Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(cambala @ 2020 11 06, 18:11)
Bet apie tuos is rytu purkejus tai tiesos yra. Dirba, uzsidirba, pas mus ramu.
Man tai nepatinka online treniruotes. Pavasari musu trenere dare - namie buvo gaila grindu ir siaip ne tas.

Aš su savo trenere pirmąsyk bandysiu taip.
Nes kitu atveju užrūgsiu, sėdi dirbt-katės ant manęs, šilta, gera, judėt nesinori biggrin.gif
Atsakyti
Mes vakar buvom palydėt laisvės Alaus studijoj biggrin.gif užsireginom su appsu, lauke sėdėjom, apie 23 pradėjo jau išprašinėt biggrin.gif

Kas dėl taupymo, tai niekada nieko netaupydavau... Žinau, kad blogai taip, tai dabar atsidedu tuos rekomenduojamus 10% nuo visko, paskui reiks kažkur investuot.
Aš prieš 15m, kai visai žalia jauniklė buvau, investuodavau, smagu man būdavo pažaist, aišku sumos lb mažutės buvo.

Montekrista,
neapsimoka NT nuomai pirkt, nuvertėjimas, nusidėvėjimas tau bus didesnis nei reali nauda.
Neseniai skaičiau apie sutelktinį investavimą į vystomus projektus, na tipo yra objektas ir gali į jį investuoti kad ir 50 žmonių, gali įnešti vos nuo 100eur. Tik nežinau, kokia ten sėkmė tuo klausimu, reiktų labiau pasidomėt.
Geriausia investicija yra skolinimo (yra įvarių platformų, ir net gana mažoms sumoms), bet tai ir rizika didžiausia.

Va matau, Nakviša jau parašė
Įdomu, per kokią įmonę investuoji?
Ir kokia rizika? Ant nulio ar į minusą gali nueit?

Lisitėja,
nu namie tai nelaikyk, bent ant mažo procentuko indėlį įdėk, vis bus euras kitas į kišenę. Aišku, jei be rizikos dedi jokios, tai jie vis tiek nuvertės per laiką, bet mažiau negu kojinėje.

Vienas pažįstamas į auksą investuoja.
Nu šitas tai amžinas g.gif
Atsakyti
Mintos, estateguru, nordstreet.
Žinoma yra rizikos, todėl investicijos išdalintos. Gali investuoti ir iš vis neatgauti, atgauti po metų, pusmečio.
Atsakyti
Klausykit, per tą skaityklę - yra knygų lietuv Amazone?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 11 07, 12:15)
Mintos, estateguru, nordstreet.
Žinoma yra rizikos, todėl investicijos išdalintos. Gali investuoti ir iš vis neatgauti, atgauti po metų, pusmečio.

Ačiū 4u.gif
Seniai investuojat? Kiek proc pliuso būna?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 07, 14:17)
Ačiū  4u.gif
Seniai investuojat? Kiek proc pliuso būna?

Prieš 6 metus pradėjom. 10/11% metinių.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 07, 13:19)
Klausykit, per tą skaityklę - yra knygų lietuv Amazone?

Bijau pameluoti, bet aš nebuvau radusi.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 11 07, 14:26)
Prieš 6 metus pradėjom. 10/11% metinių.
Papildyta:

Bijau pameluoti, bet aš nebuvau radusi.

O, super smile.gif

Montekrista, o angliškai neskaitai? Ar rusų?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 07, 15:29)
O, super smile.gif
Montekrista, o angliškai neskaitai?  Ar rusų?

Skaityčiau, bet lėtai, nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 07, 20:01)
Tavo rūpestis vaikais pasireiškia tik tą akimirką, kai jie žudomi, o man atrodo svarbus ir visas gyvenimas, kokį jie nugyvens, ar nesivolios girtos mamos pastalėj, ar nesiknis konteineriuose, ar nepardavinės savo kūno, ar nesibadys su purvina adata patvoriuose. Ir tt. Bet juk tokiai bukai bažnytinei davatkai kaip tu tai nerūpi. "užaugs kaip nors"

Apie triusikų uostymą gal nepradėkim, ar primint, kaip mane sekiojai ir klausinėjai apie mano turėtus vyrus?  bigsmile.gif

na, kad nezinai, kur kokiom temom bendrauti, pabendrausim cia, kad nustotum torlinti zmogau susikurta jautria tema..

As sneku tik tai, kad pirmiausia zmogaus reikia nenuzudyti, kad jis is vis turetu sansa susikurti savo gyvenima, o kaip susikurs, priklausys nuo daug dalyku, pirmiausia nuo paties zmogaus. Bet aisku, tu gi visazine is anksto zinai, kad sudas is to zmogaus uzuags ir verciau ji zudyti ar ne? as nezinau, bet siu olaiku europoje tikrai zmogus turi labia duag sansu susikurti normalu gyvenima, ci ane koki eviduramziai, yra soc tarnybos, vaiku teises visuose salyse, yra pagalba , taigi visi irankiai, tik daryk. Bet aisku, jei nuzudysi, tai zmogus netures nei maziausio sanso kazka padaryti.
tai gal zudom visus, kurie blogieciai jau suauge, ka? kodel tik gimdoje?knisasi konteineriuosi nusaunam, prisigeria nusaunam....kaip sakai?

tam buvo priezastis, tik tau verciau ja nutyleti ar ne smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 11 07, 20:01)
Na visas forumas jau zino kaip tavo alkoholikas paprasciausio oralinio lakste po pubus, lake, gaudavai i kaulus, begai nuo jo. Dar va kazkokios durnes debilo parsivedima namo is kekses aprasei. Darnios seimos...
Vargses ir tiek.

siaip ikeliu jusu drauges klejones biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 07, 16:39)
Skaityčiau, bet lėtai, nenoriu.

vargse tu nei uzsienio kalbu nemki, o ka is vis moki? doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 11 07, 20:13)
na, kad nezinai, kur kokiom temom bendrauti, pabendrausim cia, kad nustotum torlinti zmogau susikurta jautria tema..

As sneku tik tai, kad pirmiausia zmogaus reikia nenuzudyti, kad jis is vis turetu sansa susikurti savo gyvenima, o kaip susikurs, priklausys nuo daug dalyku, pirmiausia nuo paties zmogaus. Bet aisku, tu gi visazine is anksto zinai, kad sudas is to zmogaus uzuags ir  verciau ji zudyti ar ne? as nezinau, bet siu olaiku europoje tikrai zmogus turi labia duag sansu susikurti normalu gyvenima, ci ane koki eviduramziai, yra soc tarnybos, vaiku teises visuose salyse, yra pagalba , taigi visi irankiai, tik daryk. Bet aisku, jei nuzudysi, tai zmogus netures nei maziausio sanso kazka padaryti.
tai gal zudom visus, kurie blogieciai jau suauge, ka? kodel tik gimdoje?knisasi konteineriuosi nusaunam, prisigeria nusaunam....kaip sakai?

tam buvo priezastis, tik tau verciau ja nutyleti ar ne smile.gif
Papildyta:

siaip ikeliu jusu drauges klejones  biggrin.gif
Papildyta:

vargse tu nei uzsienio kalbu nemki, o ka is vis moki? doh.gif  unsure.gif

Ne ten pataikei, štiš iš čia, čia normalios renkasi.
Daugiau dėmesio čia negausi.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 07, 20:27)
Ne ten pataikei, štiš iš čia, čia normalios renkasi.
Daugiau dėmesio čia negausi.

Ji tik parido, kad nesitvardo , nes jai labai skauda.
Negi pirmas kartas.
Atsakyti
Kažkas mėšlu užsmirdo temoj

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti