As kai galvoju apie keliones, man iskart mintis - ka ten valgysiu. Mes su MB abu taip. Salis pazistame per maista, labai megstame lankytis turguose. Gali nebuti baznycios, bet i turgu butinai nueisim.
O i musulmoniskus krastus manes visiskai netraukia. Gyvenau ten kur nardant gatvelese vietomis nesupranti ar tu Europoje vis dar. Man ju saldumynai nepatinka, maistas irgi toks so so.
Miltukai tokie rudi, pirkt daug kur yra, visokiose internetinėse, sveiko maisto parduotuvėlėse.
</p>
Man tai visos pietų šalys kur prie jūros tinka, nes tik ten suprantu, kad galėčiau valgyti žuvį daugiausiai. Plius daržovės nuostabios ir patiekalų iš daržovių įvairovė, alyvuogės (kokių pas mus nėraaaa), vaisiai. O turkiški saldumynai man patinka tik vieni-tie tokie brangūs, kur su riešutais ir saldoki, ne per saldūs, bet saldumynų aš nesu didelė mėgėja.
O kai suprantu, kad jau riba tarp Europos ir ne-labai patinka man. Ir tie kvietimai musulmoniškai maldai mane perkelia akimirksniu į kažkokią kitokią realybę. Nors tikrai nieko bendro su jų religija neturiu, bet kažkokia pasąmoninė trauka, nepaaiškinu protu.
Man tai visos pietų šalys kur prie jūros tinka, nes tik ten suprantu, kad galėčiau valgyti žuvį daugiausiai. Plius daržovės nuostabios ir patiekalų iš daržovių įvairovė, alyvuogės (kokių pas mus nėraaaa), vaisiai. O turkiški saldumynai man patinka tik vieni-tie tokie brangūs, kur su riešutais ir saldoki, ne per saldūs, bet saldumynų aš nesu didelė mėgėja.
O kai suprantu, kad jau riba tarp Europos ir ne-labai patinka man. Ir tie kvietimai musulmoniškai maldai mane perkelia akimirksniu į kažkokią kitokią realybę. Nors tikrai nieko bendro su jų religija neturiu, bet kažkokia pasąmoninė trauka, nepaaiškinu protu.
Del zuvu taip pat. Siaip prie juros gyvenant musu kartele labai pakilo. Neisivaizduoju kaip pvz valgyt saldyta zuvi. Ipratom pirkt is zveju, dar gyva kartais. O darzoves ir vaisiai link siaures judant ne kazka. Nors apsiverk.
Yra tik vienintelė šalis, kur manęs netraukia - tai Indija. Bet jei kas vežtų, tikrai nesispyriočiau.
Mažiausiai noriu važinėt po Europą. Gražu, faina, miela, bet man labiau egzotikos norisi. Kažko visiškai kitokio, nei pas mus.
Būtinai sąrašus darausi, ką paragaut vienoj ar kitoj šaly. Ir visada parsivežu prieskonių bei kavos.
Manes Amerika netraukia. Ypac JAW ir Kanada. Nebent irgi kas uz dyka nuveztu.
Svajone - Brazilija.
Ten gamta nuostabi. Visiskai kita skale su Europa lyginant. MB irgi netraukia, bet jis nezino ka praranda. Del maisto tai jis istisai skustusi ten.
Aš irgi šiuo gyvenimo periodu noriu jau kitur nei į Europą. Darbinių kelionių daug po Europą turėjau, įdomu, viskas smagu, bet norisi kitoniškumo.
Į Indiją niekada neplanavau, bet nuvykau, nes draugai kvietė. Čia seniai, prieš 10 metų. Labiau patiko Nepalas, kalnai. Bet pvz Varanasį, Dardžilingą ir dabar kartais prisimenu ir džiaugiuosi, kad ten buvau-tada buvo tokie sukrečiantys įspūdžiai.
Svajone - Brazilija.
Giminaiįlė ten gyvena ti foto kai atsiunčia, tai rojus...bet gyvent nenorėčiau, per karšta, miestų mastai milžiniški