Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 03, 14:44)
gali įmest nuorodą trasos, kad matytųsi žemėlapy?
Uždarys sporto klubus...iki šeštadienio varysiu į visas kur tik galiu unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

https://neriesparkas...-turizmo-trasa/
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 03, 15:11)

Ačiuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 11 02, 20:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72728979" data-time="1604321566"><div><p>Mėgstam takus, tai einam vis.</p></div></blockquote><p>O kokie takai jums labiausiai patinka?
</p><p></p><p>Kaip ilgasis savaitgalis, moteros?
</p><p></p>

Situacija realiai
Sake, kad i kavines, barus isankstine registracija. Nzn, jau Vln senai nebevalgom. Bet buvom Rinkuskese. Vyrai vaziavo alaus ir giris. Est uzsinorejau kaip nezinia jas ( cia as!!! Covid baile). Sakau einam. Samo geriai degalinej desrainis. Bet nuvarem i restorana. Prie iejimo" jus pasitiks, nuves". Beskaitant durus atudare padaveja, paklause keliese busim ir nuvede i antra auksta. Po to atnese prigrameles barcod isiinstaliuot i telefa ir reikejo uzpildyt jeliese, vardas, pav, tel nr.. Tai kokia cia isankstine registtacija.
Po to vaziavom i kazkoki K...........( nebeatsimenu kaimo pavadinimo) zeet helowyno miestelio. Zmoniu kaip per Kaledu egles iziebima. Ten irgi reikejo savo duomenis palikt po bilieto pirkimo...
Bl bl...snd skaitau, sporto klubus uzfaro
Taip verkslena verslininkai. Ok, gerai kad uzdaro. Ten po tu prakaituojanciu kazi kas eina inventoriu valo.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 10 31, 07:29)
.O dbr bobulės ir diedukai okupavę pardes ir kelius.Kaukės ant smakrų, ir lekia.

Mane labiau erzina nebobutes, o jaunimas nosi kaip birka is trusiku istrauke. Senoliai tai ka, seni, tikrai tikiu iad daugelis serga sirdies kraujagysliu ligom, oro truksta.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 11 03, 19:43)
Situacija realiai
Sake, kad i kavines, barus isankstine registracija. Nzn, jau Vln senai nebevalgom. Bet buvom Rinkuskese. Vyrai vaziavo alaus ir giris.

Ar patiko? bigsmile.gif Mums patys skaniausi alūs iš Biržų kraštų ax.gif
Atsakyti
Mano sporto klube nėra masės žmonių, visur priemonės dezinfekcijai, erdvė, kam tokius uždarinėt?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 11 03, 19:43)

Bl bl...snd skaitau, sporto klubus uzfaro
Taip verkslena verslininkai. Ok, gerai kad uzdaro. Ten po tu prakaituojanciu kazi kas eina inventoriu valo.

Na, mano lankomas sporto klubas nedidelis,švarus ir žmonės tvarkingi renkasi.Jau dabar yra pakoreguotas lankymo laikas.Šiaip su savo abonimentu galiu įeiti sportuoti nuo 8 iki 18 val.O dabar privalau ateiti 10 val. išeiti 12.Leidžia ne daugiau 15 žmonių vienu metu būti.Visur pilna dez skysčio.Visi privalo turėti savo rankšluosčius,didžioji dauguma su puspirštinėmis.O, jei lankytojai treniruoklius nutaško prakaitu, tai patys ir turi tai nuvalyti.Čia jau kultūros reikalas.
Man gana buvo pavasarinio uždarymo, gana, nebenoriu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 03, 15:11)

O, aš buvau girdėjusi, kad atidarė, bet detaliai įsiskaičiau tik dabar. Reikia čia jau visos dienos ir dviračių. Kada nors būtinai, dėkui už info!!

Dirbu iš namų, bet negaliu normaliai dirbti, nes va rinkimai JAV tai visas trileris. Kiek spėju susigaudyti, tai vis tik DT turbūt bus perrinktas, nors čia dar kai kas rašo, kad neaišku. Bet kokia pas juos ten įdomi sistema. Pvz, dėl tų balsavimų paštu-taip balsuoti galima, bet staiga girdžiu, jog liepta dėti tuos balsus atskirai, kad reikalui esant būtų galima jų nepriskaičiuoti. Whaaat??
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 11 04, 10:03)
O, aš buvau girdėjusi, kad atidarė, bet detaliai įsiskaičiau tik dabar. Reikia čia jau visos dienos ir dviračių. Kada nors būtinai, dėkui už info!!

Dirbu iš namų, bet negaliu normaliai dirbti, nes va rinkimai JAV tai visas trileris. Kiek spėju susigaudyti, tai vis tik DT turbūt bus perrinktas, nors čia dar kai kas rašo, kad neaišku. Bet kokia pas juos ten įdomi sistema. Pvz, dėl tų balsavimų paštu-taip balsuoti galima, bet staiga girdžiu, jog liepta dėti tuos balsus atskirai, kad reikalui esant būtų galima jų nepriskaičiuoti. Whaaat??

Keista ten sistema, labai.
Atsakyti

Aciu Mylimuke uz nuoroda. Su dviraciais ta trasa pravaziuot super butu. Gal kita vasara pavyks. :)

Atsakyti

Ar patiko? bigsmile.gifMums patys skaniausi alūs iš Biržų kraštų ax.gif

O kur perkate?

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 11 04, 10:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72729702" data-time="1604428215"><div><p>Ar patiko? vartotojo įkelta nuotraukaMums patys skaniausi alūs iš Biržų kraštų vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O kur perkate?
</p>

Dažniausiai perkam kai važiuojam keliaujam kažkur, tai issigūglinam net mažiausias vietines daryklas.
O Rinkuškių tai ir e shopas yra, bet dažniausiai tokie specializuotose parduotuvėse būna, o ne prekybcentriuose.

Kristina
Ta trasa jau labai sena, aš pirmąkart ėjau gal prieš 8 metus. Jei oras geras, galima ir eiti, pailsit, užkandžiaujant. Ten dar kažkokie stop'ai yra, su pasakojimais, regykla į Nerį, twn toj kilpoj kaimeliukai tokie maži gražūs, yra stovykla su haskiais ir dar kazkuo.
Atsakyti