Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 10 30, 13:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72727872" data-time="1604055109"><div><p>Manes Amerika netraukia. Ypac JAW ir Kanada. Nebent irgi kas uz dyka nuveztu.
Svajone - Brazilija.</p></div></blockquote><p>Ten gamta nuostabi. Visiskai kita skale su Europa lyginant. MB irgi netraukia, bet jis nezino ka praranda. Del maisto tai jis istisai skustusi ten.

</p>

Gal Los Angele ir grazu - palmes, silta.
Man amerikieciu keistokas mentalitetas, tas humoras ( sikna paridyt, paperst), kiti dalykai. Pvz vakar per zinias rodo, kaip Niujirke vienas sugalvojo kavine issaugit darbui per karantina - prisipurko celofaniniu burbulu, sustate kavines lauke, i burbula staliuka su kedem. Tipo jis toks protingas, dar burbulu pirks, zmones taip nori tokiu covid laikotarpiu kavinej sedet. Tai ok, ateina covidinis, sedi, valgo, iseina. Ok, staliuka nuvalys su dezinfekciniu, o pats oras tam celifano burbule kaip issivalys? Prekybcentriuose , pardese tai ventiliavim9 sistemis visu pagegumu dirba. O cia?
Drauges dukte istekejo i JAW. Tai man taip keista, zento tevai turi mama, dukte su vyru Manchetene bute gyvena. Tai drauge su vyru skrido pas dukra , apsistojo viesbuty. Nu ok, neniri ten bute trintis , jauniems trukdyt, bet uosviai net neleido suprast, kad pas juos apsistotu.
Man taip uosviai is kitur atvaziuotu - kviesciau pas save, net minties nebutu siulyt kazkur ieskot kur apsistot.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 30, 13:33)
Man amerikieciu keistokas mentalitetas, tas humoras ( sikna paridyt, paperst), kiti dalykai. Pvz vakar per zinias rodo, kaip Niujirke vienas sugalvojo kavine issaugit darbui per karantina - prisipurko celofaniniu burbulu, sustate kavines lauke, i burbula staliuka su kedem. Tipo jis toks protingas, dar burbulu pirks, zmones taip nori tokiu covid laikotarpiu kavinej sedet. Tai ok, ateina covidinis, sedi, valgo, iseina. Ok, staliuka nuvalys su dezinfekciniu, o pats oras tam celifano burbule kaip issivalys? Prekybcentriuose , pardese tai ventiliavim9 sistemis visu pagegumu dirba. O cia?
Drauges dukte istekejo i JAW. Tai man taip keista, zento tevai turi mama, dukte su vyru Manchetene bute gyvena. Tai drauge su vyru skrido pas dukra , apsistojo viesbuty. Nu ok, neniri ten bute trintis , jauniems trukdyt, bet uosviai net neleido suprast, kad pas juos apsistotu.
Man taip uosviai is kitur atvaziuotu - kviesciau pas save, net minties nebutu siulyt kazkur ieskot kur apsistot.

Na, pas mus kad ir 4 kambariai, bet kur kišt atvykusius ilgesniam laikui? Ne milijonus ksinuoja viešbučiai.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 30, 13:36)
Na, pas mus kad ir 4 kambariai, bet kur kišt atvykusius ilgesniam laikui? Ne milijonus ksinuoja viešbučiai.

O man keista, kad du pensininkai gyvenantys name, neturi vietos. Ir kalba eina ne apie menesius, o savaite laiko.
Atsakyti

Man ju miestai nei grazus, nei idomus. Las Vegasas galetu sudegti ir nusprogti. Va ju nacionaliniai parkai ispudingi. :)

Atsakyti

O man keista, kad du pensininkai gyvenantys name, neturi vietos. Ir kalba eina ne apie menesius, o savaite laiko.

Sitas elgesys man irgi keistas. Tik mes kalbejome apie keliones. Apskritai JAV gyventi nenoreciau. Jei man patiktu, tai turbut ir buciau ten isvaziavusi. Man ten viskas didelio dydzio ir padaryta is plastiko. Miestai be istorijos, maistas baisus, atstumai tragiski. 

Atsakyti

Sitas elgesys man irgi keistas. Tik mes kalbejome apie keliones. Apskritai JAV gyventi nenoreciau. Jei man patiktu, tai turbut ir buciau ten isvaziavusi. Man ten viskas didelio dydzio ir padaryta is plastiko. Miestai be istorijos, maistas baisus, atstumai tragiski. 

Noriu ten aplaunyti San Franciską ir Naująjį Orleaną. Ir nacionalinius parkus.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 30, 14:39)

Na, visokiu zmoniu buna 😁 mano istorija tokia, kad darbo reikalais savaite turejau praleisti jeilio univere. Tai viena amerikiete, su kuria Lietuvoje buvau bendravusi pora valandu, mane prieme gyventi visai savaitei i savo nama. Ji is to univero, suzinojo, kad esu pakviesta atvykti, tad susisieke su manim ir pasiule pagyventi pas ja, dar nurodydama, kad ji mane vezios i darba ir atgal, nes musu darbo laikai ir vieta sutapo 😁 ir dar pusrycius ir vakariene pas juos valgiau, neleido nieko pirkti is maisto parduotuveje, vezesi mame i juros gerybiu restorana ir vel neleido sumoketi, nes sake as jos svecias ir jai malonu mane priimti. Jauciausi kosmose is tikro 😁😁 jos draugai menininkai, tai ejom i paroda, paskui veze i muzieju, po pardas trynemes. Tokia patirtis vienintele, nesu niekur taip karaliskai priimta. Ir negali sakyt, kad jie kokie milijonieriai ar siaip keistupliai, tiesiog neitiketinai maloni seima.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 10 30, 12:50)
Saldumynu nemegstu, bet baklava galiu kazi kiek suvalgyt.

Oi, baklava geris wub.gif wub.gif wub.gif ir dar tie ju saldainiai geliniai su riesutais wub.gif tik juos reikia brangesnius pirkti, papiguskes sintetiniai kazkokie, neskanus. Beja, Kauno bazeje vyras kartais uztaiko nupirkti tu geliniu saldumynu wub.gif wub.gif tai pardaveja dar ir supakuoja graziai ir paragavimui keliu rusiu ideda (tik tie paragavimui matyt pigesni, nes riesutu maziau biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 10 30, 14:12)
Man ten viskas didelio dydzio ir padaryta is plastiko. Miestai be istorijos, maistas baisus, atstumai tragiski. 
</p>

Ta prasme, " didelio dydzio"? Kas?
Maistas. Drauge buvo atsiuntusi fotke kaip ryte eilej stovi kazkokioj Niujorko picerijoj. V8si ja zino, kazkokia legendine.
Nzn, man pica su Italija asociojasi.
Atsakyti
Skaniaisią picą valgiau Milane, bet ten pat valgiau ir labai vidutiniškų picų
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 30, 20:16)
Ta prasme, " didelio dydzio"? Kas?

Viskas biggrin.gif namai, miestai, automobiliai, porcijos, zmones. Pirma karta ten lankantis viskas atrode didelio dydzio 😁😁
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 30, 21:29)

As Italijoj nebuvau, bet va amerikoj picos skanios kiek esu valgius. O ir labai skaniu Lenkijoj esam ragave. Ir be viena karta. Kartais pataikai ant tu popieriniu, o kartais tokio skonio gauni wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 30, 21:29)

Bergame
Atsakyti

Mano skaniausia pica buvo Venecijoj. Neskaniausia ten pat.  :D 

Atsakyti