Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 08, 13:49)
Va taip ir sirguliuojam  wub.gif

Kokios akys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 11 08, 13:57)
Kokios akys wub.gif

Pas seal pointus jos sodresnės, bet būdas būdas wub.gif meiliūzas iki dangaus
Atsakyti
Mrrr miauuu kiek groziu wub.gif .
Siaip myliu gyvius, bet negaliu ramiai praeiti pro bet koki katina, paprasta, pamatau - butinai pakisinu🤣.
Atsakyti
Man patinka jaukios, komunikabilios katės, tokios, kurioms reikia žmogaus, o ne pačios sau wub.gif
Atsakyti

Meinas turėtų didelis augt, bet mes nieko nesitikim, koks užaugs, toks, mylėsim visokį. Veisėja sako, kad bus didelis, nes hau gerokai spėjo seses praaugt, sveria virš 4 kg, čia daug ar mažai nežinau

Mano abi kartu 7kg tesveria. Bestija 3kg, Harpija 4kg. Kūdenos  :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 08, 13:49)
Nu kur ji viena mišku eis:) plius gyvena ne prie miško smile.gif

Tai aš nežinau, kokia tavo mama, nes šiaip matau daug senolių bevaikštant, paupiais, Verkių ir kt parkuose, yra ir sportuojančių, ir eketėj besimaudančių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 08, 14:33)
Tai aš nežinau, kokia tavo mama, nes šiaip matau daug senolių bevaikštant, paupiais, Verkių ir kt parkuose, yra ir sportuojančių, ir eketėj besimaudančių smile.gif

Tai taip, bet čia kitas variantas:)
Atsakyti

Irgi sąnariams gali būt sunku, žo, nori ji eiti, tai eis smile.gif

Man su keliais ne kazka, uzdrausta begti, bet dviraciu vaziuojant niekada neskauda. Senam zmogui gal kitaip. O ejimas, beje, sveikas greitu zingsniu einant. :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 11 08, 19:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72732492" data-time="1604834886"><div><p>Irgi sąnariams gali būt sunku, žo, nori ji eiti, tai eis vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Man su keliais ne kazka, uzdrausta begti, bet dviraciu vaziuojant niekada neskauda. Senam zmogui gal kitaip. O ejimas, beje, sveikas greitu zingsniu einant. smile.gif
</p>

Bus proga ir man paėjėt vietoj to, kad aplankiusi ant sofkutės gulėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 08, 19:31)
Bus proga ir man paėjėt vietoj to, kad aplankiusi ant sofkutės gulėčiau biggrin.gif

O tavo mama neturi tu siaurietisku lazdu vaiksciojimui?
Nu bl, grynas oras yra viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 08 lapkričio 2020 - 21:17
QUOTE(cambala @ 2020 11 08, 21:16)
O tavo mama neturi tu siaurietisku  lazdu vaiksciojimui?
Nu bl, grynas oras yra viskas.

Ne. Namie tegu.
Atsakyti

O gal kuri yra issityrinejusi dormeo anklodes? Noriu uzsakyti senai giminaitei internetu, dabar akcijos, bet nezinau nei uz kurio galo griebt. Sintenine, pukine, visiems metu laikams??? :help:

Atsakyti