Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Moonte, pasisekė katytei wub.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 11 08, 12:33)

</p><p>Bobute, na prašau, parodyk savo lūšiną. wub.gif 

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ooo koks rimtas velniūkštis wub.gif l gražus
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 08, 12:50)
Niekada nesakyk niekada:)
Ieškau mamai kompaktiško bėgimo takelio

O tai ne sveikiau parke, miške pabėgiot?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 08, 13:00)

Mano mamai 77:) ji ant to takelio eis.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 11 08, 13:04)
Aš paskelbiau streiką ir nesikelsiu iš lovos.
Man yra pritariančių

Su tokiais groziais guledama lovikeje ir as nenoreciau is jos lipti. Na, bet grazumas pacios katinu. Manoji tai bus trumpaplauke, paprastuke, kieminuke.

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 08, 13:13)
biggrin.gif grielkos biggrin.gif
Mano chebrytė laiminga, kai mums darbai mokslai iš namų, aš sirguliuoji, tai tajukė nenulipa nuo manęs, o man per karšta, tenka jąnukėlinėti, jinesupranra kodėlir išvis kam man skaityti, kai galiu ją glostyti biggrin.gif

Na bet diduma kaciu megsta sau issireikalauti demeselio. Manieji kartais ir i dazus "netycia ilipa" meiles reikalaudami, gerai kad anie akriliniai, nusiplauna. O buvo momentu, kad ir neiissiplaudavo, vaiksciojo vaikvorykstetais pasturgaliais.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 11 08, 13:33)
Tikrai pasisekė mažiukei wub.gif Tau prisidėjo daug karmos taškų.
Po, senojo rainiuko išlydėjimo aš irgi sakiau,kad mano pirkioje nebus nei vieno katino,juo labiau pūkuoto, nebemyliu, nekenčiu katinų.Tik niekaip nesuprantu, iš kur pas mane ant sofos guli net du, ir labai pūkuoti hmm.gif lotuliukas.gif
Bobute, na prašau, parodyk savo lūšiną. wub.gif 

Karma, ne karma nesvarbu. Gaila mazo padarelio, isskydau ir tiek, radusi kruopa terasoje i kamputi isispraudusia. Kokia para laukem mamos, galvojom gal kokia laukine kate priklydo, nes katuke buvo baigsti, snypscianti. Na, kai mamos nesulaukem, tai teko i namus pasiimti.

Man visi katinai, sunys, kiaulytes, pauksteliai, triuseliai grazus, meilus ir t.t. Nesvarbu plaukuoti jie, ar aksominiai, ar isvis plikuteliai-nuoguteliai. Visi savaip grazus, o savi patys paciausi ir mylimiausi.

Ir as noreciau pamatyti bobutes grazuoli ax.gif

Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 11 08, 13:57)

Paziuriu i toki pasakiska grozi, ir pagalvoji, kad Dievulis tobulai "ispaiso" tuos gyvunelius.

Ir kokio didzio tikites? Itariu maziuku nebus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 08, 14:00)

Manau, tai puiki alternatyva, zmonems neturintiems galimybiu po miskeli begioti.

Jei zmogus turi motyvacija ir noro, tada puiku. Atidarai balkono duris, langa ir t.t. Galima prisitaikyti.

Bet neretai buna, kad palaksto menesiuka ir palieka.

Montekrista, gal mamai geriau butu parinkti stepleri-treniruokli? Begant, ypac tokiam amziuje kencia sanariai. Ejimas geriau.
Atsakyti
Montekrista, sveik greičiau 4u.gif
Įspūdingas katukas,jau dabar matosi,kad bus galingas katinas wub.gif
Ai,mano abu katinai, globinukai, pamestinukai.Nesirinkau ir specialiai neieškojau.Tiesiog taip susikirto mūsų keliai.
Atsakyti
Bėgimo takeliu mama ne bėgs, o eis. Tai, manau, nekenks:)
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 08, 14:20)
Bėgimo takeliu mama ne bėgs, o eis. Tai, manau, nekenks:)

Mano mamai patikdavo dviratuka-treniruokli minti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 11 08, 13:26)
Mano mamai patikdavo dviratuka-treniruokli minti.

Irgi sąnariams gali būt sunku, žo, nori ji eiti, tai eis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 08, 13:28)
Irgi sąnariams gali būt sunku, žo, nori ji eiti, tai eis smile.gif

Dviratis ir plaukimas yra mažiausiai sąnarius apkraunantys, ėjimas ir bėgimas labiau. Dar už ėjimą kiek mažiau šiaurietiškos lazdos, nuo kojų ant rankų šiek tiek krūvio persikelia, daugiau kūno juda.
O tavo mamai sunku vaikščioti? Nes miškas ne tik grynu oru, bet ir dangos minkštumas ir nelygumas pajungia įvairesnių raumenų judėjimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 11 08, 13:14)
Su tokiais groziais guledama lovikeje ir as nenoreciau is jos lipti. Na, bet grazumas pacios katinu. Manoji tai bus trumpaplauke, paprastuke, kieminuke.

Na bet diduma kaciu megsta sau issireikalauti demeselio. Manieji kartais ir i dazus "netycia ilipa" meiles reikalaudami, gerai kad anie akriliniai, nusiplauna. O buvo momentu, kad ir neiissiplaudavo, vaiksciojo vaikvorykstetais pasturgaliais.
Karma, ne karma nesvarbu. Gaila mazo padarelio, isskydau ir tiek, radusi kruopa terasoje i kamputi isispraudusia. Kokia para laukem mamos, galvojom gal kokia laukine kate priklydo, nes katuke buvo baigsti, snypscianti. Na, kai mamos nesulaukem, tai teko i namus pasiimti.

Man visi katinai, sunys, kiaulytes, pauksteliai, triuseliai grazus, meilus ir t.t. Nesvarbu plaukuoti jie, ar aksominiai, ar isvis plikuteliai-nuoguteliai. Visi savaip grazus, o savi patys paciausi ir mylimiausi.

Ir as noreciau pamatyti bobutes grazuoli  ax.gif

Papildyta:
Paziuriu i toki pasakiska grozi, ir pagalvoji, kad Dievulis tobulai "ispaiso" tuos gyvunelius.

Ir kokio didzio tikites? Itariu maziuku nebus  mirksiukas.gif
Papildyta:
Manau, tai puiki alternatyva, zmonems neturintiems galimybiu po miskeli begioti.

Jei zmogus turi motyvacija ir noro, tada puiku. Atidarai balkono duris, langa ir t.t. Galima prisitaikyti.

Bet neretai buna, kad palaksto menesiuka ir palieka.

Montekrista, gal mamai geriau butu parinkti stepleri-treniruokli? Begant, ypac tokiam amziuje kencia sanariai. Ejimas geriau.
[right][snapback]72732477[/snapback][/right]

Bet kokia tu geraširdė wub.gif
Tavoji man grynai Pūkutė, kurios garbei adminė sukūrė Airijos augintinių grupę. Moteris priglaudė mažiukę, užaugino, katytė smulkutė, bet charakteris ohoho 😄 vetai demone praminė.

Meinas turėtų didelis augt, bet mes nieko nesitikim, koks užaugs, toks, mylėsim visokį. Veisėja sako, kad bus didelis, nes hau gerokai spėjo seses praaugt, sveria virš 4 kg, čia daug ar mažai nežinau

Aš mąstau gal būtų visai gerai treniruoklį namie turėt, bet jei tarnaus kaip rūbų pakaba, tai gal geriau nereikia😂

Eisiu kibt į darbą. Viena prieglauda, jeigu gausis, organizuos kalėdinę mugę, tai planuoju padaryt keletą žaislų iki gruodžio, nusiųst. Pagaliauuu susiuvau šitą, gulėjo berods 5 metus nepabaigtas😄

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 08, 13:32)
Dviratis ir plaukimas yra mažiausiai sąnarius apkraunantys, ėjimas ir bėgimas labiau. Dar už ėjimą kiek mažiau šiaurietiškos lazdos, nuo kojų ant rankų šiek tiek krūvio persikelia, daugiau kūno juda.
O tavo mamai sunku vaikščioti? Nes miškas ne tik grynu oru, bet ir dangos minkštumas ir nelygumas pajungia įvairesnių raumenų judėjimui smile.gif

Nu kur ji viena mišku eis:) plius gyvena ne prie miško smile.gif

Papildyta:

Va taip ir sirguliuojam wub.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 11 08, 13:34)
Bet kokia tu geraširdė wub.gif
Tavoji man grynai Pūkutė, kurios garbei adminė sukūrė Airijos augintinių grupę. Moteris priglaudė mažiukę, užaugino, katytė smulkutė, bet charakteris ohoho 😄 vetai demone praminė.

Meinas turėtų didelis augt, bet mes nieko nesitikim, koks užaugs, toks, mylėsim visokį. Veisėja sako, kad bus didelis, nes hau gerokai spėjo seses praaugt, sveria virš 4 kg, čia daug ar mažai nežinau

Aš mąstau gal būtų visai gerai treniruoklį namie turėt, bet jei tarnaus kaip rūbų pakaba, tai gal geriau nereikia😂

Eisiu kibt į darbą. Viena prieglauda, jeigu gausis, organizuos kalėdinę mugę, tai planuoju padaryt keletą žaislų iki gruodžio, nusiųst. Pagaliauuu susiuvau šitą, gulėjo berods 5 metus nepabaigtas😄

Ogo sunkiasvoris bigsmile.gif mano suaugusios vos daugiau turbūt sveria bigsmile.gif
Atsakyti