Mažas dar, aktyvistas turi ką pasakyti
Sporto klbas motyvuoja labai. Pagal save sprendziu.
O siaip mes pasipirkom sport inventoriaus.
Stiprus gerimai man smirda, tekila smirda. Noriu karsto kaledinio vyno su prieskoniais.
As irgi noriu karsto vyno. Jauciu kaledas teks taip ir atsvesti. Nelabai galesime susitikti viduje su visais.
Sakoma niekada nezadek, o as nesenai pasizadejau, kad nebebus nauju gyvunu. O per visus sventus i namus uzklydo maze. Susipazinkite su Muse.
Sakoma niekada nezadek, o as nesenai pasizadejau, kad nebebus nauju gyvunu. O per visus sventus i namus uzklydo maze. Susipazinkite su Muse.
Nu bliamba
Eisiu ir aš tuoj katinų ieškot man bet koks dvarniaška tiktų, tie paprasti iš snukelio gražūs ir mieli
Man yra pritariančių
Mano chebrytė laiminga, kai mums darbai mokslai iš namų, aš sirguliuoji, tai tajukė nenulipa nuo manęs, o man per karšta, tenka jąnukėlinėti, jinesupranra kodėlir išvis kam man skaityti, kai galiu ją glostyti
Labas is ryto.
Tikrai pasisekė mažiukei Tau prisidėjo daug karmos taškų.
Po, senojo rainiuko išlydėjimo aš irgi sakiau,kad mano pirkioje nebus nei vieno katino,juo labiau pūkuoto, nebemyliu, nekenčiu katinų.Tik niekaip nesuprantu, iš kur pas mane ant sofos guli net du, ir labai pūkuoti
Bobute, na prašau, parodyk savo lūšiną.
Ieškau mamai kompaktiško bėgimo takelio