Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Naujaji Orleana as irgi, tik bijau busiu turbut nusivylus prancuzisku kvartalu :)

Tas taip, baimė nusivilti yra. T.y. rasti ne tai, ko tikėjausi. Kita vertus, o gal bus dar geriau?

Atsakyti

Tas taip, baimė nusivilti yra. T.y. rasti ne tai, ko tikėjausi. Kita vertus, o gal bus dar geriau?

As abejoju ar bus geriau. Man isvis ju miestai su MacDonald's ir Dunkin Donuts kas antra zingsni yra baisiai neidomus. :) Naujasis Orleanas man fantazijose yra susidejes is knygos "Interviu su vampyru". Speju nebutu panasu :D 

Atsakyti

As abejoju ar bus geriau. Man isvis ju miestai su MacDonald's ir Dunkin Donuts kas antra zingsni yra baisiai neidomus. :) Naujasis Orleanas man fantazijose yra susidejes is knygos "Interviu su vampyru". Speju nebutu panasu :D

Man fantazija Naująjį Orleaną piešia pagal tos pačios Anne Rice knygą The Witching Hour  :D​ 

Drįstu tikėtis, kad senoji miesto bus tokia, kaip ten aprašyta - dideli, sodų apsupti ir tankiai vijokliais apaugę mediniai namai su verandomis ir supamaisiais krėslais jose, karštis ir drėgmė bei nuolatos jaučiamas pelkių kvapas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 31 spalio 2020 - 18:43

Man fantazija Naująjį Orleaną piešia pagal tos pačios Anne Rice knygą The Witching Hour  :D​ 

Drįstu tikėtis, kad senoji miesto bus tokia, kaip ten aprašyta - dideli, sodų apsupti ir tankiai vijokliais apaugę mediniai namai su verandomis ir supamaisiais krėslais jose, karštis ir drėgmė bei nuolatos jaučiamas pelkių kvapas.

Gera knyga? Jau noriu skaityti :D

Atsakyti

Gera knyga? Jau noriu skaityti :D

Panašaus stiliaus, kaip ir Interviu su vampyru. Mistika, demonai, raganos, paprasti mirtingieji, regėjimai, burtai, mirtys. Toliau seka Lasher ir Taltos. Man labai patiko.

Atsakyti
Oras super, varom išbandyt naujo tako.
Coronai atsiradus takuose pastebimai padaugėjo žmonių, smagu, kad juda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 02, 10:07)
Oras super, varom išbandyt naujo tako.
Coronai atsiradus takuose pastebimai padaugėjo žmonių, smagu, kad juda biggrin.gif

Papasakok kai grįši koks takas ir kaip...
Mes šnd Vln, tai galvoju kur čia palėkti, kad žmonių nebūtų ir be kaukės pasivaikščioti. Turbūt šiandien bus misija neįmanoma...
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 11 02, 10:38)
Papasakok kai grįši koks takas ir kaip...
Mes šnd Vln, tai galvoju kur čia palėkti, kad žmonių nebūtų ir be kaukės pasivaikščioti. Turbūt šiandien bus misija neįmanoma...

Tai nebent tik kokiais nepopuliariais gamtos takais.
Jūs ne iš Vilniaus? Neseniai klaust norėjau.
O mes varysim prie tavo rekomenduoto ežero, apeisim kokį ratą ir šoksim išsimaudyt. Įkalbėjau ir MB, tai toks patenkintas liko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 02, 11:06)
Tai nebent tik kokiais nepopuliariais gamtos takais.
Jūs ne iš Vilniaus? Neseniai klaust norėjau.
O mes varysim prie tavo rekomenduoto ežero, apeisim kokį ratą ir šoksim išsimaudyt. Įkalbėjau ir MB, tai toks patenkintas liko  biggrin.gif

Na, savaitgaliais dažnai link Anykščių traukiam. O šiaip Vilnius. Nors kilusi aš visai ne iš tų dviejų miestų smile.gif
Faina, kad įkalbėjai! Man šiandien gal pasivaikščioti užteks smile.gif
Atsakyti
Šilėnų pažintiniam.
Gerai, kad ryte varėm. Grįžtant tirk auto daug, žmonių.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 02, 13:52)
Šilėnų pažintiniam.
Gerai, kad ryte varėm. Grįžtant tirk auto daug, žmonių.

Jo, šitas gan populiarus, ypač po rekonstrukcijos.

Koks fainas tas molio krantas, užskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 02, 14:27)
Jo, šitas gan populiarus, ypač po rekonstrukcijos.
Koks fainas tas molio krantas, užskaitau smile.gif

Mėgstam takus, tai einam vis.
Atsakyti