Svajone - Brazilija.</p></div></blockquote><p>Ten gamta nuostabi. Visiskai kita skale su Europa lyginant. MB irgi netraukia, bet jis nezino ka praranda. Del maisto tai jis istisai skustusi ten.
</p>
Gal Los Angele ir grazu - palmes, silta.
Man amerikieciu keistokas mentalitetas, tas humoras ( sikna paridyt, paperst), kiti dalykai. Pvz vakar per zinias rodo, kaip Niujirke vienas sugalvojo kavine issaugit darbui per karantina - prisipurko celofaniniu burbulu, sustate kavines lauke, i burbula staliuka su kedem. Tipo jis toks protingas, dar burbulu pirks, zmones taip nori tokiu covid laikotarpiu kavinej sedet. Tai ok, ateina covidinis, sedi, valgo, iseina. Ok, staliuka nuvalys su dezinfekciniu, o pats oras tam celifano burbule kaip issivalys? Prekybcentriuose , pardese tai ventiliavim9 sistemis visu pagegumu dirba. O cia?
Drauges dukte istekejo i JAW. Tai man taip keista, zento tevai turi mama, dukte su vyru Manchetene bute gyvena. Tai drauge su vyru skrido pas dukra , apsistojo viesbuty. Nu ok, neniri ten bute trintis , jauniems trukdyt, bet uosviai net neleido suprast, kad pas juos apsistotu.
Man taip uosviai is kitur atvaziuotu - kviesciau pas save, net minties nebutu siulyt kazkur ieskot kur apsistot.