Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Žu žu @ 2020 10 30, 20:48)
Viskas  biggrin.gif  namai, miestai, automobiliai, porcijos, zmones. Pirma karta ten lankantis viskas atrode didelio dydzio 😁😁
Papildyta:

Automobilius dar suprantu

Zmones - na tas drauges zentas didelis ir storas biggrin.gif . Kaip .Hagridas biggrin.gif
Atsakyti
Jaučiu uždarys tuoj sporto klubus ir etc.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 30, 21:27)
Jaučiu uždarys tuoj sporto klubus ir etc....  unsure.gif

Aisku uzdarys.
Ir reikia.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 30, 21:28)
Aisku uzdarys.
Ir reikia.

Žinau...bet kol kas sportuoju, nenoriu to atsisakyt unsure.gif po to bl vėl sunku pradėt sportuot, grįžt į ritmą...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 30, 21:27)
Jaučiu uždarys tuoj sporto klubus ir etc....  unsure.gif

Man irgi tokia nuojauta kyla.Suprantu, kad sportuojantys be kaukių,ypač sergantys yra užkrato bomba
.Delfyje skaičiau,kad lenkai kapines uždaro.Galėtų ir pas mus taip.O dbr bobulės ir diedukai okupavę pardes ir kelius.Kaukės ant smakrų, ir lekia.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 10 31, 07:29)
Man irgi tokia nuojauta kyla.Suprantu, kad sportuojantys be kaukių,ypač sergantys yra užkrato bomba
.Delfyje skaičiau,kad lenkai kapines uždaro.Galėtų ir pas mus taip.O dbr bobulės ir diedukai okupavę pardes ir kelius.Kaukės ant smakrų, ir lekia.

Kokia ten bomba, kai autobusais žmonės vsžinėja...
Ok grupines gali uždaryt, bet baseinus, sales palikt.
Atsakyti
Man susidaro toks įspūdis, kad viena ranka leidžia, kita ranka draudžia.Bet pilno karantino, tai jau tikrai nenoriu.O, jei viską vėl uždarys, tai nors ramiai lapus susigrėbsiu.Čia irgi savotiškas sportas, pvz dailusis lapų grėbimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 10 31, 07:38)
Man susidaro toks įspūdis, kad viena ranka leidžia, kita ranka draudžia.Bet pilno karantino, tai jau tikrai nenoriu.O, jei viską vėl uždarys, tai nors ramiai lapus susigrėbsiu.Čia irgi savotiškas sportas, pvz dailusis lapų grėbimas biggrin.gif

Visai visko neuždarys.
Bet pokyčių bus...
Atsakyti
Jei rinktis kur keliaut, tai Š arba P Amerika. Tiek dėl nacionalinių parkų, tiek dėl miestų. Gyvent tikrai nenorėčiau, tik aplankyt.

Turkiški saldumynai per saldūs. Skaniausias man kunefe (toks deserčiukas su saldžiu lydytu sūriu viduj, apskrudintu viršum).
https://img.sndimg.c...xresdefault.jpg
Atsakyti
Pasportavau, burbuluose pamirkau, pirty, varysim į trasą, oras super
Atsakyti

Ta prasme, " didelio dydzio"? Kas?
Maistas. Drauge buvo atsiuntusi fotke kaip ryte eilej stovi kazkokioj Niujorko picerijoj. V8si ja zino, kazkokia legendine.
Nzn, man pica su Italija asociojasi.

Miestai, gatves, atstumai, masinos, zmones, namai, prekybcentriai, porcijos, net maistas parduotuvese supakuotas dideliais kiekiais.

Atsakyti

Noriu ten aplaunyti San Franciską ir Naująjį Orleaną. Ir nacionalinius parkus.

Naujaji Orleana as irgi, tik bijau busiu turbut nusivylus prancuzisku kvartalu :)

Atsakyti