Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

per pirmą karantiną tai tiesiog nebuvo kur leisti pinigų biggrin.giftad daugiau atliks. Rūbų ir šiaip gana, nėr mėnesio, kad ko nors nenusipirkčiau-darbo centre minusas biggrin.gif
Papildyta:
o kad jau apie pinigus-mergaitės, kurios atsidedat iš algos ar šiaip - kaip taupot? Įnešat į sąskaitą ar investuojat, o gal kojinėj? Kai suma nemaža, nesinori laikyt šiaip.

Oi, jau tik nesakyk :irnesakyk: Pinigų nebuvo kur leisti :lol:   Per pirmą karantiną,aš beveik visus baldus namuose pasikeičiau.Dbr. pavasariui vėl visokių planų turiu.Kad tik pinigų ir sveikatos būtų.Fantazijos man pakaks :lol:

Aš turiu banke sąskaitą,tiksliau dvi.Viena, tai visiškai neliečiama,pinigai ligai arba senatvei.Kita,kartais pakliudoma,skirta stambesniems pirkiniams.Ir yra pinigų suma, laikoma namuose.Irgi neliečiama.Apie investavimą nieko nesuprantu, ir labai gailiuosi.Nes pinigai, laikomi taip, nieko neuždirba.O,kaip priversti juos dirbti, neturiu supratimo :(

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 06 lapkričio 2020 - 08:19
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 11 06, 08:18)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72731019" data-time="1604641113">
<div>
<p>per pirmą karantiną tai tiesiog nebuvo kur leisti pinigų vartotojo įkelta nuotraukatad daugiau atliks. Rūbų ir šiaip gana, nėr mėnesio, kad ko nors nenusipirkčiau-darbo centre minusas vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:

o kad jau apie pinigus-mergaitės, kurios atsidedat iš algos ar šiaip - kaip taupot? Įnešat į sąskaitą ar investuojat, o gal kojinėj? Kai suma nemaža, nesinori laikyt šiaip.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Oi, jau tik nesakyk irnesakyk.gif Pinigų nebuvo kur leisti lotuliukas.gif   Per pirmą karantiną,aš beveik visus baldus namuose pasikeičiau.Dbr. pavasariui vėl visokių planų turiu.Kad tik pinigų ir sveikatos būtų.Fantazijos man pakaks lotuliukas.gif</p>
<p>Aš turiu banke sąskaitą,tiksliau dvi.Viena, tai visiškai neliečiama,pinigai ligai arba senatvei.Kita,kartais pakliudoma,skirta stambesniems pirkiniams.Ir yra pinigų suma, laikoma namuose.Irgi neliečiama.Apie investavimą nieko nesuprantu, ir labai gailiuosi.Nes pinigai, laikomi taip, nieko neuždirba.O,kaip priversti juos dirbti, neturiu supratimo verysad.gif

</p>

o kai laikai atskiroj sąskaitoj, kiek moki už jos aptarnavimą?
AŠ irgi apie investavimą nė bum bum unsure.gif
Atsakyti

o kai laikai atskiroj sąskaitoj, kiek moki už jos aptarnavimą?
AŠ irgi apie investavimą nė bum bum unsure.gif

Pinigai padeti banke nuverteja. Musiskius investuoja MB.

Uzsienio bankuose dar buna papildoma "kisene" banko saskaitoje, kurioje laikomi pinigai uzdirba, bet asaros ten. :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 11 06, 09:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72731039" data-time="1604645577"><div><p>o kai laikai atskiroj sąskaitoj, kiek moki už jos aptarnavimą?
AŠ irgi apie investavimą nė bum bum vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Pinigai padeti banke nuverteja. Musiskius investuoja MB.
</p><p>Uzsienio bankuose dar buna papildoma "kisene" banko saskaitoje, kurioje laikomi pinigai uzdirba, bet asaros ten. smile.gif
</p>

tai va, kad nuvertėja. Galvoju net gal biski dar padėjus imt dalį paskolos ir būstą nuomai pirkt?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 06, 09:45)
tai va, kad nuvertėja. Galvoju net gal biski dar padėjus imt dalį paskolos ir būstą nuomai pirkt?

Su nt nuoma gera ideja.
Tik dabar reikia atsizvelgt i covid situacija, nes studentai grizta pas tevus( mokslas nuotoliniu budu), daug ka prastovu atleis, pajamu nebus.
Atsakyti

Daug kas taip daro, bet ne visada apsimoka. :) Reikia paskaiciuoti visgi.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 11 06, 09:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72731061" data-time="1604648741"><div><p>tai va, kad nuvertėja. Galvoju net gal biski dar padėjus imt dalį paskolos ir būstą nuomai pirkt?</p></div></blockquote><p>Daug kas taip daro, bet ne visada apsimoka. smile.gif Reikia paskaiciuoti visgi.
</p>

Taip, mb toks atsargus, mano idėjas visad vertina racionaliai biggrin.gif
Atsakyti
NT nuoma - pasyvios pajamos. Bet čia priklauso nuo vietos, poreikio, netgi nuomuotojo požiūrio į turtą.
Mes investuojame į skolinimus. Alia “bobutės paskola”.
Atsakyti

Taip, mb toks atsargus, mano idėjas visad vertina racionaliai biggrin.gif

Tai gerai, jei jis lengvai skeptiskas. Siaip laikyti pinigus banke yra tikrai nesamone. Gerai man, kad MB rupinasi tuo, as nei sekundes neturiu apie tai galvoti. Man cia tokia neidomi tema, nors nusisauk.

Kolega buta nuomojo ir savininkai ji pardave kitiems. Jis paskaiciavo, kad uz tokia kaina, kiek jis dabar nuomoja, tas butas naujiems savininkams atsipirks uz 50-60 metu. Tada perki ir tikiesi, kad nuoma kils, bet ne visuose miestuose tas akivaizdu. Kai kur butu kainos tokios neadekvacios, kad net netelpa galvon. Ten tiesiog eilinis dvieju kambariu butas, bet kaina 500k. :)

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 11 06, 10:13)
NT nuoma - pasyvios pajamos. Bet čia priklauso nuo vietos, poreikio, netgi nuomuotojo požiūrio į turtą.
Mes investuojame į skolinimus. Alia “bobutės paskola”.

Hmm apie tai nepagalvojau, tipo skolinat? O jei neatiduoda? Aj,ir čia nieko neraukiu biggrin.gif
Papildyta:
Kai pagalvoju, jokio finansinio raštingumo verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 11 06, 10:16)
Kolega buta nuomojo ir savininkai ji pardave kitiems. Jis paskaiciavo, kad uz tokia kaina, kiek jis dabar nuomoja, tas butas naujiems savininkams atsipirks uz 50-60 metu. Tada perki ir tikiesi, kad nuoma kils, bet ne visuose miestuose tas akivaizdu. Kai kur butu kainos tokios neadekvacios, kad net netelpa galvon. Ten tiesiog eilinis dvieju kambariu butas, bet kaina 500k. smile.gif
</p>

Tai savininkai tiesiog investavo pinigus, nebytinai tam, kad atsipirktu po 50 metu. Dabar pajamas nesa, paskui gal vaikam reiks.
500k cia kas? 50 000?
Tai aisku oad reikia pirkt Vilniuj, Kaune, Klaipedoj, kur miestai gyvi.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 06, 11:32)
Hmm apie tai nepagalvojau, tipo skolinat? O jei neatiduoda? Aj,ir čia nieko neraukiu biggrin.gif
Papildyta:
Kai pagalvoju, jokio finansinio raštingumo verysad.gif

Skolinam įmonei, kuri skolina kitiems. Fiziniams asmenims.
Verslo rizika visur yra. Kol kas pakibę tik ~2k€.
Atsakyti