatiko, na, vasarą dar ok, bet ir tai ji man kažkokia nemaloni, o žiemą tai tik stora šilta pūkinė (su atidarytu langu miksuojant) r kokia kita su avies vilnos dekučiu ant viršaus.
Tai aš po tų dviejų produktų išbandymo likau nesupratusi kuo čia jos tokios geros.
Atsakyti
Baikit,kapotis.Visko visoms pasitaiko.
Iš šviesos,kokios firmos patalo nori tokios ir pirk,nesuk sau galvos.O tai neįtiksi.
Atsakyti