Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 30, 09:45)
Tai kad dabar LT pajūry gali būti brangiau nei kokia Turkija  biggrin.gif

Dabar taip. biggrin.gif biggrin.gif

Nors dabar mes per vasara kelis kartus vaziuojam i Klaipeda ar Latvijos pajuri tiesiog dienai. Ryte isvaziuojam, vakare griztam. Uztenka to pagulinejimo, atsipalaidavimo, o ir kelioniniu pinigu leisti nereikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 10 30, 08:46)
Tu juokauji?? 😁
Noreciau kaip i kapadokija  wub.gif  wub.gif  wub.gif siaip buvus tik Stambule, trumpai, bet man grazu  wub.gif plaukem laivu apzvalgine, gidas fainas papuole, idomiai pasakojo, man patiko labai.

Man Turkija patinka tik viskas iskaiciuota, gulet ir nk neveikt. Man tiesiog taip patinka.
Nu ok, laivais ir man plaukt patinka, jei krantas matosi.
Atsakyti
Tu juokauji?? 😁
Noreciau kaip i kapadokija  wub.gif  wub.gif  wub.gif siaip buvus tik Stambule, trumpai, bet man grazu  wub.gif plaukem laivu apzvalgine, gidas fainas papuole, idomiai pasakojo, man patiko labai.

Man Stambulas nuostabus. Buvau kelis kartus ir dar kartą skrisčiau-jis man turi kažką užburiančio. Matyt, kažkuriame gyvenime gyvenau rytuose. Nu ok, Jeruzalėje nebuvau, dar laukia. Kažkada.

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 10 30, 09:24)
Nu ok, Jeruzalėje nebuvau, dar laukia. Kažkada.

Nuostabus miestas. Atrodo jog patekai i gilia senove. Tos siauros gatveles, turgus, kareiviai stovintys su automatais, kupranugariai, asiliukai gatvese ir dar daug visko...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 30, 09:56)
Nu ok, laivais ir man plaukt patinka, jei krantas matosi.

Dėl manęs gali ir nesimatyti smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Tu juokauji?? 😁

wub.gif mes ir sąsiauriu plaukėm, ir po salas dar, 4 ar 5 išlipant.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 10 30, 10:24)
Man Stambulas nuostabus. Buvau kelis kartus ir dar kartą skrisčiau-jis man turi kažką užburiančio. Matyt, kažkuriame gyvenime gyvenau rytuose. Nu ok, Jeruzalėje nebuvau, dar laukia. Kažkada.

Aha, man rytai irgi turi kazka tokio labai masinancio wub.gif wub.gif bet galvoju, gal is vaikystes pasaku apie rytu princus ir princeses, pirklius, kvapus ir muzika, gal del to, kad tu rytu apraisku kasdienybeje labai mazai turime, tai ir ziuriu i kaip kazka labai nauja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 10 30, 10:14)
Aha, man rytai irgi turi kazka tokio labai masinancio  wub.gif  wub.gif bet galvoju, gal is vaikystes pasaku apie rytu princus ir princeses, pirklius, kvapus ir muzika, gal del to, kad tu rytu apraisku kasdienybeje labai mazai turime, tai ir ziuriu i kaip kazka labai nauja  bigsmile.gif

biggrin.gif

Tau turetu patikt filmai Gydytojas : Avicenos mokinys, Persijos princas: laiko smiltys.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 30, 09:43)
Nuostabus miestas. Atrodo jog patekai i gilia senove. Tos siauros gatveles, turgus, kareiviai stovintys su automatais, kupranugariai, asiliukai gatvese ir dar daug visko...

Aha, čia buvo planas maždaug anam pavasariui ar šiam rudeniui. Deja, atidėtas.

Papildyta:
Aha, man rytai irgi turi kazka tokio labai masinancio  wub.gif  wub.gif bet galvoju, gal is vaikystes pasaku apie rytu princus ir princeses, pirklius, kvapus ir muzika, gal del to, kad tu rytu apraisku kasdienybeje labai mazai turime, tai ir ziuriu i kaip kazka labai nauja  bigsmile.gif

Hm, nežinau ar man su vaikystės pasakomis susiję ar su kuo kitu. Bet man pvz yra šalys, kurios mane "šaukia", kaip aš vadinu, o kitoms aš ganėtinai abejinga, nors mielai važiuoju ir grožiuosi ir atrandu daug gerų dalykų. Pvz Kinija, Afrika manęs visai nešaukia. Taip pat ir Italija. Daug kam tas keistai atrodo ir aš sutinku, kad Italija tikrai labai labai graži.
Atsakyti

Man tai tie kvietimai į maldą turi kažko magiško, va kurortuose to visai nėra, o Stambule, paprastuose miesteliuose labai ta tokia aura wub.gif

Nusipirkau guaranos miltelių, vietoj kavos ryte, bet vakar popiet pasidariau smūtį, taip uženerdžaizino, kad pusės namų generalinę tvarką padariau ir užmigt vakare negalėjau lotuliukas.gif
Cia kaip kava, tik kofeino dar daugiau ir veikia tolygiau.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 10 30, 10:39)
Aha, čia buvo planas maždaug anam pavasariui ar šiam rudeniui. Deja, atidėtas.

Ten reikia vaziuot kokiai savaitei, na min 3 dienom, kad pamatyt.
Mes vaziavom du kartus is Sarm el Sheik ekskursija. Tik diena Jeruzalej.
Buvom prie Raudu sienos, alyvmedziu sode, Kristaus kapo baznycioje, tose kapuose kur sako, jog yen numireliai prisikels, Palestinoj. Vnz ekskursija gerai tik tuo, kad papasakoja gidas
Dabar vaziuociau keliom dienom, kad pavaiksciot daugiau po visur.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 30, 10:40)
Man tai tie kvietimai į maldą turi kažko magiško, va kurortuose to visai nėra, o Stambule, paprastuose miesteliuose labai ta tokia aura  wub.gif
Nusipirkau guaranos miltelių, vietoj kavos ryte, bet vakar popiet pasidariau smūtį, taip uženerdžaizino, kad pusės namų generalinę tvarką padariau ir užmigt vakare negalėjau lotuliukas.gif
Cia kaip kava, tik kofeino dar daugiau ir veikia tolygiau.

Kur pirkai kaip atrodo?
Atsakyti