QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 07, 20:01)
Tavo rūpestis vaikais pasireiškia tik tą akimirką, kai jie žudomi, o man atrodo svarbus ir visas gyvenimas, kokį jie nugyvens, ar nesivolios girtos mamos pastalėj, ar nesiknis konteineriuose, ar nepardavinės savo kūno, ar nesibadys su purvina adata patvoriuose. Ir tt. Bet juk tokiai bukai bažnytinei davatkai kaip tu tai nerūpi. "užaugs kaip nors"
Apie triusikų uostymą gal nepradėkim, ar primint, kaip mane sekiojai ir klausinėjai apie mano turėtus vyrus?
na, kad nezinai, kur kokiom temom bendrauti, pabendrausim cia, kad nustotum torlinti zmogau susikurta jautria tema..
As sneku tik tai, kad pirmiausia zmogaus reikia nenuzudyti, kad jis is vis turetu sansa susikurti savo gyvenima, o kaip susikurs, priklausys nuo daug dalyku, pirmiausia nuo paties zmogaus. Bet aisku, tu gi visazine is anksto zinai, kad sudas is to zmogaus uzuags ir verciau ji zudyti ar ne? as nezinau, bet siu olaiku europoje tikrai zmogus turi labia duag sansu susikurti normalu gyvenima, ci ane koki eviduramziai, yra soc tarnybos, vaiku teises visuose salyse, yra pagalba , taigi visi irankiai, tik daryk. Bet aisku, jei nuzudysi, tai zmogus netures nei maziausio sanso kazka padaryti.
tai gal zudom visus, kurie blogieciai jau suauge, ka? kodel tik gimdoje?knisasi konteineriuosi nusaunam, prisigeria nusaunam....kaip sakai?
tam buvo priezastis, tik tau verciau ja nutyleti ar ne
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 11 07, 20:01)
Na visas forumas jau zino kaip tavo alkoholikas paprasciausio oralinio lakste po pubus, lake, gaudavai i kaulus, begai nuo jo. Dar va kazkokios durnes debilo parsivedima namo is kekses aprasei. Darnios seimos...
Vargses ir tiek.
siaip ikeliu jusu drauges klejones
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 07, 16:39)
Skaityčiau, bet lėtai, nenoriu.
vargse tu nei uzsienio kalbu nemki, o ka is vis moki?