Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 02, 14:27)
Jo, šitas gan populiarus, ypač po rekonstrukcijos.
Koks fainas tas molio krantas, užskaitau smile.gif

Nu va, fainai!
Esu Šilėnų kažkada buvusi, patiko.
Mes tai nusprendėm nuvažiuoti pažiūrėti Skvernelio keliuko biggrin.gif Na, pažiūrėti kur ten tas asfaltas ir tuo pačiu pasivaikščioti kažkur aplink. Tai žvyrkelis/asfaltas/žvyrkelis, ten keli tokie kaip ir kaimukai, tas asfaltuotame ruože turi ir visiškų lūšnų ir prašmatnių bei gražių namų, o tolesniame jau labiau apgriuvę, nors man kuo toliau ten tuo geriau-Skvernelio kvartale labai jau girdisi nuo Gariūnų ten tie įrenginiai, toks pastovus ūžimas. Tikrai sakyčiau, kad prie Vln yra labiau apgyvendintų kvartalų, kur asfaltuotas kelias būtų logiškiau. Palaipiojom Neries krantais, pasidžiaugėm gelsvais lapais ir grynu oru (free zone nuo kaukių).
A, dar kiek tolėliau radom tokį aptvertą plotą grynai veik vidury miško: persirengimo būdelė, teniso kortai, darbininkai dar kažką stato. Mano draugai pavadino, kad čia naujųjų laikų (covidiniai) sporto aikštynai-kad būtų vidury miško ir galėtum be kaukės būti biggrin.gif
Atsakyti

Mėgstam takus, tai einam vis.

O kokie takai jums labiausiai patinka?

Kaip ilgasis savaitgalis, moteros?

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 11 02, 20:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72728979" data-time="1604321566"><div><p>Mėgstam takus, tai einam vis.</p></div></blockquote><p>O kokie takai jums labiausiai patinka?
</p><p></p><p>Kaip ilgasis savaitgalis, moteros?
</p><p></p>

Tie, kur mažsi žmonių biggrin.gif sesė užrodė l gerą šalia Belmonto, jis toks mažai kam žinomas, kelias visoks, dvi val super.
Varnikų neblogas, bet tuo mediniu taku eit nlb. Karmazinų geras.
Man svarbu, kad šuo lakstytų laisvas biggrin.gif
Papildyta:
Savaitgalis ribotai- treniruotė ir du pažintiniai takai, viskas.
Atsakyti
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72728979" data-time="1604321566"><div><p>Mėgstam takus, tai einam vis.</p></div></blockquote><p>O kokie takai jums labiausiai patinka?
</p><p></p><p>Kaip ilgasis savaitgalis, moteros?
</p><p></p>

Leidom aitvarus su vaiku-neturiu tam gabumų, o jis turi, jaučiausi biški lūzere smile.gif
A, dar iškepiau "raganų pirštų"-tokių sausainių, kur pailgi voleliai kaip pirštas, o viršuje migdolas kaip nagas, šiurpiai gerai atrodė. Ir kugelį. Ir vištą. Ir ....ai, žodžiu, šiek tiek pas tėtį buvau virėja-kepėja, ne, čia nelabai man.
Aplankėm tėtį ir už gimines kapuose gėlių padėjome. Nedidelis miestas, žmonių nebuvo daug. Bet va sudalyvavom toje Vėlinių misterijoje, į kurią buvo kviesta nevykti smile.gif

Atsakyti
O kokie takai jums labiausiai patinka?
Kaip ilgasis savaitgalis, moteros?

Mano mėgstamiausias ever Neries kairiojo kranto trasa. Tik ji 25 km, bet beveik visa eina palei upę kilpoj tokioj, žmonių nedaug, ramuma ir takas geras. Visais metų laikais joje buvus wub.gif
Savaitgalis tik dviese buvo, labai jau seniai tokį turėjom biggrin.gif ax.gif
Giminių nelankėm, stengiamės be reikalo nekontaktuot.
MB mama ryt coronos testą darosi, kažkas į darbą sergantis užėjo unsure.gif sakė gerklę skauda, raumenis, bet gal iš baimės rodosi taip tik unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 02, 22:49)
Mano mėgstamiausias ever Neries kairiojo kranto trasa. Tik ji 25 km, bet beveik visa eina palei upę kilpoj tokioj, žmonių nedaug, ramuma ir takas geras. Visais metų laikais joje buvus  wub.gif
Savaitgalis tik dviese buvo, labai jau seniai tokį turėjom  biggrin.gif  ax.gif
MB mama ryt coronos testą darosi, kažkas į darbą sergantis užėjo  unsure.gif  sakė gerklę skauda, raumenis, bet gal iš baimės rodosi taip tik  unsure.gif

o ta trasa ne žiedinė? Ty mašiną pastačius grįžti į tą pačią vietą? Nuo kur pradedat eiti?
Atsakyti

Mano mėgstamiausias ever Neries kairiojo kranto trasa. Tik ji 25 km, bet beveik visa eina palei upę kilpoj tokioj, žmonių nedaug, ramuma ir takas geras. Visais metų laikais joje buvus wub.gif
Savaitgalis tik dviese buvo, labai jau seniai tokį turėjom biggrin.gifax.gif
MB mama ryt coronos testą darosi, kažkas į darbą sergantis užėjo unsure.gifsakė gerklę skauda, raumenis, bet gal iš baimės rodosi taip tik unsure.gif

Aplink mane zmones irgi "simptomus" jaucia suzinoje, kad kas is aplinkiniu serga. Tikekimes MB mamai cia irgi tik baime. :)

Atsakyti

Leidom aitvarus su vaiku-neturiu tam gabumų, o jis turi, jaučiausi biški lūzere smile.gif
A, dar iškepiau "raganų pirštų"-tokių sausainių, kur pailgi voleliai kaip pirštas, o viršuje migdolas kaip nagas, šiurpiai gerai atrodė. Ir kugelį. Ir vištą. Ir ....ai, žodžiu, šiek tiek pas tėtį buvau virėja-kepėja, ne, čia nelabai man.
Aplankėm tėtį ir už gimines kapuose gėlių padėjome. Nedidelis miestas, žmonių nebuvo daug. Bet va sudalyvavom toje Vėlinių misterijoje, į kurią buvo kviesta nevykti smile.gif

Ooo, leisti aitvarus gera pramoga. Buvau pamirsusi visai.

Jei tiek gaminai, turejai gera dali laiko prie puodu praleist. :)

Atsakyti
Mes turim kelis didelius aitvarus, prie jūros visad leidžiam, smagu.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 11 03, 08:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kristi_na" data-cid="72729184" data-time="1604345235"><div><p>Leidom aitvarus su vaiku-neturiu tam gabumų, o jis turi, jaučiausi biški lūzere vartotojo įkelta nuotrauka
Aplankėm tėtį ir už gimines kapuose gėlių padėjome. Nedidelis miestas, žmonių nebuvo daug. Bet va sudalyvavom toje Vėlinių misterijoje, į kurią buvo kviesta nevykti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ooo, leisti aitvarus gera pramoga. Buvau pamirsusi visai.
</p><p>Jei tiek gaminai, turejai gera dali laiko prie puodu praleist. smile.gif
</p>

Man tai patinka žiūrėti kaip aitvarai skrenda!
Ai, ten specų aplink mane yra, kur parasparniais skraido, kažkokius parasparninius aitvarus paėmė, šiek tiek sunkiau valdyti, oras buvo vėjuotas turbulentiškai, tai aš paskui geriau jau žiūrėjau smile.gif

Prie puodų tiek daug man nepatinka, bet norėjosi tėtį palepinti, vienas jis, tai kai atvažiuojam bandom bent kažką padėti...

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 03, 08:00)
o ta trasa ne žiedinė? Ty mašiną pastačius grįžti į tą pačią vietą? Nuo kur pradedat eiti?

Taip, ir su dviračiais galima varyt. Arba traukiniu atvaryt.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 03, 14:32)
Taip, ir su dviračiais galima varyt. Arba traukiniu atvaryt.

gali įmest nuorodą trasos, kad matytųsi žemėlapy?
Uždarys sporto klubus...iki šeštadienio varysiu į visas kur tik galiu unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti